Přejít na výpis diskuzí
GDS 2016: Ivan Buchta - Tvorba rozsáhlých prostředí ve hrách Arma a DayZ (přednáška v angličtině)
17.1.2017 | Redakce Games.cz
24 příspěvků
-
Napiš to č*sky prosím.
-
Ach tak. :-D
-
to je presne duvod, proc se bohemka nikdy nepohne... zastup fanatic boys na ktery daji :-D close combat a locomotion hrace maji k uzoufani.
-
Já v tom zase nevidím falešný dilema.:(
-
Mám tam vědomě pro pobavení falešné dilema - fotografování je ten nejpalčivější problém, tedy odsoudit vs. fotografování není ten nejpalčivější problém, tedy neodsuzovat - ale sarkasmus nějak nemůžu najít. Neřeším Řecko, o to mi v dotazu vůbec nejde, řeším situaci těch vývojářů. Ale na tuhle otázku mi stejně nikdo neodpověděl.
-
Takže jen proto že země zažívá několik krizí nemají důvod přestat s neopodstatněným buzerováním?
Já bych řekl, že tohle zrovna je dost černobílé. -
Žádnej problém není černej nebo bílej. A řekl bych, že sarkasmus ve chvíli, kdy tu zemi zasáhla uprchlická krize, tak jak ji zasáhla, asi není na místě.
Navíc teda ve chvíli, kdy v mé zemi někdo začne masově vraždit, asi nepřestanu vybírat daně, přestože neplatiči nejsou asi tak velký problém jako genocida... -
Tak pravil Mighty.
-
To je asi bráno jako moderna ..Vkládat anglické články či videa a nedávat k ním český překlad. Proč tak , když jsme v ČESKÉ REPUBLICE že...
-
Horšie je umiestnenie kamery, resp. obraz, ktorý zaberá.
-
maj ještě štěstí, źe v Řecku už nemaj trest smrti
-
Day -Z *1* *1* *1* *1*
-
Zavřít až zčernaj!
-
tak v roku 2025 to nebude problem
-
snad bude mít ARMA IV engine schopný udělat i velká města, docela to tomu chybí...
-
komu furt cpeš tu KRET*NSKOU II. světovou... to už je dneska každému úplně buřt...
-
Tak si pusť Battlefield a Bohemku nech na pokoji *3*
-
Jsou k tomu titulky
-
Jsem nikdy nepochopil, proc se drzi starych zavatych koleji "vytvaret mnohakilometrove mapy". Kdyby si udelali mensi ostrov, presedlali treba na druhou svetovou, klidne vyhodili uplne letectvo (ktereho se za kazdou cenu drzi) a zacali na usetrenem miste postupne zlepsovat co maji, asi by to bylo lepsi pro vsechny. V dalsim dilu by si klidne mohli troufnout na vic. Ale BIS proste ne... Furt to stejny...
-
Jak to vypadá s kauzou Buchta - Pezlar vs. tajemství Limnosu? Loni v květnu prý nad nimi pořád visela hrozba až 20letého trestu. Pořád jim hrozí odsouzení, nebo už Řekové došli k závěru, že porušování zákazu fotografování není v současnosti tím nejpalčivějším problémem země?