-
Adblock ON ....., sorry games, hrnek přetekl, už mě nebaví neustále hledat ve které ze záložek se zase rozjela ta uřvaná reklama ...., kostku raději nezmiňovat ....
-
-
uprimne uz tech reklam mam po krk kdy se mi pulka stranky roluje a ja hledam krizek popripade mam obri kostku misto clanku a v neposledni rade mi zacne rvat video ktere je nekde nahore. dnes jsem si v klidu nemohl skoro nic precist a odklikavat tunu reklam fakt nemam zapotreb. hold na novinky asi zacnu chodit jinam dokud se to nezlepsi. nechci tadey byt v dobe kdy budete mit obri tampon pres web secund a vyslechnete si problem vaginalni mikozi... doufam ze vice lidi si odskoci na jine weby a provozovatelum to dojde. pokud si mysli ze to bez tehle super otravne reklamy nejde at se podivaji jinam, a pokud chteji mit kralovske platy tak at delaji jinou praci.
-
Ted si jim to nandal, chudaci redaktory co si ted pocnou. Mas rad jejich clanky ale chleba jim beres od ust, styd se anonyme. Ano mluvim k tobe. *10*
-
-
Wow tos mu to nandal neanonyme který se jmenuješ pravým jménem Jack a narodil si se roku 1947 a vypadáš jak Max Payne *7*
-
-
Nenarodil, akorat obcas trpim syndromem z valky. *15*
-
-
Jako trol jseš nuda, už ti to tu psali,- méně je někdy více ...
-
-
Ale , no tak uz jen tvoje reakce znamena ze zas takova nuda to neni. *3*Neni to trollovani btw. To je pravda, hanba ti. *7*
-
-
To ze ti reklamu vylepi rovno na oci vo forme "popup" nikam nevede, pokial je produkt pre niekoho dolezity tak si ho urcite vsimne i bez toho. Diskriminuje to 99.999% citatelov ktory si stejne nikdy v zivote nekupia produkt zo ziadnych add popup reklam.
Btw nedavno i youtube zacala s video reklamami ktore predchadzaju cielove video, mam nervy - ak niekto viete jak to vypnut pls dajte vediet ;(. -
-
Jo nejlepší je, když se jdeš podívat v mobilu na Games v klasickém zobrazení (tedy stejném jako v prohlížeči) a ta slavná reklama ať už kostka nebo uřvaný video prostě nejdou nijak zavřít a znovnačtení stránky jaksi nepomáhá...
-
ucho,-na celý den?- dobrý vtip, já ji mám za půl hoďky zpátky.
-
tak tu krychli jedním klikem zavři a pak máš na celej den pokoj. to je takovej problém? :)
-
Nainstaluj na svůj prohlížeč addon,- Adblock.
-
-
-
-
-
-
Jako sory ale jinak to říct nemůžu ,jak vypnu tu posranou reklamu ve tvaru kostky? To už je trochu moc ne?
-
-
nebo si v prohlížeči vypni JavaScript, nic ti vyskakovat nebude, ale zase nic nespustíš (videa apod.)
-
Ty ses uz moc , omylanej ADblock jenze jak uz bylo receno pak nebudou mit redaktori co do huby. *3*
-
Nahoře je zavřít.. akorát je to malým písmem napsaný tak to nejde moc dobře vidět..
-
-
Reklama je to vcelku vtipná. Počítač s Win8 a ještě je to protivné.
-
-
Půjdeš na danou stránku produktu nebo znovu načteš Games.cz. Můžeš použít F5, ale to je to samé jako načíst Games.cz znovu.
-
-
přiznám se, že po zhlédnutí gameplay videí se mi tahle hra vůbec nelíbí :)
-
-
ucho: A co se ti jako nelíbí? Nemohl bys bejt trochu konkrétnější? Nebo je to jen trolling?
-
-
Ježiši, ono už je to zase zpátky :/
-
to už tak lidé mají, něco se jim líbí a něco ne. tobě, trolíku diskuzní, může být v podstatě jedno, co se mi na tom nelíbí. neříkám tím, že je to špatná hra, nenamítám tím nic proti zdejšímu hodnocení, pouze mě ta hra naprosto ničím neoslovila a uniká mi její zábavnost. tím ji samozřejmě nijak nehaním... to jsou takové ty drobné rozdíly, které ty bohužel nedokážeš pochopit...
-
-
Za prví, nejsem trol.diskuzí ale obyč holka. Za druhý, pokud sis nevšim tady seš na diskuzi, a tak by bylo dobrý aspon trochu rozvíst co se ti na tom videu nezdá. Chápu však, že seš zřejmě člověk postiženej facebookem, kterej se nezmůže na víc než na *to se mi líbí* a *to se mi nelíbí*. Čili je asi marný chtít po tobě nějaký rozumný vysvětlení - jak právě vyšlo najevo, ty na to vlastně žádnej názor nemáš. *15* *15* *15*
-
-
-
chtělo by to klasický Rollcage
-
-
spíš Re-volt, tam bylo více tratí i aut :) - nebo udělat remake té pozapomenuté šílenosti F-ZERO GX :D
-
-
Jo..Re-Volt...ten byl občas o nervy. Ale neskutečná zábava.
-
-
na GOG je za šestku :) http://www.gog.com/game/revolt - bude to má příští investice. Hra s kamaradem na split je úžasná.
-
-
-
-
-
Dost dobrý jména soupěřů. Mary Juana, Jed I. Knight nebo Lou Briccant :-D
-
-
Auta maji taky vypecene nazvy ...Luncha Penta Immorale :)
-
-
offtopic: ta silena reklama mi uz dvakrat sekla cely prohlizec, zapinam adblock. Kdo chce kam...
-
-
nikde jinde mi reklama tolik nevadi jako zde na tiscali uz jen ty fullscreen bannery na main page to je dost, sam mam weby ktere si na sebe vydelavaji reklamou tak adblock ze zasady nepouzivama, ale asi s tim zacnu zatim zablokuju jen reklamy z celeho portfolia webu tiscali!!!
-
-
Souhlas, reklamy uznávam (chápu že i redaktoři games potřebujou občas jíst), ale to co mi tady najíždí je maso. Kolikrát se mi stránka games kvůli reklamě přestala úplně hejbat ..
-
-
Taky jsem dneškem chytnul rage na tu posranou kostku a instnul si adblock, už se to nedalo vydržet...a chtěl bych dodat, že reklamy jinak na komerčních webech beru...
-
-
kostka je v poho, když víš, kde se nachází tlačítko "zavřít" :)
-
-
-
-
bez nej na net nelezu..
-
-
fakt má to bílý auto na dveřích napsáno Monster Cock? :D
-
-
Tam je takychto srandiciek vela, napriklad pivo Buttwasser.
-
-
Pozrel som obrázky, prečítal recenziu, pozrel video, ale nechápem prečo by som to mal začať sťahovať ...
-
-
...........prečo by som to mal začať K.U.P.O.V.A.Ť *12*
-
-
na ten level sa to ani nedostalo.
-
-
lol, koment roka ;)))))))))))))))
-
-
Sranda je že ikdyž se hra soustředí na střílení a žduchání do protivníků tak fyzika aut je lepší jak poslední 3 nfs *15* je to furt arkáda ale zábavná ..
-
Tento typ her moc nehraju, nejelpsi asi byl midnight club 2 :) Ale tahle hra me chytla, docela solidni obtiznost{pro me} a docela sranda . A HLAVNE zadne opicarny v menu , zadne intra, outra , meditra proste menu klik klik a jede se . Takze u me dobry :)
-
Crashday se mi teda líbil víc..
-
-
Wow, to fakt existuje clovek, ktoremu sa pacil crashday???
-
-
Jo, Mashed taky ... nejak postradam ty hry ... jo jeste tu je jedna dodnes neprekonana Stunts. Nejvice se k ni priblizil (ne)sikovne prave Crashday. *4*
-
Možná jsme exoti, ale určitě je nás víc. Tohle ale taky není k zahození.
-
-