Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jack1947
    8/10 ? Jdu do toho !!!! *4*
    • Myslim ze budes sklamany *3* Nechapem ako ste to mohli ohodnotit 8/10 ved ta hra je otrasna.. mal som to v pc 5minut aj s instalaciou. ten jazdny model je uplne na pi.. grafika mozno pekna ale stale nic moc. neviem kto to hodnotil ale tejto hre by som urcite nedal viac ako 4/10 a to som dost zazraty do zavodnych hier
      • opravdu erudované hodnocení po 5ti minutách
      • Jack1947
        Diky za objasneni, jesteze ja se naucil zit se zklamanim a tak mi to nevadi Zkusit preci muzu ne ? *3*
  • Takhle zničit licencovaná auta. Dát jim obří kulomety na střechu. Vím pointa hry, ale mohli to udělat nenápadněji.
    • auta licencovana nejsou
  • Walldstein
    Hmm...Takže se vlastně jedná o Interstate v novém kabátku...
    • Právě že vůbec ne .. mise to nemá , zbraně jsou na parádu , otevřenost není ... Původní Interstate nebyl jen o neustálém kroužení dokolečka po okruzích .
  • Dalsi hra lepsi jak Beyond. Neni to hra lidi, kterym stacej babovresky
    • *pro lidi
      • Jack1947
        A 4 Kamenak jako bonus souhlas *2* .
  • kterej v*l to může srovnávat s Revolt nebo Carmagedon? vždyť to vypadlo Interstate 76 a 82 z prdele....samozřejmně, že se musí recyklovat, ale vždyť totožná hra tu byla už někdy v roce 1997 :-D asi mě tu chytnete za slovo, nečetl jsem ani recenzi, ani jsem to nehral....šel jsem se klasicky vyblít do diskuze a sdělit svoje moudro. Pač mě přijde děsivý, že tady nějaký pičusácký studio parazituje na hernim scénaři, kterej se ani neobtěžovali pozměnit (dle videí z Youtube, který jsem si teď pustil)....... 8/10 za co páni recenzenti? za to, že dali kompletní herní scénář z minulosti do nového grafického kabátku?. Už těžko jde v týhle době vymyslet hru, kde by jsme necítili inspiraci něčím původním, ale doprdele dát takovýmu hnoji 8/10? opakuji, že jsem to nehrál....ale po první minutě videa z youtube jsem si řekl, hele sakra, to je grafickej patch pro Interstate 76
    • *7* Chlapče to je jako srovnávat RPG s pongem ... Tahle hra má s Interstate společné jen ty kulomety na autě , jinak je to naprosto o ničem jiném . Blíž to má k NFS než k relativně otevřenému a na ovládání obtížnému Interstate .
    • C-BEAM
      takže Gas guzzler nie je len nejaká okruhová arkáda ale máš tam aj slušnú kampaň s rôznou náplňou misií vo veľkom otvorenom priestore s voľnosťou pohybu ako v Interstate 76 ?
      • však řikám, že to vypadlo Interstate 76 ze zádele :) .....a ze zádele holt už od přirody padaji v lepšim případě bobíky, v tom horšim....... :(

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit