-
viz. reakce na Dave
-
To moje by bylo hodně o tom, jak jsem furt padal do řeky a zabíjely mě ryby.
-
super, presne tak som si to predstavoval, díky za info.
-
Například byl uveden jeden přípklad kdy po splnění jednoho vedlejšího úkolu si cíle v následující misi pouze omráčil a nechal poslat pracovat do dolů, které tyto cíle provozovali(zústali naživu, ale byli odklizeni z cesty)
-
ani google translator to nějak nebere...
-
no pre mňa je skôr nudné používať tieto superschopnosti ... ale díky, si ma trochu ukludnil.
-
OK len dúfam, že nastraženie nejakej smrtiacej pasce sa ráta za zabitie, viem, že bez "priameho" zabíjania to pôjde ale nevedel som či aj bez nepriameho.
-
Nemusíš zabíjet ani cíle ? To mi vysvětli. *8*
-
Bez zabíjení to hrát jde, to už psali, bez superschopností to určitě půjde taky, jen by to asi bylo extra těžké a pro mne možná trochu nudné. Když ale někdo chce...
-
Už bylo řečeno mnohokrát, že za celou hru nemusíš nikoho zabít a to včetně cílů.
-
takže ak som to správne pochopil, bez superschopností a zabíjania to prechádzať nejde... je to tak ? Inak Life of the Party je moja najoblubenejšia stealth misia v hrách vôbec.
-
A bude to F2P? Ak to nespravia vtomto ročnom trende, tak si to nikto nezahrá.
*1* -
Fronta byla u Bethesdy hrozná (i když ne tak hrozná jak u konami), ale vyplatilo se jí vystát. Dishonored bylo to nejlepší co sem měl možnost si vyzkoušet. Mile mě hlavně překvapilo jak ta hra skvěle vypadá.
-
Upřímně... ty opravdu nedokážeś dát dohromady kloudnou větu v jazyce českém anebo je to taková role, kterou zde hraješ? :) Je krásné, kdyź v takovém paskvilu navíc použije slovo "respektive" *15*.
-
reaguji nekteří nepřatele kultisti co loví lidi nadané temito schopnosti jako je corvo
maji imunitu na tyhle schopnosti respektive je muzou blokovat -
Jak je to obtížné?Dle článku tam jsou dost silné schopnosti i když nejdou používat neustále.Teleport a vtělení se do stráže zní jako super schopnost.
Reagují na schopnosti hráče nepřátele dále ve hře lépe,anebo ta obtížnost spočívá v počtu nepřátel? -
Zní to dobře. Bylo by hezký, kdyby i Pavel napsal podobný článek, aby byla vidět ta rozdílnost v řešení :)
-
Jo, cokoli z toho si můžeš načíslovat dle libosti.
-
Lze to kruhové menu nepoužívat a přiřadit si na PC schopnosti a zbraně pod zkratky?