Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • bodmrazu
    Prednasky jsou super, nebyly by prosim z prednasek i slaidy v PPT? Vdaka
  • Prednaska Viktora Bocana asi neni natocena, co? :(
    Jinak Vavra je super osoba, jde si za svym a dela to poradne. Prvni Mafie je dobrym dukazem.
  • Dobrý den,
    chci se zeptat jestli někdo nevíte na jakých VŠ se přednáší o game designu jak zmiňuje pan Vávra nebo kde bych to mohl zjistit. Děkuji
  • No tak jak mám odpovídat ubožáčkovi ubrečenému, jež dokáže napsat "Takze priste bud zavri p-rdel, nebo drz hubu a krok". Nezbývá než litovat, že jsem s tebou vůbec ztrácel čas a je mi velmi líto, jestli to myslíš vážně. I když doufám, že tomu tak není, nechci totiž věřit, že individum s tak posunutou realitou, by bylo schopno dostat se ve vzdělání až tak daleko. Doufám, že si jen zvedáš touhle formou ego. Jinak si nedovedu představit, že takto psychicky nemocný člověk se bude zabývat psychologií.

    PS: Tak a teď už můžeš jít těžit tvé fanatické názory do své, tak oblíbené vzdálené reality. A bacha na monster brouky, alieny, robocopy a veškerou další dmnci. Jak již bylo psáno, v rádoby konverzaci s tebou už pokračovat nebudu, neboť nejsi způsobilý. Ale život tě naučí, jen vyčkej *3*
  • Zase na druhou stranu jsou mala a tim a padem i efektivni firma, kde si majitele varej kafe ve stejnym kavovaru jako vsichni zamestnanci (asi nejdulezitejsi vec hned po nadseni lidi, videl jsem i spolecnosti o 30 lidech kde byla 5 vrstva struktura ... horor). To samo o sobe dava veliky vyhody a docela dobre to ukazal CD Projekt, kterej se zaklinacem 1 taky dokazal v "par lidech" udelat vybornou hru o dost uzasny veliskoti.
  • Neblazni, ze nekdo posloucha "okrajovou" muziku a ma pochopeni pro rozumnou miru dekadence a nihilismu jeste neznamena, ze je satanista. Zvlast v Cechach je to hodne nepravdepodobny.
  • ne ja nejsem neschopny jednat slusne :) ja jednat slusne nehodlam, protoze 98 procent lidi sou naprosty paka, vcetne tebe :) to muzeme videt ostatne naprosto vsude. Zrovna delam psychologickou dizertacni praci tykajici se toho, proc lidi pisou tak stupidni komentare na internetu. Prave jsem zahrnul tvoje s-rance.

    To vis ze mam pravo, protoze si ho sam dam, a jestli je pro tebe moc sci-fi a nerealne aby ti nekdo ustelil palici, tak je to realita, to mi ver :) Tvuj prvotni nazor opirajici se o sci-fi tematiku ti prave odebira jakoukoliv zasluhu zit :) Takze priste bud zavri p-rdel, nebo drz hubu a krok.
  • to facepalm: Tak teda chlapečku, jestli ses všiml, tak tady každý člověk jednal dost diplomaticky a v rámci slušnosti. Tys dokázal, že si absolutně neschopný jednat slušně a argumentovat jak smýšlející tvor 21. století.
    A jen taková rada do života, zjevně si ještě malej chlapeček, kterej neví co to život vůbec je. Tak si pamatuj: Ty nemáš právo rozhodovat o tom, kdo si zaslouží či nezaslouží žít. Škoda, že ti to ještě nikdo neřekl, pak si děláš ostudu. A věř, že člověk, který nesouhlasí s názory opírající se o sci-fi tematiku si nezaslouží žít. Tak příště bud slušně a nebo vůbec ju ?
  • Magister_Peditum
    Nějak se ta spolupráce armádních specialistů na těch střílečkách tedy nepodepisuje. Vždyť mají často i špatně vymodelovanou zbraň nebo animace přebíjení zásobníku! O zvucích střelby ani nemluvě. A to vůbec nekomentuju taktiku a strukturu misí. Ty hry jsou dělané na efekt, nic jiného.
  • na modernich strileckach spolupracuji armadni specialisti ? Ano to jiste no :D Moderni strilecky jsou delany tak aby to vypadalo cool, aby si 15 letej fracek honil u toho monitoru ze vsech vybuchu a cool svetelnejch efektu. Skutecnej konflikt vypada naprosto jinak a nema nic spolecnyho ani s jednou veci ve hre, ty armadni specialisto.
  • hochu na cem ty to ujizdis, to by me zajimalo. Naprost spatny argumenty uz od pocatku, bylo by lepsi kdyby ses radeji vubec nevyjadroval a zvlast nepomlouval sci-fi 80. let. Kdyz se nedokazes odpoutat ze sveho houpaciho kresla a nehledas nic vetsiho nez svuj dvorek a na nem kabel od psa, coz je ta nejvetsi realita kterou kdy uvidis, tak prestan remcat do sci-fi. Ja to rikam porad a i nyni zopakuju tuto svou vetu: "lidi s takovym myslenkovym pochodem si nezaslouzi zit". Ztraceny pripady
  • Proboha proč bych měl být nucen k interakci s přehrávačem, když se to dá vyřešit už na úrovni natáčení/stříhání? Kdyby u toho přednášející nějak zajímavě a k věci gestikuloval, tak neřeknu, ale tady je to úplně k ničemu.
  • Jaker
    Vávra má velice poutavý výklad. Ne, že ne. *3*
  • Tak když dokážeš zároveň číst a poslouchat prezenzaci, tak snad není problém si to v klidu přečíst a potom poslechnout co k tomu chtěl říct, možná že je to ještě snažší vnímat pro normálního člověka :)
  • vlastik.plaminek
    Když jsi kvůli Danovi přestal kupovat Level tak můžeš vysmahnout i z games a bude nám všem fajn.
  • Asi nepochopils smysl toho proč na ten paintball šel *3*
  • I to je možnost, ale když tam máš delší dobu pohled na slide, tak mužeš zrovna v těch design dokumentech sledovat přesně to o čem v té chvilce mluví
  • Trisska
    Aby ho lidi přestali brát vážně, tak jako tebe??! *15* Sám seš epic fail, protože nikdy nikomu nic dobrýho nepřeješ!!!!!
  • Souhlas, taky toho fousatýho remcala nemám rád. Kvůli jeho kydům jsem přestal kupovat level a ted se k mému zděšení cpe na games.tiscali. Doufám že ta jeho hra bude epic fail a pak ho konečně přestanou brát lidi vážně.
  • Mínuska jsou, ale dobrá. + tu mají pouze populistické, klišé přízpěvky a lidi co dávají odkazy na stránky z pééčkem

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit