-
Mno zdegenerovanej troll, nebo sockovej zloděj co své piráctví vobhajuje kupou blbejch keců vyber si.
-
Herni PC nepadne ani pres zdejsi zlodejicky, jen se bude muset spokojit se sprasenejma konzolovejma portama, cim dal tim otravnejsi DRM ochrany, opozdenym vydanim oproti konzolim, cim dale mensim poctem exkluzivnich PC her a cim dal castejsi situaci, kdy se her nedockaji vubec jako treba u Red Dead Redemption.
-
Úpadek PC? Frajere, PC není pouze na hraní her *15*
-
vedle delete, pardon :(
-
Aspoň si to v tom prosinci koupim ty chytráku. Nemám v plánu do konce svého života dát za jedinou hru plnou cenu (mimo Half Life série) a nechápu co je na tom špatnýho.
-
u něj je to zbytečné vysvětlovat, diskutovat, probírat ze všech stran atd. on je známý tím, že je zaslepený a fanatický v tomto ohledu..
-
Připomíná mi to různé konspirační teorie :D. Což takhle zajít někdy do lesíka poslechnout si zpěv ptactva, místo vymýšlení nesmyslů.
-
Nebudu se opakovat, vše jsem jasně popsal zde: http://spokojeny.blogspot.cz/p/gamelog.html
-
Ale nepovídej ty kecko. Pokrytci jsou zde všichni moralisté :). Máš doma PC? Předpokládám, že minimálně jedno ano. Sleduješ filmy, seriály atd? Předpokládám, že ano :). Stahuješ si je? Co hudba, neříkej, že nemáš ani jednu illegal MP3. Oprav mne jestli se pletu, ale mám takové tůšo, že ano. Jak píší v takové staré publikaci, nesuď, abys sám nebyl souzen *3*. Pokud máš tendence kázat masám, udělej si z lepenky ceduli a val na Václavák *15*. Jinak analogie mezi pirátsvím a případným úpadkem PC platformy jako herního zařízení je stejná jako srovnávat vliv flatulace na zvyšování skleníkových plynů v atmosféře.
-
Vy pcčkáři jste všichni stejní pokrytci s dvojí morálkou a proto je celá vaše platforma v takovém úpadku.
-
"vypadl mi program na opravu chyb"
To má být jako omluva?? *1* -
Tohle se hezky stáhne, otestuje a v prosinci koupí za normální sumu *3*
-
Gorkan je mužská verze Glados, odhalil jsi spiknutí strojů *15*
-
Díky
-
Připomněls mi konec Portalu, když programy Glados mizí v peci jeden po druhém. Program na opravu chyb, říkáš?
-
takže znovu , vypadl mi program na opravu chyb. někteří nepřátelé , většinou kultisti co loví lidi nadané temito schopnosti jako je corvo ( corvo má nadpřirozené schopnosti a loví ho stejně jako jiné lidi kteří mají nadpřirozené schopnosti, tihle kultisté
maji imunitu na tyhle schopnosti respektive je můžou blokovat (budou na ně účinkovat jenom když je překvapíte ve stealthu ) -
jop nemusís nikoho zabijet ale je to mnohem težsí jak to má být bud podlehnu moci a pujdu cestou masového vraha nebo budu steath vrah nebo prostě nikoho nezabiju
-
Alespoň bychom znali všechny nástrahy :D
-
Invert mouse FTW *14*
-
Třeba v tom, co jsme hráli, se objevila nová zápletka, díky který jsi cíl nemusel zabít, ale nechal jsi ho zdrhnout z města se slibem, že už se nikdy nevrátí.