Přejít na výpis diskuzí
GDS 2013: Dan Vávra - Gamedesign v praxi II.
14.12.2013 | Redakce Games.cz
281 příspěvků
-
wc?
-
Ty urazis AZ kviz? To odvolas, nebo si te najdu.
-
mužu se plest ale treba skyrim si tohle pamatoval, dokonce tusím pokud si vyzabijel nejake questove bandity, tak se ti aktivoval quest v denniku a že si mas zajit pro odmenu. ale nejsem si jistej. kde se ti tohle stalo?
-
troufám si tvrdit, že s tou Armou kecáš. zkoušel jsem alfu Army 3, nemám žádné dělo, ale šlapalo to dobře na poměrně vysoké nastavení. řekl bych, že tam s optimalizací mákli slušně. ano, engine je trochu zabugovaný, ale myslím, že postačuje. fanouškům žánru nabízí vše potřebné (mě hra nijak neoslovila).
-
klasika zas sa to tu zvrtlo na čecha egomastiča ktory si pride pourazat slovensko lebo cesko je lepsie, a dostane za to same plusy lebo je vtipny, boze tento detinsky a primitivny games.cz dajte mi uz ban nech mam pokoj od debilkov
ja som tu nikoho neurazal vravim len ako to dnes chodi v hernom priemysle, to ze mas mini mozocek a vysvetlujes mi to tym ze slovaci su neoblubeni je fajn, hlavne ze vy ste majstri sveta vzdy to uz je lepsie
je jedno ze vietcong nebola prva alebo patri medzi prve vietnamske hry od ktorej si ptm amici brali inspiracie na ich hry
to ze mi arma ide na low nieje moj problem ale problem hry ze je zle optimalizovana ,zbytocne extremny engine ktory je cely zabugovany a zastaraly
ale vlastne na co sa tu bavim s detmi povedal som si co som chcel, dajte mi ban a kez by raz tato stranka skrachovala :D najhorsia stranka na hry kde su len same hejtujuce a placuce deticky a kde hodnotenia hier stoja za velke H -
ale nejradsi mam mudrce, u toho clovek nemusel ani premejslet, kdo to je *5*
-
co me na vsech open world rpg a mmo sere je. ze kdyz prochazim svet narazim na ruzna npc, ty sejmu, a pak prijdu do mesta, kde mi typek zada quest "sejmi ty npc", ale ja uz to do rima udelal! nechapu proc si hra nemuze pamatovat, co jsem na sve ceste udelal.
-
účtenka není právnický text a ta tiskárna to roluje sama
-
ja vim že se to neda srovnavat a že to není to samy ale pointa byla že je to na tu práci moc dlouho. Navíc to byl jen takový nevinný žertík takže ta agrese prisla z tve strany pokrytče.
-
Píšu pod jedním nickem - věř, nebo ne. Filozofii nestuduju, neboj. Mimochodem ta agrese, povrchmost a sklon k všeználkostvý a překrucování se učí s právem, nebo to jen láká takový lidi?
Pokud z tý studie pak složíš čepičku, nebo parník tak jo. Nevíš, o čem mluvíš. -
sračk4, která ti nedá spát a celé dva dny trávíš diskutováním o ní *3* Mimochodem, ten Slovák ti moc nešel
-
takže zase nic konkrétního jen urážky *6*
-
ta hra bude sračk4 *3*
-
*děláním
-
Když někdo tráví celý den dělám ze sebe vola v diskusi o něčem, co se mu nelíbí, tak to taky něco prozradí o jeho inteligenci
-
co kdybys začal používat jeden nick a nepsal pokážde pod jiným ubožáku? a co to meleš o Heideggerovi proboha?
ty vazne ctes Heideggera, to studujes filozofii nebo co? to jen dokazuje jaky jseš totalni k..... A právo muže byt taky kreativní činnost pokud delas treba nejakou studii.
Každopádne když nekdo píše quest o zabití služky 2 mesíce na 20A4 stránek tak to je dukaz jeho inteligence -
Hmmm, chudáčku... zkus si 20 stránek Heideggera.
Každopádně, jak moc musí být člověk omezený, aby srovnával tvůrčí práci a právnický text? -
takže zase nic konkretniho
-
ty nemůžeš být Slovák. Oni tak blbí nejsou.
-
mužeš napsat konkretne co dementního jsem napsal a proč to je dementne?