Přejít na výpis diskuzí
GDS 2012: Roman Zawada - Grafika v moderní AAA hře
24.12.2012 | Redakce Games.cz
47 příspěvků
-
To je celá přednáška?
Proč je na konci ta ukázka tak prťavá? *10* Ta amatérská nahrávka bylo alespoň přes celou obrazovku. -
-
k čemu ti je rescale z malýho rozlišení?
tady jsou spíš blbý barvy.
-
-
Jedna z nejhorších prezentací co jsem kdy v životě viděl... Pan Zawada evidentně ví o čem mluví, ale jako řečník opravdu nestojí za nic.. Několikrát pomluvit vlastní práci i práci celého týmu je opravdu šílené.. Skromnost nikdy není na škodu, ale skepse vůči vlastním lidem a vlastní práci je opravdu otřesná.. Celkem informační objem celé přednášky je velmi chabý. Celkem mi z toho vychází jako pomlouvání všech i sebe sama... Chápu, že nikdy nejde vše hladce, ale pan Zawada hlavně a jenom vyzdvihuje negativa této práce, pozitiv jsem opravdu moc nepostřehl.... Prostě hrůza, myslím, že přednáška o grafickém designu by měla bvypadat opravdu jinak... Sám občas stávám před publikem a mám své vlastní prezentace a zásada číslo jedna zní: "Nikdy nepomlouvej vlastní firmu a neupozorňuj zbytečně na negativa." Hlavně jsem se z prezentace moc nedozvěděl, škoda...
-
Pokud nevěří projektu na kterém pracuje a nevěří ani lidem se kterými spolupracuje, možná by měl Roman dělat něco jiného.
-
Neuškodila by trocha tolerance. Klidně ty záznamy vůbec nemuseli dělat.
-
-
čímž by byli sami proti sobě :) nemá cenu reagovat ne pár trollů, i přes horší kvalitu to byla celkem zajímavá přednáška.
-
-
Opět děkuji redakci. Kvlaita videa není zase tak hrozná! Úplně v pohodě se na to dá podívat. Jistě, mohlo by to být o trochu lepší, ale buďme rádi, že máme aspoň nějaký záznam.
K přednášce: Místy bohužel příliš obecná ale i tak mě to bavilo poslouchat. Pár hodně konkrétních informací tam zaznělo. Já si to rád poslechl... -
Kdyz se zaznam pos*ral, tak poproste warhorse at si na ten notebook da poradnej soft na zaznam obrazovky a projde ty pasaze znova a je to.
-
nevadí mi pochroumaný záznam. Alespoň se obyčený člověk může podívat pod pokličku. A kdyby Vám páni vysvětlovali něco konkrétního, jak tu opět někdo brečí, rozuměla by tomu sotva polovina lidí. Buďte rádi za to, co je.
-
Pro fanoušky Dana Vávry, nejduležitejší věc a ukáže hazjl *1*
-
Noo jinak konečně víme, co je na tom záhadném obrázku :D (fajn no... žádný kostel to nebyl -.-)
-
-
Nechci se chlubit, ale já to odhad dobře :)
-
-
Já vím, potok.. mlým, kolo.. pamatuji si to :)
-
-
-
dekujeme :) a stastne a vesele a nezapomente me minuskovat jako vzdy a jeste jednou dekuji :)