Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • misho8723
    Výborná hra.. už pôvodná hra bola asi najlepšia arkáda v minulom roku, ale teraz, ešte s vylepšenou grafikou a bohatším obsahom, je to ešte lepšia hra.. fakt vrelo odporúčam, kto má rád takýto typ hier..
  • Kdyby byl jízdní model lepší (aka Carmageddon), tak bych měl zájem.
    • Obávám se že ani to by tomuhle sterilnímu kroužení nepomohlo :/
  • A kdo kdy hrál Flatout , nechť si dalších pět bodíků odečte .... recenzentovo nadšení rozhodně nesdílím :(
  • nejake auta bych si dal ale neni co hrat, bavilo by mne neco jako nfs ale s normalni AI, nejakym zakladnim modelem poškozeni a zabavnou karierou. snad nechci tak moc. dokonce bych bral i jizdni model z posledniho nfs ktery nebyl vubec špatny
  • Nedotažená ale myšlenka dobrá.
  • C-BEAM
    aj by som to skúsil ale dúfam, že sa dá vypnúť ten roztrasený chromatický efekt... sa mi z toho rozchádzajú oči. A ešte tie "ubercool" hlášky.

chcelo by to remake Interstate 76.
  • saburo
    Dost mi to pripomina Breakneck.
  • ma to splitscreen nebo nejaky coop pro vic lidi na jednom pc?
  • nasel jsem si to. nema splitscreen. takze to ani stahovat nema cenu
  • kaermorhen
    Rollcage je jak v singlu i v multiplayeru pořád pro mě nepřekonatelné. Pozdrav kámošovi na LAN párty ze zadních pozic na místo v čele závodu raketou nazvanou, jak jinak než 1st, zásadně zamíchal pořadím v závodu. I když jel za Yuriho. Ke zhlédnutí na http://www.youtube.com/watch?v=hQtSrBpPr9c . Byla tam dobrá grafika, výborná fyzika jízdy, rychlost, dlouhé skoky vzduchem, různé zbraně a prostředky ke stížení jízdy spoluhráčům, spoustu tratí, nutnost tréninku a neskutečná hratelnost. Pokračování Rollcage Stage 2 už byl slabší odvar.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit