Přejít na výpis diskuzí
GC 2012 dojmy: upírská stealth akce Dark
6.9.2012 | Lukáš Grygar
38 příspěvků
-
tři slova "interwiev s upírem"...
-
Většinou stejně říkají jenom - Splinter Cell, Max Payne, informacionen, Darkness cwai, cell shading, Ubisoft Sam Fisher a nesmí chybět zmínaka o Call of Duty. Takže pro mě, jako nichněmčináře to jen srovnávají s jinými hrami, takže němčina není povinná.
-
Věru pravda že. Takovej max payne 3 to je jina kava ci rovnou redbull
-
Mam to stejně, ale řikej v dnešní době někomu, že máš rád upíry, když si pod tim každej představí rádoby upíry.
-
To myslíš vážně? Já myslel, že si z tebe utahuje. Jako 100 lidí, 100 chutí. Ale tohle téma mi takhle zpracovaný přijde naprosto úchylný.
Série Masquarade se vždy povedla. Zfilmování téhle tematiky vévodí Capolo, Gary Oldman se do téhle role fantasticky hodil. A když knižní tématika, tak snad jedině Lukjaněnko. -
ani by som nepovedal
-
To vypadá užasně. Ale zase neduh dnešních her - hrdina je takovej nemastnej, neslanej. http://img140.imageshack.us/img140/3826/8wwhsp.jpg
Edit: A vůbec, jestli v tom clubu nebude hrát něco podobně skvostného, jako Isolated od Chiasm, tak to bude špatné! -
Jo ale jenom knih...
-
To nevypadá vůbec zle.
-
Další fanynka Stmívání. *14*
-
Gameplay video z výstavy (po nemecky) : http://www.youtube.com/watch?v=9oGFLcuiaCw
inak som rád, že ľudia ani po 8 rokoch nezabúdajú na Vampire:Bloodlines (moja obľúbená hra).. škoda, že Dark sa viac podobá na Thief ako na V:B, ale aj séria Thief je veľmi kvalitná, tak ak by táto hra dopadla dobre, tak by som nenamietal :) -
bol by som nesmierne rad, keby z toho bol kvalitny Stealth, ale skor by som sa stavil , ze to bude dalsi prepadak ako ze by to bol kvalitny titul
-
Těžko to může být v duchu Bloodlines, kteréžto bylo v podstatě regulérní oldschool rpgéčko...
-
ten screen vypada jak skryta reklama na nvidiu
-
Bezva zpráva, stealthu není nikdy dost! *15*
-
Jestli to bude alespoň trochu v duchu Bloodlines, tak by to mohlo být dobré. Takových her je nedostatek...
-
Už od Vampire the Masquarade: Redemption žeru upíry, takže na tohle se můžu jen těšit...
-
na Dark se těšim