Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • kubi-wan
    Já to dneska koupil za cca 350,- a za tu cenu jsem spokojenej. *5*
  • Ne, o warezu nemluvim. A nejlepsi zpusob obrany proti nekvalite je nekvalitni veci nekupívat, je to mnohem lepsi, nez jen nadavat "v hospode".

Dle me logiky, kdyz si koupis jogurt s necitelnym obalem, tak si pak nemuzes stezovat, ze je jahodovy, kdyz ty jsi chtel boruvkovy. To ze to nechapes je pravda, ze to chapat nechces je smutne. Nelábi se ti to proto, ze si to blbe vykladas a pak davas blbe primery s datumem spotreby.
  • ucho
    no vidíš. tak hodně štěstí s obhajováním "Alieni byli lživě inzerovány"...
  • No, nevím, zda-li je žaloba oprávněná, či ne, od tohou se konají soudy, faktem ale zůstává, že Gearbox ani Sega slibům nedostáli. Na druhou stranu, nelíbí se mi, že se do hodnocení her započítává i odladěnost nebo optimalizace. To by například GTA IV ode mne dostal krásnou nulu, protože na mé konfiguraci, byl hratelný až tak dva roky po vydání, kdy jsem byl konečně schopen hru hrát s texturami, bez nich to bylo jaksi nehratelné (za to teď mi to konečně jede na high), o podpoře ze strany R* se raději nebudu rozepisovat. A:CM je ale strašná hra, to je pravda.
  • Pokud napriklad hru nespustim, nebo pokud pada, protoze to programoval simpanz je jasne, ze to moji zabavu sakra ovlivni.
  • Ty bys mel zalovat sveho ucitele cestiny....
  • Teda nejsem zadny jazykozpytec, ale ti Vetrelci tudiz Alieni byli. Stejne tak jako ti marinaci byli.
  • Whoossain
    Bože, není přeci problém, že si někdo předobjedná hru kvůli skinu. Je problém, že mu výrobce dodá něco jinýho, než nabízel v materiálech, na základě kterých se kupující rozhodoval o předobjednání. Nechápu, odkud se bere něčí potřeba donekonečna obhajovat ojebávače a podvodníky...
  • ucho
    tady zase někdo není schopen přečíst a pochopit článek. ta hra ho klidně bavit může, podstata žaloby je jinde...
  • ucho
    zábava je relativní pojem. pokud vydavatel hru prezentuje jako zábavnou a tebe nebaví, není to důvod jakékoli kompenzace. to je tvůj problém, že nedokážeš odhadnout, co tě bude bavit a co ne. samozřejmě jsou ale jisté hranice, kdy už může dojít k matení spotřebitele...
  • Tady zas někdo nemá co na práci. Kdybych měl žalovat každou hru která my slibovala zábavu (dle reklamy) a já ji nedostal tak bych nedělal nic jiného.
  • Whoossain
    Špatný vlákno...
  • Aha, a kdyz to gameplay video a demo budou vypadat uplne jinak nez to, co si pak koupis, tak udelas co? Vlastne nic, protoze je to prece tvoje chyba, ze?
  • Ja jsem psal o prezentaci vyvojove verze a tys na me reagoval s tim, zes tu prezentaci videl. Nebojuji proti principum ukazovani alpha verzi, ale proti lidske blbosti, ktera takovou prezentaci pívazuje za zavaznou prí finalni produkt. Diablo je toho dobry priklad.
  • No obávám se, že jediné co se změní bude to, že na videa přidají pravníci těch společností nějakou tu kouzelnou větičku ve smyslu: Video se může lišit od finální verze a to bude vše.
    Ve víc bych skutečně nedoufal....
  • Urug
    Zaprvé tě na ten systém nikdo nenutí přistupovat. Zadruhé podepisuješ EULU, kde je napsáno, že si kupuješ produkt takový jaký je. Pokud se ti tenhle přístup nelíbí tak to nekupuj a ušetři si čas žalobami. Když to nebudeš kupovat, oni tu EULU budou muset změnit sami, a třeba se jednoho dne dočkáš toho, že v ní budou zahrnuta i nějaká tvoje práva.
  • Umm, ony jsou vsechny boty stejne? Vubec se nelisi treba velikosti? A jen tak pro zajimavost, kolik reklam na boty bezi u nas v televizi?
  • Whoossain
    A proč by ne? Já si boty kupuju obvykle na základě obrázku v nějakym e-shopu. A když mi neseděj nebo se mi nelíběj, tak mám právo je do 14 dnů vrátit...
  • To je fakt. Kdo nas vlastne nuti to vubec kupovat, ze? Radsi to mame vsichni stahnout z warezu a drzet hubu, co?
    A dle tve logiky, kdyz si koupim jogurt a doma zjistim, ze je zkazeny, je to moje blbost a nemam ho jit vrati? Mozkove pochody nekterych lidi asi nikdy nepochopim. A vlastne ani nechci.
  • Takže si kvůli skinu na zbraň předobjednáš hru, a když to bude odpad, tak získáš krásnej skin do hry na kterou už nešáhneš a vyhozenejch 60$?

Ty bláho, předobjednávky se fakt vyplatí :).

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit