Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ,
  • Me by spis zajimalo proc sou v tech prednaskach (vsech) tak divny fonty, typograficke peklo...
    • Človíček dostal prezentace v pdf...
    • Vsimni si, ze na prednaskach (na promitacim platne) je vse v poradku. Problem nastava az na fullcreen detailech. Asi to bude problem clovicka, ktery strihal video a prokladal ho slidama z PP prezentaci.
      • Jj to sem si vsiml, taky nic nerikam o tom ci je to chyba. Kazdopadne to vypada blbe.
  • ta PR reklama na Warhorse už začína byť otravná......
    • Jsem si vědom toho, že jde o trolling slabšího stupně. Ale nedá mi to připomenout, že redakce slíbila postupně uvolnit nám smrtelníkům nahrávky přednášek. Nejde o nějakou reklamu či co, ale jednoduše to uvolňují postupně. A je to tak dobře. Nacpat to do jednoho článku by asi nemělo smysl a dát na web x článků v jediný den by rovněž nebylo úplně smysluplné. *3*
  • life28
    5 minút za mnou a zaspávam. Síce neprogramujem, ani ma to nebaví, ale Hapalova prednáška o programátorstve bola ďaleko lepšia. Takéhoto nudného šéfa by som nechcel mať.
    • Tak to ja bych ho (jako programator) naopak za sefa bral, protoze imho rizeni vyvoje software rozumi velmi dobre (casto programatory ridi nekdo, kdo tomu vubec nerozumi) a ma s tim velke zkusenosti. A necham se radsi ridit nekym schopnym nudnym, nez sice zabavnym, ale neschopnym. Hapalova prednaska byla vic laicka, tahle je odbornejsi.
    • Malleth
      Je to holt management.
  • Nebudeme si nic nalhavat, obsahem i prednesem (predevsim tim...) asi nejslabsi prednaska. Vubec mi prislo, ze mely (a vicemene v obou tech ohledech) sestupnou kvalitu, skoda. Ale to se vzhledem k postupnemu vzdalovani od konkretni a zajimave hry.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit