-
aha,aha... dobrý to názor ><
-
Za karikaturu reality, nový borku.
-
že se s ním bavíš, s primitivním křupanem. Jen ať si kradej, když je socka.
-
Za co jsi dostal tolik bodů? Za ten populistický bulvární žvást?
-
Tohle se nedá ani přečíst, jak je to zoufalý. A jestli je autor dys-cokoliv, nemá lézt na fóra a diskutovat, jen se ztrapňuje.
-
tak těžko jim zabanují účet. To snad ne jako že komplet.
-
Takže jestli to chápu dobře, tak pirátit se může hra, u které to schválíš? A není to náhodou tak, že za co nechci platit, to bych neměl ani krást? Že buď něco chci tak moc, že za to dám i přemrštěnou cenu, nebo to chci míň a počkám si tedy na slevu nebo za to nechci platit a tak to teda ani nehraju?
-
ne... budou chvilku cumet, a pak si stahnou crackfix od reloaded :P
Takove ochrany uz tu byly:
Halo 2: Po odehrani prvni mise ti to nahlasilo vloz cdkey
LotR Conquest - zablokovane dvere ve treti misi atd atd -
pravda pravdouci - 90% Windowsů je upiratenych :D:D:D
i kdyz pochybuju, ze by piractvi snizovalo cenu her :/ -
Ehm..a crackeři na tu hlášku chvilku budou čumět a pak to radši vzdaj né..
-
nenalhávej si do kapsy (nebo ostatním :) ) to že pirátství u her snižuje cenu je pouze tvá pouhá doměnka. nebo to něčím podložíš?
-
@Sebastian
Nenalhávej si do kapsy. U konzolí to funguje přesně jak říkáš - na 5 prodaných kopií je 1-2 upirátěných a jsou tam snad hry levnější? Nejsou. Naopak - pirátství je blahodárné i pro ty, co si hry kupují - snižuje totiž cenu. Navíc je blahodárné i pro tvůrce a distributory her (pirátství je forma reklamy a marketing, bez pirátů by třeba takový Microsoft neexistoval, bez pirátství by neexistovaly ani FPS - kdo nehrál pirátského DooMa je buď moc mladej nebo lhář), ale to je už jiná story. -
diskuze na toto téma pomalu ale jistě začíná ztrácet smysl...vývojářům (DRM) prostě nedochází, že "crackeři" jsou stejně (i více) schopní lidé než oni sami a ŽÁDNÁ ochrana nevydrží. Je sice hezké, že od vydání AC2 se všichni snaží napodobovat aktivaci přes internet, protože prolomení této ochrany trvalo déle=>hra se déle prodávala=>bylo víc peněz, ale nerozumím tomu, co je na tom baví, když předem vědí, že je to jen dočasné řešení a jejich "inovacemi" si od sebe odvrací i poctivé lidi (které se snaží uměle podržet prohlášeními, že to je nutné zlo, aby si hru koupilo co nejvíce lidí a oni nebyli za hlupáky, že si to koupili)...
...distributory zahltila touha po penězích a z toho nikdy nekouká nic dobrého... -
Jo spíš to bude kvůli tomu že nahlásili Steam ID, ale proč by nahlašovali ID od svýho skutečnýho /legitimního účtu? Co já vim tak piráti vůbec na warez hry Steam nepotřebujou.. Taky mi to trochu vrtlo hlavou, ale zase se kvůli tomu nebudeme tak vzrušovat žejo:)
-
Ty ses teda pekny ptak, mam origo koupenou Stalker: Clear Sky. Zhruba pri kazdem 4 spusteni hry mi mechanika chroupa 2-3 minuty a pak mi napise, ze nebyl nalezen origo disk a ze jej mam vlozit znova. Pote hru spustim znova a funguje mi. Super at zije DRM. A podle Tebe by mi hra smazala i savy *10* . Staci,l ze je i tak zabugovana, ze i 2 roky po vydani hra pada cca co pul hodiny a z nekterych ulozenych savu se neda nahrat pozice.
-
To je vidět, v záchvatu sis spletl slovosled *1*
-
Lidé se mohou divit cenám a nadávat, že jsou hry drahé, ale kdyby na 1 prodanou kopii hry (obecně) nepřipadalo cca 4-5 pirátsky stažených kopií a místo toho by na 5 prodaných připadala +/-1 pirátská kopie, pak věřím, že by byly ceny rozumnější již při vydání a mnohé tituly by se prodávaly pod 1000 Kč. Pirátství na PC je opravdu jako podřezávat si pod sebou větev, neboť na konzolích tento problém v porovnání s PC scénou prakticky neexistuje. Jestli se nakonec vývojáři od PC odvrátí a přejdou jen na konzole, pak si teprve lidé budou přát, aby hra stála 1000 až 1300, protože jak známo, tak již dnes jsou konzolové hry mnohem dražší, než jejich PC verze, a pokud PC verze vymizí, pak nastane diktatura cen!!! A na závěr bonbónek pro piráty: Stáhnete-li novou hru, je předpokládaná cena >= 1000 Kč. Tak si spočítejte, kolik jste ukradli a pak si najděte minimální výši trestu... a pak si to rozmyslete
-
D2 a WoW se zase neslucuje s placenim jen za par hodin zabavy. Navic u WoWka jsou schopni nekteri umrit na dehydrataci, tak myslim, ze by s WoWkem mohl clovek vyrazne usetrit za jidlo :D
-
*1* .....tak takhle dlouho už jsem se pořádně nenasmál.....kvíííí *12*
-
Tak o tom zadna. Kvalitni a vyjimecna hra bez ochrany se proda mnohokrat lepe, nez zahypovany paskvil s DRM skrz naskrz. Jen kdyby to pochopili ti spravni lidi tam nahore. Pridana hodnota k originalce v jakekoli podobe a absolutne snadna dostupnost a instalace je vzdy lepsi, nez kdyz k originalce dostanete ochranu, ktera vam prinejhorsim rozj*b* komp a prvni den koupe to nespustite, nebot maj na serverech nejaky problem a pirati davno hraji, tohle nikam nevede. Tyhlety vtipky (viz clanek) muzou byt prinosne v nekterych pripadech to jo, ale on celkove pristup ochran a hype masazi, ktere stoji vice nez vyvoj hry, tohle nikam nevede, fakt ze ne.
Edit: Mno výroky z filmů moc nemusím, bývají často časem ohrané, ale když ono opravdu ...je to marný... ...je to marný.... ...je to marný...