Přejít na výpis diskuzí
GC 2012 dojmy: upírská stealth akce Dark
6.9.2012 | Lukáš Grygar
38 příspěvků
-
Film ani hra za posledne 2-3 mesiace ma nenapada. Ale doporucujem precitat si upirsku trilogiu od G.Del Tora. Snad z toho bude casom aj film :)
-
mě se líbí True Blood
-
jsem jediný komu se reklama nalepuje na čudlík pro zvětšení videa???
-
Diskuzím o COD se většinou vyhejbám a i tak cod považuju za "popcornovou" zábavu čili nejsem jeden z těch co maj k COD averzi takže jaksi nechápu tvoji reakci.
-
pry Twilligh takova blbost.... jak to muzes srovnavat vubec s upirskou tematikou. To je film pro 14 holky.
-
Kvalitní seriál je True blood...
-
"Není nic jednodušího než tohle téma ignorovat. "
Rad pripomenu v diskuzi o CoD *3* -
Ocividne jste nikdo necetl Nekroskop od Lumleyho, to jsou opravdu zajimave knizky ktere trosku zmeni mainstream predstavu o upirech. Od Kulhanka je to fajn pokud se chcete zasmat, Lumley to ma takove dost vazne a promyslene.
-
Vskutku, kvalitní...
Nemůžu si pomoct ale po Vampire: the Maquerade hrách, tu skutečně žádná kvalitní upířina není. -
Twilight kamo
-
Kdyz upiri tak rozhodne Nocni klub od Kulhanka :D
-
Není nic jednodušího než tohle téma ignorovat.
A upíři sou všude?Ukaž mi kvalitní hru nebo film/seriál o upírech z poslední doby. -
Stmívání=VTMB? Na golgotu s tebou!
Každopádně koukám, že člověk dneska nemuže mít rád upíří tematiku aniž by nebyl označenej za fanouška Stmívání. -
a co world of darkness mmo pořád žádné novinky ?
-
nebyl špatnej hlavně to "intervium"..
-
to byl fajn film! *4*
-
Presne, je to uplne vsude -_-
-
Nocna/Denna/Sera/Posledna hliadka vzdy a vsade, jedna z mojich top 3 knih, ale spracovanie upirov sa mi skutocne pacilo viacej u Kulhanka *4*
-
Upíři mě v poslední době serou! stejně jako zombíci.
-
hlavni postava chodi jak praclovek