Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Absolutně NEJLEPŠÍ přednáška! Sám chci v budoucnu dělat projekt manažera a to co Martin Klíma říkal byly informační perly. Jediné z čeho mě zamrazilo bylo, jak se asi tak v jeho firmě musí cítit jeho programátoři. Nevím, kolik by mi musel dát, abych měl žaludek na takový press a tlak, jaký v jeho firmě musejí mít. Po organizační stránce jede warhorse na jedničku. Výkon zaměstnanců bude díky tomu maximální, což ve výsledku zvyšuje majitelům p. Klímovi a Danu Vávrovi konečné výdělky (jakmile hru vydají). Nikoli však zaměstnancům, kteří podle mne musejí v jeho firmě makat jako fretky pod neustálým tlakem. Této firmě bych se jako programátor vyhnul obloukem. Díky takovým přednáškám jako ta dnešní si potvrzuji názor, že je nejlepší buď makat na svojí vlastní firmu (podnikat) a nebo alespoň jako zaměstnanec pracovat v managementu. Obdivuji programátory Warhorse Studios, že v takovém tlaku dokážou žít.
  • Asharak
    Kord se lidi nezabývaj korektností slov, co znaj z rozhovoru nebo prstě zněkama. Bo ve škole sme se též nic takovýho přesně neučili a nebo se tím nějak moc extrémě nezabejvali. A já říkám, že je to právě problém češtiny ve škole, a to je k smíchu že. Je to smutný.
  • Ked si pozres video, tak jasne vidis ze je na platne font v poriadku, cize problem je evidentne u toho, kto tie prednasky spracovaval pre video. Chcel to len trocha vsimania a rozmyslania.
  • no když si neumí ani napsat přednášku jedním fontem, jak potom bude vypadat jejich hra, to jsem zvědav.
  • viz výše.. už jsem se k tomu vyjádřil. *3*
  • Teda nie len v tejto ale kazda jedna warhorse prednaska ma tuto ficuru.
  • Nechcel som k tomu nic pisat, ale mat tak rozmrdany font v prednaske (niektore slova tak, ine onak) to je asi naschval.
  • Tohle vlákno se bude tak dlouho rozvíjet až začnou létat mínusy :D
  • A ty jsi zase napsal „světy“ místo „své věty.“ :) Navíc „protože kritizovat gramatika“ je také poněkud divné a spíš jsi určitě myslel „protože kritizovat gramatiku.“ Navíc píšeš i anglické uvozovky místo českých. Když už někoho opravuješ, měl by sis zkontrolovat i svůj projev. :)
  • Psal jsem to rychle a nepřečetl jsem si to po sobě. Lepší by bylo: ..., kam hold nepatří či ..., kde hold nemá být... Psal jsem to až příliš rychle jako drobnou poznámku. Takže si mě nachytal, ale příspěvek svůj účel splnil - možná jednoho člověka naučil užívat slova hold a holt. *4* *3*
  • A ja si zase myslim, ze do vety "Holt jsem zase napsal hold ve větě, kde hold nepatří,...." nepatri slovo KDE. Nemelo by tam byt spis KAM? Ale jak si sam rekl, upozornovat na chyby tohoto razu neni korektni, takze beru zpet.
  • Keyz
    Dík za upozornění.
  • GlaDOS
    Máš plus. Nejsem gramatický kritik, ale neznalost hold x holt vidím v diskuzích jako na běžícím páse.
  • Vsimni si, ze na prednaskach (na promitacim platne) je vse v poradku. Problem nastava az na fullcreen detailech. Asi to bude problem clovicka, ktery strihal video a prokladal ho slidama z PP prezentaci.
  • Vím, že dostanu milion mínusek a zasloužím si to v tomto případě, ale dám ti dárek v podobě předání drobného moudra, které možná využiješ a tím se lehce zdokonalíš.

"Hold" si do té světy dávat neměl. Když už, bylo by to "holt". Slovo "hold" znamená cosi jako pocta. Např. ve větě: "Panovníkovi jeho rytíři vzdali hold. Pražané vzdali hold novému prezidentovi." Slovo "holt" znamená zkrátka, prostě. Např. ve větě: "Holt jsem zase napsal hold ve větě, kde hold nepatří, protože jsem si holt nezjistil, jaký je rozdíl mezi hold a holt." Nebo: "Holt se mi to trochu nepovedlo."

Pořád dokola to tu vidím. Dejte mi mínusko, protože kritizovat gramatika se na takovém foru nemá, ale už jsem se na to vážně nemohl dívat. Konečně si to zapamatujte. Vždyť je to tak jednoduché!
    *3*
  • Jsem si vědom toho, že jde o trolling slabšího stupně. Ale nedá mi to připomenout, že redakce slíbila postupně uvolnit nám smrtelníkům nahrávky přednášek. Nejde o nějakou reklamu či co, ale jednoduše to uvolňují postupně. A je to tak dobře. Nacpat to do jednoho článku by asi nemělo smysl a dát na web x článků v jediný den by rovněž nebylo úplně smysluplné. *3*
  • Keyz
    Každý holt není vhodný pro strhnutí davu,to ale nesnižuje jeho znalosti.
    Také jsem byl na přednášce kde někdo kecal,že se chtělo spát ale prostě toho věděl hodně a to pak mělo smysl tak být.Rozhodně lepší než skvěle táhnout dav a nic vlastně neříci.
  • Malleth
    Je to holt management.
  • ach ta kocovina...
  • ,

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit