Přejít na výpis diskuzí
GDS 2012: Vladimír Geršl - postmortem Dangerous Hunts
3.1.2013 | Redakce Games.cz
26 příspěvků
-
Velice zajímavá přednáška hře navzdory. I přes všechny chvalozpěvy, které na hru zazněly, bych si jí nezahrál. Tím nechci nijak shazovat její kvality, ale řekl bych, že je to typický produkt určený pro severoamerický trh a kulturu, v jejíž krvi se odráží ozvěny dobývání území divokého kontinentu. V Evropě asi zůstaneme u vraždění lidí, přeci jen to tu má větší tradici.
-
Myslim, že se dá použít obojí. Jak ta gameplay, tak ten gameplay, vzhledem k tomu, že je to naprosto přejaté slovo bez jakéhokoli základu v našem jazyce. A v angličtině se rody neurčují.
-
Sakra, to jsem nevěděl že na Mafii 2 začali dělat ještě dřív než vyšla Maife 1.
-
Pro mě v povedená přednáška, ale spoustu věci bylo řečeno na přednášce Vávry. Hlavně ty zajímavosti z vývoje (politika Sony na schvalování, Activision). Ani jsem třeba nevěděl, že dělali na SoF: Payback.
Taky jsem vlastně ani nevěděl, že pro Activision dělají. Taky mě zaujalo, že je považují za 1 z pěti nejvýdělečnějších týmů (motivace?) a celkově to vyznělo, že si na Activision nestěžují (ale kdo by nadával na svého chlebodárce *1* ).
J
inak musím poděkovat všem, co se na tomhle podílí a umožnili sem ty záznamy dát. Celkem by mě zajímala přednáška od CD Projektu o konverzi Zaklínače 2 na Xbox 360, takže doufám, že ji sem taky dáte.
A abych rozvířil diskuzi, gameplay je rodu mužského nebo ženského? Já vždycky říkám ten gameplay (asi už řeším blbosti). -
Hlasovat o "zajímavosti" přednášek, které hlasující neviděl? Nehledě na to, že co není zajímavé pro jednoho, může být zajímavé pro jiného..
-
Možná by pro příště bylo dobře dát v hlasovaní v rámci donations které přednášky se budou nahrávat.
Některé nejsou zas tak zajímavé.