Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Odulin
    Onehdá se mi na vejšce podařily dva opačné kousky - u Sims2 a Trackmanie Sunrise. U těhle 2 her, nějakou chvíli trvalo než se objevil crack, takže než vyšel, napsal jsem na support s historkou o tom, že ochrana u hry se hádá s mojí novou DVD mechanikou a nainstalovaným Deamonem a oni mi poslali klíč, který ochranu obcházel. Já vím zavrženíhodné, ale nedalo mi to, abych to nepřidal k dobru *3* Btw. Trackmanii jsem pak pořídil origoš a Sims2 jsem po 2 hoďkách smazal...
  • No ale tak když je někdo s pirátskou verzí čehokoliv tak blbý aby použil oficiální support tak si to odpojení zaslouží. *1* .... to je jak kdybych s pirátskou verzí winu volal na linku mrkvosoftu že mě nefunguje crack ať s tím něco udělají.
  • tyhle "zákeřný ochrany" maj jednu nepříjemnou vlastnost. pokud měl výrobce aspoň nějakou malou šanci, že zkoušející pirát hru později ocení a koupí, tak tímto jí úplně ztratí, protože hráč pak hru vnímá jako zabugovanou srágoru se kterou nemá cenu ztrácet čas, natož peníze. ostatně tato pověst pronásleduje operaci flashpoint a.k.a. armu do dnes.
    • Hanzales
      To je taky fakt. + 1 . Ideální je prostě v těch dvou třetinách hry udělat na hráče nějakou jednu dvě bačkory (vyloženě natvrdo sdělit, líbí, chceš dohrát? Kup ;o) a dále pokračovat jako trial s omezeními. *3*
      • Cajk
        Ehm..a crackeři na tu hlášku chvilku budou čumět a pak to radši vzdaj né..
        • Spades
          ne... budou chvilku cumet, a pak si stahnou crackfix od reloaded :P
          Takove ochrany uz tu byly:
          Halo 2: Po odehrani prvni mise ti to nahlasilo vloz cdkey
          LotR Conquest - zablokovane dvere ve treti misi atd atd
    • USER47
      Nutno podotknout, že u Army či OFP to není jen kvůli ochraně. Rozdíl v zabugovanosti mezi origo a neorigo verzí je totiž minimální (alespoň první dva roky po vydání).
  • Ryba9
    Pěkný no :-) Netušim jak může být někdo tak drzý něco ukrást a ještě jim narvat před ksicht že mi to nejede :D Asi jako kdybych ukrad auto ujel 20 km a pak se vrátil k majiteli začal na něj řvát, že to nemá rádio :-) (P.S. Občas taky zhřeším)
  • Nejlepsi byla "ochrana" proti warez verzi ve football manageru 2008 ... pri Evropskem sampionatu se do zakladnich skupin misto vitezu kvalifikace dostaly tymy z poslednich mist a hraly tam Faerske ostrovy, Andorra apod. Nasledoval peknej brekot, co ze je to za bug ?! *1*
  • To aj pirati hlasia bugy v hrach??? no to su vazne kreteni.
    • No mna to tiez pobavilo. Upiratit si hru a potom pisat na support, ze mi nejde, to uz je podla mna trochu drzost (alebo debilita), a pisem ako clovek, ktory si tiez sem tam nieco uwarezuje.
  • a jaky ma vyznam ze toto teraz prezdradili? LOL
    • No podla mna preto, aby aj legalni hraci menej otravovali na supporte.
    • Vyznam je jasny. Pirati si priste daji pozor kde co pisou. *1*
      Necekate,jak je zmineno ve clanku,ze nekdo nekoho odstrihne od STEAMU doufam? Proc by se dobrovolne zbavovali svych zakazniku?
  • No hlavně že to zveřejňujete a ty piráti co o tom netušili si to teď přečetli a budou vědět...tím Steamu moc nepomůžete *7*
  • Tleskám. :)
  • Vývojáři nad pirátstvím úpjet nemusí, páč od vývojářů to nakupují v největší míře obchody a ty ať se poperou s prodejem... a ty ochrany ? .. k ničemu ... podívejte se na takovou debilitu jako je minecraft... ochranu to vesměs nemá, aktualizovat v pohodě jde i pirátská verze a podívejte se kolik se prodalo kousků ... pokud k tý hře maj vývojáři nějakej vztah a dělají ji pro hráče a né proti pirátům, prodají daleko víc kousků .. sám sem to řešil nejdřív stažením a pak jsem si jí koupil v případě, že by se mi líbila ......

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit