-
Nechápu lidi, kteří přidávají ty hloupé komentáře pod články, povětšinou lidé co jsou hloupí a dokáží rozvést nekonečné konfrontace kvůli úplné banalitě. Myslíte si že by STEAM uveřejnil něco, čím by sám sebe ohrozil nebo jaksi ošidil?
-
hh, si to říkám pořád, že na pirátství žádná ochrana nefunguje (spíše to pirátsví ještě podněcuje).
Jo na ty zaryté stahovače se musí jinak. Tento přístup se mi velice zamlouvá (bylo to tuším ještě v nějakém rpg a v Batmanovi AA taky). Pěkně poschovávat do hry bugy a chybky tak, aby ani cracker dohráním hry vše neodhalil a hra byla ve výsledku s prvními ojebátky nedohratelná ;o) A tahle storka je uplně ideál případ. Ještě se i blbci nahlásí sami :D
Já nevím no, já mám vždycky radost, když si hru koupím a pak čtu na diskuzích, jak to pirátům zlobí a čekají na crackfix apod. Určitě lepší tato forma ochrany, než neustálé online připojení. A pokud je to v pirátské verzi zamaskováno tak, že si hráč ničeho nevšimne a jen se vzteká, že se nemůže dostat dál, je to uplně perfect. Ideálně až po nějaké době. Přeci jen je ještě pár duší, které si vyzkouší dva tři levely (není li demo) a pak buď smažou, nebo koupí) a bug v prvním levelu dokáže pěkně odradit ;o) -
Hehe, pamatam sa na crakcnutu verziu Settlers 3... v piratskej verzii sa kazda vyrobena tehla (alebo drevene late, uz si to nepamatam uplne presne) zmenila na prasa a tym padom znemoznovala stavbu akychkolvek dalsich budov. :-)
-
-
V jedne spatne piratske verzi... samozrejme to bylo okamzite vyreseno...
-
-
*9* prave som si spiratil garrys mod na steamu a error *9* nestoji vela ja si ho kupim stoji 2 eura
-
zis, dik za upozorneni :)
-
ano je to vtipne, ano strhlo to nejakou publicitu, ale opravdu to piratstvi neresi. Tohle postihne jen ty co tam maji nejaky ucet s jinou koupenou a nahlasi to. Typicky pirat samozrejme nema hru koupenou zadnou a tudiz ban na steamu je mu pro smich.
-
Jen taková věc.
Nevim jesty se dá na konzolích pirátit.
ALe kdyby se dalo tak je to uplně stejné jak na PC
Takže si prosím konzolisti nechte to že kdyby PCčkáři nekradly tak by bylo na PC víc her atd.
Takže kdyby měli konzolisti šanci stahovat a krást hry do PS3 atd tak to dělaj.
Ale když jim to nejde tak tady hned ze sebe dělaj svatý a píšou aby PCčkáři nekradly. -
-
Tohle se nedá ani přečíst, jak je to zoufalý. A jestli je autor dys-cokoliv, nemá lézt na fóra a diskutovat, jen se ztrapňuje.
-
Tahle gramaticky špatně napsaná říkanka, jejíž obsah tu už mockrát zazněl, je dobrý důvod k autorovu zamyšlení se nad vlastní existencí.
-
-
Tak co mam dělat když jsem Dizgrafik a Dizlektik
-
-
Učit se nebo se soustředit. Ale to je jedno, tohle nebyla pointa. Hlavní bylo to, že se tu pořád spousta lidí opakuje nebo někdo opakuje někoho jiného. To je nuda. Souhlasím s tebou, ale to bych se mohl usouhlasit k smrti.
-
-
Máš pravdu.
-
-
-
-
-
Nechápu jak někdo může obhajovat piráty. Je vidět, že většina lidí nemá vůbec ponětí co je to práce něco vyrobit. Dřív jsem si taky hry stahoval ale dneska už to nemám za potřebí a to můj plat je dost nízkej. Buď si hru koupím nebo jí nehraju protože je to šmejd ( a nebo čekám na slevu na steamu ) Mě by zajímalo jak by se tady klučíkům líbilo, kdyby něco sami vyprodukovali ( hudbu, umění, program, nedej bože hru ) a místo aby čekali na návratnost by to každej stáhnul, řekl jim jak je to super ale že dostanou prd.
-
Nejlepsi ochranu meli Settleri 3, kradena verze zacala ve slevarnahc produkovat praseci hlavy misto kovu a po nejaky dobe (3h?) myslim zacali panaci ignorovat novy baracky, takze se po nejaky dobe zhroutila ekonokia a bylo.
-
-
Náhodou ekonomika postavena na prasečích hlavách je poměrně stabilní. Ale má to taky pár drobných chyb, protože když jdeš platit za chleba tak ty prasečí hlavy by se ještě daly unest. Ale ale pokud chceš kupovat spotřební zboží druhé a vyšší urovně, tak nosit u sebe 50 prasečích hlav je poměrně obtížné. Proto je potřeba zaměstnat vozky, kteří ti budou na vozíku vest ty prasečí hlavy. Tím se zásadně sníží nezaměstnanost, protože každý bude potřebovat vozku na prasečí hlavy. A jelikož vozka bude dostávat výplatu také v prasečích hlavách, tak bude potřebovat další vozky na prasečí hlavy. Tím nastane vysoká poptávka po dalších pracovních silách. město se tedy může exponenciálně rozrůstat. *4* Zkrátka dokonalá ekonomika!
-
-
*1* .....tak takhle dlouho už jsem se pořádně nenasmál.....kvíííí *12*
-
-
To je vidět, v záchvatu sis spletl slovosled *1*
-
-
-
-
Výborný! Jen tak na piráty.