Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • kdys naposledy hral nejaky AAA titul od nejakyho vetsiho vydavatele? to bude asi par let nazpet, co?
  • a co scifi 90. let?
  • Další čecháček co si myslí že je tadle pr*el ve středu Evropy nějak důležitá pro svět. Co ty víš o dějinách států v americe? Hmm Jen tu všichni děláte z američanů atd. blbce protože neznají naše dějiny, kolik víš ty třeba o dějinách nějakého státečku v Africe.
  • Doufám, že nebudu za vocase já, ale co tahle si to video stopnout a v klidu si to přečíst :D
  • risa2000
    Technická poznámka ke střihu: Když je přednáška doprovázená projekcí slajdů (nebo nějakou jinou doplňující informací), zkuste tam nechat přednostně ty slajdy a jen příležitostně to střihnout na přednášejícího. Zvlášť v pasážích, kde Dan ukazoval pasáže z design dokumentů to bylo na palici. Střih na dokument - pár vteřin - člověk přečte pár nadpisů - střih na Dana.

Mrkněte se na nějaká odborná videa od Microsoftu, nebo ze Stanfordu, kde pracují se střihem a slajdy úplně jinak.
  • vlastik.plaminek
    Ty jsi ale srandista. Srovnávat diplomku s výblitkem na internetu.
  • Bohužel viděl.. Proto ta kritika..
    to Pete: ty si borec :D Jak můžeš hodnotit zábavnost člověka podle písemného projevu ? V tom případě každou diplomku a bakalářku psali nudní lidé ? :D
  • Amylee.Anderson
    Viděl si vůbec nějaký? *8* V tý době vznikly ty nejlepší kousky.
  • Big_Pete
    hahaha...beres se moc vazne intousi...musis bejt strasne nudnej clovek...nekdy se zkus proste jen podivat na nakou komedii
  • Trisska
    Říct o Danu Vávrovi, že je neuvěřitelná nula?! Komu to cpeš ty jedničko??? *8*
  • Teda Dana Vávru jsem bral do teď v klidu, ale jestli opravdu dělá todle tak je neuvěřitelná nula co se akorát umí chvástat. Na moderních střílečkách spolupracují armádní odborníci a on si šel střílet paintball. Paintbal je podobnej skutečný zbrani asi jako že když jsem si pouštěl na řece lodičky tak můžu řídit loď na přehradě. jediná věc co je z přednášky jasná je že je úplně zbytečneja v celýmtom procesu vývoje hry. Nicméně další přednášky již hodnotím kladně a celkově považuji GDS za dobrej nápad.
  • Tvoje máma je trapná
  • Robotron3
    Filmy jsou pro pobavení, pro humor, pro strach, pro atmosféru, pro relax, pro rodinu, pro historii, pro myšlenky, pro emoce, i pro to tvoje hluboký poselství. Ještě jsem ale neslyšel o člověku, který by se díval jen na filmy, které ho donutí přemýšlet a ostatními pohrdal. Když to takhle píšeš, tak to vypadá, jako bys přemýšlet ani sám od sebe neuměl a teprve filmy ti umožní se nad něčím zamyslet. My, kteří život žijeme a přemýšlíme o něm se nemusíme dívat jen na filmy ze života, ale rádi se podíváme na Vetřelce a bojíme se a obdivujeme, co někdo dokázal vytvořit, aniž by to mělo vyšší smysl. I když ono přemýšlet se dá uplně o všem. Věřim, že i Vetřelec by se dal rozebrat z filozofickýho hlediska, kdyby to někomu za to stálo.
  • nick scifi si asi nepochopil ironicky viď ? Ale zpět k tématu, když to chceš rozebrat. Já se třeba domnívám, že filmy ostatně jako život, by měly mít podstatu v příběhu. A to tak, aby donutily člověka přemýšlet. A nemusí si k tomu dopomáhat absolutně zcestnou ideou doprovázející nereálnýma potvorama. Ale tak každý má ty své preference poskládaný jinak. Ale opět opakuji, že nechápu ty, kdo se najdou ve sci-fi.. V dětství možná.. Ale pokud člověk dojde do věku dospělosti, měl by snad zvážit čemu věnuje pozornost a jestli se to neodráží v jeho osobnosti. Viz. Dan Vávra>hater>ajťák(rozuměj: stvořitel světa)>scifi lover>image Big Bosse(toho satanisty). A navíc se mi jeho styl: Všechno je cajk, do téhle chvíle to dělali všichni špatně, ale teď jsem tu já a budou se dít věci. Je to přece strašně jednoduchý, ale tak jo, já jsem převelice zvědav, jak jeho počínání dopadne. Ale jestli nebude lepší, než jím proklínaný Skyrim, budu první, který ho bude hatovat, i když se to zcela příčí mému životnímu stylu.
  • Robotron3
    Ty seš dobrej showman. Dáš si nick scifi a pak píšeš takový věci? V 80tých letech vznikly kultovní scifi filmy, z kterých čerpají a inspirují se scifi filmy dodnes. Není na tom nic špatného, naopak právě že v té době se ještě nepoužívala v takové míře počítačová animace jako dnes, mají ty filmy své kouzlo a dokáží vzbudit obdiv, co dokázali natočit bez dnešní moderní technologie.
  • SultanOfSwing
    Vidíš, já zas nemám rád sáhodlouhý niterný drama o problémech norskejch homosexuálních květinářů v Oslu, sto lidí sto chutí. Když se ti nelíbí sci-fi, tak je jasný, že tě tvorba 80. neosloví, já to mám rád.
  • Co se týče hudby naprosto souhlasím. Ovšem žánr sci-fi a to už v 80. letech či teď je dobrý akorát tak na degradaci mozku. Nechápu, jak někdo může sledovat výsměch v podobě mutantů, zombie nebo splácaninu člověka s robotem. Ba co hůř, ještě to obdivovat.
  • Proč? Vždyť má pravdu, 80. léta se mi líbí. Nezažil jsem je, ale co se týče filmů a hudby, tak to nebylo marný. A sci-fi 80. let znamená filmy jako: Vetřelci, SW 5,6, Návrat do budoucnosti I a II, Terminátor, Predátor, Věc, ET, Madmax, geniální Bladerunner, Brazil, Krotitelé duchů, Robocop,... prostě klasiky žánru.
  • calwin
    pokiaľ si sa priamo na tom projekte nepodieľal v tom prípade sa nemáš k čomu vyjadrovať a tým pádom nemáš argumenty... alebo máš a sú nepodložené a sú len na subjektívnom základe ktoré ty pokladáš za objektívne... v tomto prípade je pre mňa irelevantné ťa brať vážne... tak som si trochu zatroloval v preklade si iba obyčajný nič... taký malý že štekanie na nete tvojmu malému egu nepomôže...
  • clovek kterej ujizdi na scifi 80. let je mi absolutne k smichu. A skutecne ho nemuzu brat vazne.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit