Přejít na výpis diskuzí
GDC 2014: Hry mohou být tajemné a zajímavé i v době internetu a spoilerů
23.3.2014 | Petr Poláček
137 příspěvků
-
this
-
to si nijak neprotirečí s tým čo písal huhi.
-
Ale bez pořádné hratelnosti ti grafika hru nezachrání. U mě je tedy až na druhém místě *3*
-
Pořád nechápu, proč máš potřebu se obhajovat, jelikož co je psáno, to je dáno.
-
Veskoslave, kdyby sis sečetl časy, kdy reaguješ na někoho, kdo tě obviní z multiplicity, tak bys zaplakal. Teda pokud vás Veskoslavů není víc a jeden nemá za celoživotní úkol reagovat na provokace.
-
*1* Mód. Na všechny tisíce chyb Skyrimu mají Skyrim fans odpověď mód/móds. Můžeš mi poradit jak ten mód dostane do hry miliony konzolových hráčů?
-
Já jsem to napsal pouze jednou. To že si někteří blázni myslí, že jsem to psal vícekrát, nechám Tě při tom, je to totiž zbytečné řešit s lidmi jako ty, kteří mě vidí všude a ve všem;) A ty sis toho všimnul nebo jsi tam ten šašek, co mě v Bleskovkách obvinil, že jsem to psal já a pak mě ještě urážel, když jsem mu vysvětlil, že jsem to nepsal já? Aha, to pak jo.....
-
Jedná se spíš o přístup hry k hráči, ne o přístup hráče ke hře. Jasně, že můžeš ignorovat a blokovat všechno, co se o hře na internetu objeví, ale nemůžeš ovlivnit to, že hry k tobě začínají přistupovat, jako bys byl opravdu retardovaný. Všechno máš pod nosem, fantazie netřeba a hlavně, aby se ti proboha při hraní moc nezapotil mozek. To je jeden z důvodů, proč se mnozí odvrací od nových AAA hitů a hledají něco alternativního, indie neokoukaného nebo aspoň retro.
Hry jsou s nárůstem počtu hráčů zkrátka čím dál tím víc pro blbce a to pochopitelně začíná spoustu lidí odrazovat. -
Ne ze bych se chtel nekoho zastavat,ale grafika ke hre patri.dulezita. Graficke zpracovani ktere je cloveku protivne,dokaze zkazit i dobrou hru. A plati to i naopak. Vyborne graficke zpracovani dokaze udelat z prumerne hry zajimavy kousek.
Samozrejme zalezi i na zanru. -
Ono, že jsi to měl potřebu napsat několikrát a to nejen pod recenzi něco napovídá, kde máš priority. PS. Nechápu, proč se máš potřebu obhajovat, napsal jsi to několikrát a já jsem ti toho všiml, proto jsem to napsal zde do diskuze.
-
No Skyrim má také ale neobjevené věci, které musíš sám objevit. Navíc existuje mód, co ti vypne ukazatele na lištičce a "objevy" jsou tedy až tehdy, když dorazíš k danému místu.
-
Řešila se grafika jenom z pohledu toho, že lhali. Nic víc. Ale chápu, že tvá nutkavá potřeba mě neustále řešit ti nedá spát.
-
Tak ono, když se koukneš na youtube nebo na wiki, tak to tajný level samo není, ale nevím jaká jiná by měla být definice pro Ash Lake, než tajný level, když cesta tam vede přes neviditelnou zeď a to ještě se musíš orientovat ve tmě.
-
O Ash Lakeu bych bez Youtube nevěděl a myslím že hodně ostatních taky ne
-
Největší záhada byla, velké ho*no které někdo nespláchl v Doom 3. Bylo na WC, předtím, než se portálem dostali do základy potvory.
Nikdo do dnešní doby nezjistil jak se tam dostalo. Člověk ho vy*ral nemohl, na to bylo moc velké... Možná varování démonů anebo snad produkt šílence v laboratoři... Kdo ví. Tolik nejasností. -
Ash Lake byl tajný level? Odkdy? Vždyt tam je jeden z covenantů (pro toho hnidopicha : jedna z guild/smluv)
-
nepohoršujte sa moji krajania takýchto -násťročných mudrlantov amatérov tu je habadej.
-
Trollove se strasne radi chytaji slov jako bugy nebo triky, obzvlast kdyz vubec nevi o cem je rec. Mozna jsi mel spis pouzit neco jako "mechaniky boje" (nebo nereagovat na trolla s tim, ze rozumni lidi si to preberou ;-)
-
cheaty v PS3 verzii? Čo dávaš za prášky? :D *15* *15*