-
No já taky kdysi přemýšlel jak se zbavit pirátění.. napadla mě myšlenka, že by se prodala totálně zabugovaná hra a po jednom dnu by se vydal patch, který by se ovšem nainstaloval jenom na originálky. Teda ještě jsem nedomyslel, jak to udělat, aby patch poznal neorigo od origo, ale tak nějak by to podle mě šlo.
-
-
Stupidnější věc jsem dlouho neslyšel, bravo.
-
-
Upálení zaživa má patrně nějaké dopady na funkci mozku.
-
-
-
no hehe...ted si nikdo nebude jisty reportem bugu, i ja jako majitel nejake originalky bych si nebyl jisty, ze se nejaky sikula nesplete a neodstrihne me taky
-
LOLOLOLOLOLOLOLOL awesome...jen tak na zmrdy warezácký...
-
Tohle je s prominutim cele ptakovina... Stejne jako sechny ty radoby vychytrale protipiratske ochrany a ja nevim co jeste... vrazi se do toho miliony a stejne se vzdycky vsecko za par dnu prolomi... Jen idiot si sezene piratskou hru a pak ji hraje pres svuj steam ucet, kde ma i placene hry... poradny pirat, nema steam ucet, jelikoz za hry neplati, takze mu jaksi neni co zabanovat...
Nejsympatictejsi jsou mi firmy jako Stardock, co zadne ochrany nepouzivaji, ukazuje to jejich zdravy rozum... -
-
Tak o tom zadna. Kvalitni a vyjimecna hra bez ochrany se proda mnohokrat lepe, nez zahypovany paskvil s DRM skrz naskrz. Jen kdyby to pochopili ti spravni lidi tam nahore. Pridana hodnota k originalce v jakekoli podobe a absolutne snadna dostupnost a instalace je vzdy lepsi, nez kdyz k originalce dostanete ochranu, ktera vam prinejhorsim rozj*b* komp a prvni den koupe to nespustite, nebot maj na serverech nejaky problem a pirati davno hraji, tohle nikam nevede. Tyhlety vtipky (viz clanek) muzou byt prinosne v nekterych pripadech to jo, ale on celkove pristup ochran a hype masazi, ktere stoji vice nez vyvoj hry, tohle nikam nevede, fakt ze ne.
Edit: Mno výroky z filmů moc nemusím, bývají často časem ohrané, ale když ono opravdu ...je to marný... ...je to marný.... ...je to marný... -
-
No pirát nepirát, jedna věc je udělat si kopii virtuálního majetku (tzn z ničeho něco) a druhá je psát si na oficiální fóra pro pomoc. To podle mě ukazuje na nesrovnatelně větší zhovadilost.
-
-
-
No já si koupil gmod + css za 300 kč tak mi neříkejte že nemáte tři stovky za tolik hodin zábavy ? ale souhlasím s warezem her jako mafia 2 apod. nebudu přece vyhazovat tisícovku za nějaký 5hodinový a znovu nehratelný šmejd
-
-
Takže jestli to chápu dobře, tak pirátit se může hra, u které to schválíš? A není to náhodou tak, že za co nechci platit, to bych neměl ani krást? Že buď něco chci tak moc, že za to dám i přemrštěnou cenu, nebo to chci míň a počkám si tedy na slevu nebo za to nechci platit a tak to teda ani nehraju?
-
Fajn takže každou hru která mě něčim štve začnu od ted pirátit protože za to ty peníze přece nedám.
A co takhle počkat až to bude ty tři stovky stát? -
-
Jasně budeme čekat 3roky než to trvale slevní
-
-
Samozrejme, pokud ti nestoji za plnou cenu. Za kazdou hrou jsou schovane tisice a tisice hodin prace, ukrast ji je sproste.
-
-
-
Poslední věta se mě líbí.. *3*
-
-
radsi se nauc cesky...
-
-
Máš nějakej problém?zmetku zasranej?
-
-
Já ano, je to dativ (3. pád). Tj. komu čemu, tedy mně. Ne mě. Ta věta pak nedává smysl.
-
-
Opravdu! Nemůžu vistád takoví přýpadi co ani neumý psád
-
-
A já zase ty, co se snaží být za každou cenu zajímavý a vtipný a přitom se akorát ztrapňujou...
-
-
Byla to ironie, klučina tady poučuje ostatní, aby se naučili psát česky, a sám nedodržuje ani diakritiku. A tobě se omlouvám, nechtěl jsem tě nijak urazit.
-
-
-
-
-
Tak Mafia 2 zrovna je nebo nedávno byla na Steam za 300kč i se třemi DLC, takže nemusíš vyhazovat tisícovku.
-
-
Jestli chceš hru hned tak ano.
-
-
-
ale je to smůla pro ty, co maj třeba nějaký origo na tom svým účtě :)
-
-
tak těžko jim zabanují účet. To snad ne jako že komplet.
-
-
Tady se zase sešla kupa nejsvatějších.... Ale jinak docela dobrá práce, lepší než piráty "likvidovat" tim, že znepříjemní hraní i těm, co si to koupili.
-
Tak zrovna u Flashpointu a Army jsem se nikdy moc nesmal. Stacilo do toho trochu zaryt a zacne blbnout i original.
Piratu se nejak nezastavam. Ale je aotazkou, jestli jim mohou bloknout ucet na zaklade nejake hlasky na foru. Pokud by ten clovek tam mel vic legalnich her, valve by si udelalo dost zle. -
-
Tak zle by si určitě neudělalo. Nikdo asi nechce aby mu někdo "sral doma" a tak mají svoje pravidla, který prakticky koupí hry přes steam přijímáš.
-