-
Mám koupenej jsem v klidu *1*
-
zis, dik za upozorneni :)
-
Vývojáři nad pirátstvím úpjet nemusí, páč od vývojářů to nakupují v největší míře obchody a ty ať se poperou s prodejem... a ty ochrany ? .. k ničemu ... podívejte se na takovou debilitu jako je minecraft... ochranu to vesměs nemá, aktualizovat v pohodě jde i pirátská verze a podívejte se kolik se prodalo kousků ... pokud k tý hře maj vývojáři nějakej vztah a dělají ji pro hráče a né proti pirátům, prodají daleko víc kousků .. sám sem to řešil nejdřív stažením a pak jsem si jí koupil v případě, že by se mi líbila ......
-
@Sebastian
Ekonomie mě nikdy moc nebavila. Ale něco mi říká, že pokud by se přestalo piráti a lidi by začali nakupovat originálky 4x víc tak cena na 99 % neklesne ale spíš vzroste. Když je o něco zájem tak přece není moc důvodů proč zlevňovat, ledaže by pokles ceny zapříčinil ještě větší poptávku (což je nereálný, protože si to koupěj všichni, když není žádný piráství:p ). Právě z toho důvodu jsou hry na konzole dražší než na PC.
Ono kdyby nebyly takový výdaje na marketing a reklamu tak by hry mohly bejt hned o něco levnější…
Jo a ten tvůj výpočet trestu podle ceny – ty asi pracuješ pro OSA popřípadě jinou organizaci, která parazituje na autorech, že? Je to fajn žít z práce jinejch, poslat autorům almužnu a z vybranejch poplatků si nechávat desítky procent pro sebe, ne? -
*9* prave som si spiratil garrys mod na steamu a error *9* nestoji vela ja si ho kupim stoji 2 eura
-
jo, ale dokud budou hry drahe, tak je stale budem piratit...
-
Nechápu lidi, kteří přidávají ty hloupé komentáře pod články, povětšinou lidé co jsou hloupí a dokáží rozvést nekonečné konfrontace kvůli úplné banalitě. Myslíte si že by STEAM uveřejnil něco, čím by sám sebe ohrozil nebo jaksi ošidil?
-
Já ano, je to dativ (3. pád). Tj. komu čemu, tedy mně. Ne mě. Ta věta pak nedává smysl.
-
Když by hra stále například 300,-, není problém. Mám už doma spoustu her, které jsem kupoval tak půl roku po vydání za tyhle peníz. Ale upřímě kdo má zájem hrát staré hry a nevědět do čeho jde? Veškeré hry které má jsem nejdříve stáhnul, zahrál a potom s odstupem času zakoupil. Myslím že tak je to fér vůči autorům i mojí peněžence.
-
Upálení zaživa má patrně nějaké dopady na funkci mozku.
-
V jedne spatne piratske verzi... samozrejme to bylo okamzite vyreseno...
-
Taky mi to nedava smysl, kazdej se muze podivat jaky hry maji na STEAMu koupeny. Takze kdyz budou mit cracklej garrys mod mimo steam, tak snad nebudou tak tupi, aby nekam hlasili ID svyho steamu, kdyz se pak kazdej muze podivat, cze to na tom uctu nemaji koupeny
-
V tom je ten problém, počet pirátských kopií na PC se kompenzuje dražšími konzolovkami...
Při "odstranění" pirátství na PC by se ceny stabilizovaly na přijatelnější úrovni jak na PC tak na konzolích. -
No pirát nepirát, jedna věc je udělat si kopii virtuálního majetku (tzn z ničeho něco) a druhá je psát si na oficiální fóra pro pomoc. To podle mě ukazuje na nesrovnatelně větší zhovadilost.
-
Stupidnější věc jsem dlouho neslyšel, bravo.
-
No já taky kdysi přemýšlel jak se zbavit pirátění.. napadla mě myšlenka, že by se prodala totálně zabugovaná hra a po jednom dnu by se vydal patch, který by se ovšem nainstaloval jenom na originálky. Teda ještě jsem nedomyslel, jak to udělat, aby patch poznal neorigo od origo, ale tak nějak by to podle mě šlo.
-
No hlavně že to zveřejňujete a ty piráti co o tom netušili si to teď přečetli a budou vědět...tím Steamu moc nepomůžete *7*
-
Hehe, pamatam sa na crakcnutu verziu Settlers 3... v piratskej verzii sa kazda vyrobena tehla (alebo drevene late, uz si to nepamatam uplne presne) zmenila na prasa a tym padom znemoznovala stavbu akychkolvek dalsich budov. :-)
-
Výborný! Jen tak na piráty.
-
Nechápu jak někdo může obhajovat piráty. Je vidět, že většina lidí nemá vůbec ponětí co je to práce něco vyrobit. Dřív jsem si taky hry stahoval ale dneska už to nemám za potřebí a to můj plat je dost nízkej. Buď si hru koupím nebo jí nehraju protože je to šmejd ( a nebo čekám na slevu na steamu ) Mě by zajímalo jak by se tady klučíkům líbilo, kdyby něco sami vyprodukovali ( hudbu, umění, program, nedej bože hru ) a místo aby čekali na návratnost by to každej stáhnul, řekl jim jak je to super ale že dostanou prd.