Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Film ani hra za posledne 2-3 mesiace ma nenapada. Ale doporucujem precitat si upirsku trilogiu od G.Del Tora. Snad z toho bude casom aj film :)
  • mě se líbí True Blood
  • jsem jediný komu se reklama nalepuje na čudlík pro zvětšení videa???
  • EuroSamurai
    Diskuzím o COD se většinou vyhejbám a i tak cod považuju za "popcornovou" zábavu čili nejsem jeden z těch co maj k COD averzi takže jaksi nechápu tvoji reakci.
  • pry Twilligh takova blbost.... jak to muzes srovnavat vubec s upirskou tematikou. To je film pro 14 holky.
  • Kvalitní seriál je True blood...
  • jindra.veliky
    "Není nic jednodušího než tohle téma ignorovat. "

Rad pripomenu v diskuzi o CoD *3*
  • Ocividne jste nikdo necetl Nekroskop od Lumleyho, to jsou opravdu zajimave knizky ktere trosku zmeni mainstream predstavu o upirech. Od Kulhanka je to fajn pokud se chcete zasmat, Lumley to ma takove dost vazne a promyslene.
  • jackherrer
    Vskutku, kvalitní...
    Nemůžu si pomoct ale po Vampire: the Maquerade hrách, tu skutečně žádná kvalitní upířina není.
  • Twilight kamo
  • Kdyz upiri tak rozhodne Nocni klub od Kulhanka :D
  • EuroSamurai
    Není nic jednodušího než tohle téma ignorovat.
    A upíři sou všude?Ukaž mi kvalitní hru nebo film/seriál o upírech z poslední doby.
  • EuroSamurai
    Stmívání=VTMB? Na golgotu s tebou!
    Každopádně koukám, že člověk dneska nemuže mít rád upíří tematiku aniž by nebyl označenej za fanouška Stmívání.
  • a co world of darkness mmo pořád žádné novinky ?
  • Lawliet
    nebyl špatnej hlavně to "intervium"..
  • to byl fajn film! *4*
  • BLADIA-AMNESIA
    Presne, je to uplne vsude -_-
  • Nocna/Denna/Sera/Posledna hliadka vzdy a vsade, jedna z mojich top 3 knih, ale spracovanie upirov sa mi skutocne pacilo viacej u Kulhanka *4*
  • Cosi
    Upíři mě v poslední době serou! stejně jako zombíci.
  • hlavni postava chodi jak praclovek

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit