-
Fajn takže každou hru která mě něčim štve začnu od ted pirátit protože za to ty peníze přece nedám.
A co takhle počkat až to bude ty tři stovky stát? -
Vyznam je jasny. Pirati si priste daji pozor kde co pisou. *1*
Necekate,jak je zmineno ve clanku,ze nekdo nekoho odstrihne od STEAMU doufam? Proc by se dobrovolne zbavovali svych zakazniku? -
a jaky ma vyznam ze toto teraz prezdradili? LOL
-
Byla to ironie, klučina tady poučuje ostatní, aby se naučili psát česky, a sám nedodržuje ani diakritiku. A tobě se omlouvám, nechtěl jsem tě nijak urazit.
-
Tak zrovna u Flashpointu a Army jsem se nikdy moc nesmal. Stacilo do toho trochu zaryt a zacne blbnout i original.
Piratu se nejak nezastavam. Ale je aotazkou, jestli jim mohou bloknout ucet na zaklade nejake hlasky na foru. Pokud by ten clovek tam mel vic legalnich her, valve by si udelalo dost zle. -
Tady se zase sešla kupa nejsvatějších.... Ale jinak docela dobrá práce, lepší než piráty "likvidovat" tim, že znepříjemní hraní i těm, co si to koupili.
-
ale je to smůla pro ty, co maj třeba nějaký origo na tom svým účtě :)
-
A já zase ty, co se snaží být za každou cenu zajímavý a vtipný a přitom se akorát ztrapňujou...
-
Onehdá se mi na vejšce podařily dva opačné kousky - u Sims2 a Trackmanie Sunrise. U těhle 2 her, nějakou chvíli trvalo než se objevil crack, takže než vyšel, napsal jsem na support s historkou o tom, že ochrana u hry se hádá s mojí novou DVD mechanikou a nainstalovaným Deamonem a oni mi poslali klíč, který ochranu obcházel. Já vím zavrženíhodné, ale nedalo mi to, abych to nepřidal k dobru *3* Btw. Trackmanii jsem pak pořídil origoš a Sims2 jsem po 2 hoďkách smazal...
-
Ač se většinou pirátů zastávám (sám mám lecos upirátěno), tak tomuhle tleskám:) Ale nejvíc mne zatím pobavila hláška v Napoleon's Campaigns, kdy po odkliknutí End Turn hra zahlásila "French GHQ missing supply" (vývojáři jsou Frantíci) a spadla:) A těch nachytaných na jejich Tech Support foru...
-
ano je to vtipne, ano strhlo to nejakou publicitu, ale opravdu to piratstvi neresi. Tohle postihne jen ty co tam maji nejaky ucet s jinou koupenou a nahlasi to. Typicky pirat samozrejme nema hru koupenou zadnou a tudiz ban na steamu je mu pro smich.
-
Opravdu! Nemůžu vistád takoví přýpadi co ani neumý psád
-
Dobry napad, ale inteligentniho pirata tim nenachytaji. Navic by tam nekdo mohl pouzit cizi steam ID a to by byl problem (pokud ID neni zakodovano a je tam jako plain text).
Operation Flashpoint byla uzasna hra a jeji DRM take. Byla sranda cist prispevky bezmocnych piratu o tom, ze se transformoval na ptaka nebo jak to bylo vlastne udelane :) -
radsi se nauc cesky...
-
Poslední věta se mě líbí.. *3*
-
Jestli chceš hru hned tak ano.
-
Tak Mafia 2 zrovna je nebo nedávno byla na Steam za 300kč i se třemi DLC, takže nemusíš vyhazovat tisícovku.
-
No já si koupil gmod + css za 300 kč tak mi neříkejte že nemáte tři stovky za tolik hodin zábavy ? ale souhlasím s warezem her jako mafia 2 apod. nebudu přece vyhazovat tisícovku za nějaký 5hodinový a znovu nehratelný šmejd
-
LOLOLOLOLOLOLOLOL awesome...jen tak na zmrdy warezácký...
-
To aj pirati hlasia bugy v hrach??? no to su vazne kreteni.