Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Walldstein
    Hmm...Takže se vlastně jedná o Interstate v novém kabátku...
    • Právě že vůbec ne .. mise to nemá , zbraně jsou na parádu , otevřenost není ... Původní Interstate nebyl jen o neustálém kroužení dokolečka po okruzích .
  • offtopic: ta silena reklama mi uz dvakrat sekla cely prohlizec, zapinam adblock. Kdo chce kam...
    • nikde jinde mi reklama tolik nevadi jako zde na tiscali uz jen ty fullscreen bannery na main page to je dost, sam mam weby ktere si na sebe vydelavaji reklamou tak adblock ze zasady nepouzivama, ale asi s tim zacnu zatim zablokuju jen reklamy z celeho portfolia webu tiscali!!!
      • Souhlas, reklamy uznávam (chápu že i redaktoři games potřebujou občas jíst), ale to co mi tady najíždí je maso. Kolikrát se mi stránka games kvůli reklamě přestala úplně hejbat ..
        • Kein
          Taky jsem dneškem chytnul rage na tu posranou kostku a instnul si adblock, už se to nedalo vydržet...a chtěl bych dodat, že reklamy jinak na komerčních webech beru...
          • ucho
            kostka je v poho, když víš, kde se nachází tlačítko "zavřít" :)
    • bez nej na net nelezu..
  • Tento typ her moc nehraju, nejelpsi asi byl midnight club 2 :) Ale tahle hra me chytla, docela solidni obtiznost{pro me} a docela sranda . A HLAVNE zadne opicarny v menu , zadne intra, outra , meditra proste menu klik klik a jede se . Takze u me dobry :)
  • Nedotažená ale myšlenka dobrá.
  • Adblock ON ....., sorry games, hrnek přetekl, už mě nebaví neustále hledat ve které ze záložek se zase rozjela ta uřvaná reklama ...., kostku raději nezmiňovat ....
    • tonnymontana
      uprimne uz tech reklam mam po krk kdy se mi pulka stranky roluje a ja hledam krizek popripade mam obri kostku misto clanku a v neposledni rade mi zacne rvat video ktere je nekde nahore. dnes jsem si v klidu nemohl skoro nic precist a odklikavat tunu reklam fakt nemam zapotreb. hold na novinky asi zacnu chodit jinam dokud se to nezlepsi. nechci tadey byt v dobe kdy budete mit obri tampon pres web secund a vyslechnete si problem vaginalni mikozi... doufam ze vice lidi si odskoci na jine weby a provozovatelum to dojde. pokud si mysli ze to bez tehle super otravne reklamy nejde at se podivaji jinam, a pokud chteji mit kralovske platy tak at delaji jinou praci.
    • Jack1947
      Ted si jim to nandal, chudaci redaktory co si ted pocnou. Mas rad jejich clanky ale chleba jim beres od ust, styd se anonyme. Ano mluvim k tobe. *10*
      • Wow tos mu to nandal neanonyme který se jmenuješ pravým jménem Jack a narodil si se roku 1947 a vypadáš jak Max Payne *7*
        • Jack1947
          Nenarodil, akorat obcas trpim syndromem z valky. *15*
      • Jako trol jseš nuda, už ti to tu psali,- méně je někdy více ...
        • Jack1947
          Ale , no tak uz jen tvoje reakce znamena ze zas takova nuda to neni. *3*Neni to trollovani btw. To je pravda, hanba ti. *7*
          • To ze ti reklamu vylepi rovno na oci vo forme "popup" nikam nevede, pokial je produkt pre niekoho dolezity tak si ho urcite vsimne i bez toho. Diskriminuje to 99.999% citatelov ktory si stejne nikdy v zivote nekupia produkt zo ziadnych add popup reklam.

Btw nedavno i youtube zacala s video reklamami ktore predchadzaju cielove video, mam nervy - ak niekto viete jak to vypnut pls dajte vediet ;(.
            • Walldstein
              Jo nejlepší je, když se jdeš podívat v mobilu na Games v klasickém zobrazení (tedy stejném jako v prohlížeči) a ta slavná reklama ať už kostka nebo uřvaný video prostě nejdou nijak zavřít a znovnačtení stránky jaksi nepomáhá...
            • ucho,-na celý den?- dobrý vtip, já ji mám za půl hoďky zpátky.
            • ucho
              tak tu krychli jedním klikem zavři a pak máš na celej den pokoj. to je takovej problém? :)
            • Nainstaluj na svůj prohlížeč addon,- Adblock.
  • nejake auta bych si dal ale neni co hrat, bavilo by mne neco jako nfs ale s normalni AI, nejakym zakladnim modelem poškozeni a zabavnou karierou. snad nechci tak moc. dokonce bych bral i jizdni model z posledniho nfs ktery nebyl vubec špatny
  • A kdo kdy hrál Flatout , nechť si dalších pět bodíků odečte .... recenzentovo nadšení rozhodně nesdílím :(
  • C-BEAM
    aj by som to skúsil ale dúfam, že sa dá vypnúť ten roztrasený chromatický efekt... sa mi z toho rozchádzajú oči. A ešte tie "ubercool" hlášky.

chcelo by to remake Interstate 76.
  • Kdyby byl jízdní model lepší (aka Carmageddon), tak bych měl zájem.
    • Obávám se že ani to by tomuhle sterilnímu kroužení nepomohlo :/
  • Takhle zničit licencovaná auta. Dát jim obří kulomety na střechu. Vím pointa hry, ale mohli to udělat nenápadněji.
    • auta licencovana nejsou

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit