-
Ač se většinou pirátů zastávám (sám mám lecos upirátěno), tak tomuhle tleskám:) Ale nejvíc mne zatím pobavila hláška v Napoleon's Campaigns, kdy po odkliknutí End Turn hra zahlásila "French GHQ missing supply" (vývojáři jsou Frantíci) a spadla:) A těch nachytaných na jejich Tech Support foru...
-
ano je to vtipne, ano strhlo to nejakou publicitu, ale opravdu to piratstvi neresi. Tohle postihne jen ty co tam maji nejaky ucet s jinou koupenou a nahlasi to. Typicky pirat samozrejme nema hru koupenou zadnou a tudiz ban na steamu je mu pro smich.
-
Dobry napad, ale inteligentniho pirata tim nenachytaji. Navic by tam nekdo mohl pouzit cizi steam ID a to by byl problem (pokud ID neni zakodovano a je tam jako plain text).
Operation Flashpoint byla uzasna hra a jeji DRM take. Byla sranda cist prispevky bezmocnych piratu o tom, ze se transformoval na ptaka nebo jak to bylo vlastne udelane :) -
-
Podle mě jde spíš o to, že když to pošle ze svého účtu na Steamu tak to ID z toho poznají.
-
-
No já si koupil gmod + css za 300 kč tak mi neříkejte že nemáte tři stovky za tolik hodin zábavy ? ale souhlasím s warezem her jako mafia 2 apod. nebudu přece vyhazovat tisícovku za nějaký 5hodinový a znovu nehratelný šmejd
-
-
Takže jestli to chápu dobře, tak pirátit se může hra, u které to schválíš? A není to náhodou tak, že za co nechci platit, to bych neměl ani krást? Že buď něco chci tak moc, že za to dám i přemrštěnou cenu, nebo to chci míň a počkám si tedy na slevu nebo za to nechci platit a tak to teda ani nehraju?
-
Fajn takže každou hru která mě něčim štve začnu od ted pirátit protože za to ty peníze přece nedám.
A co takhle počkat až to bude ty tři stovky stát? -
-
Jasně budeme čekat 3roky než to trvale slevní
-
-
Samozrejme, pokud ti nestoji za plnou cenu. Za kazdou hrou jsou schovane tisice a tisice hodin prace, ukrast ji je sproste.
-
-
-
Poslední věta se mě líbí.. *3*
-
-
radsi se nauc cesky...
-
-
Máš nějakej problém?zmetku zasranej?
-
-
Já ano, je to dativ (3. pád). Tj. komu čemu, tedy mně. Ne mě. Ta věta pak nedává smysl.
-
-
Opravdu! Nemůžu vistád takoví přýpadi co ani neumý psád
-
-
A já zase ty, co se snaží být za každou cenu zajímavý a vtipný a přitom se akorát ztrapňujou...
-
-
Byla to ironie, klučina tady poučuje ostatní, aby se naučili psát česky, a sám nedodržuje ani diakritiku. A tobě se omlouvám, nechtěl jsem tě nijak urazit.
-
-
-
-
-
Tak Mafia 2 zrovna je nebo nedávno byla na Steam za 300kč i se třemi DLC, takže nemusíš vyhazovat tisícovku.
-
-
Jestli chceš hru hned tak ano.
-
-
-
LOLOLOLOLOLOLOLOL awesome...jen tak na zmrdy warezácký...
-
To aj pirati hlasia bugy v hrach??? no to su vazne kreteni.
-
-
No mna to tiez pobavilo. Upiratit si hru a potom pisat na support, ze mi nejde, to uz je podla mna trochu drzost (alebo debilita), a pisem ako clovek, ktory si tiez sem tam nieco uwarezuje.
-
-
no hehe...ted si nikdo nebude jisty reportem bugu, i ja jako majitel nejake originalky bych si nebyl jisty, ze se nejaky sikula nesplete a neodstrihne me taky
-
Tleskám. :)