Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Veskoslav
    Jedna z mála RTS, kde člověk musí přemýšlet ve 3. rozměrech a nesune se jenom po mapě. Pořád mám doma H2 z edice Nová extra klasice v profesionální české verzi. Ale toto moc rád uvítám. A Battlecruiser na poličku? Proč ne, už teď si tam trůní B-Wing z Lega:)
    • Lawliet
      Come on. Tipoval bych tě na TIE-interceptor.
      • Veskoslav
        Bohužel ten přestalo Lego dělat:(Dělá jenom menší, dětskou verzi.
        • Lawliet
          To chápu. Modely s malým rozlišením šly také vždy mimo mě. *1*
        • walltar
          -106 ... tvůj fanoušek postoupil na nový level. *1*
          • Veskoslav
            No asi si pořídil nový clickbot *1*
  • po tom co jsem vyzkoušel complex mod už mi zakladni verze pripada jako slabej odvar, doporučuju všem.
    Hlavne kdyby to hrálo online víc lidí. jakože momentálne to nehraje skoro nikdo. Tak možná kdyby misto high res zavedli nejakou loby s rankama, matchmakingem a pod. jinak bych byl za to ochoten zaplatit max 2€ protože i ted vypada homeworld 2 porad dobre. hlavne at uz vydaji ten treti dil
    • No já si to zahrál ONline, ale i když najdeš někoho, tak ti "blbečci" to uprostřed bitvy zruší... protože se jim něco nepodařilo. No taky je ta hra taky náročnější, vše se tam oproti původní hře (asi) ztrojnásobilo. Pokud si ale chceš zahrát ONline, tak si stáhni Tunngle (obdoba Hamachi) a tam si najdi Homeworld 2 Complex. Možná někoho najdeš... já měl na hráče jaksi smůlu.

A ano, pokud někdo vyzkouší Complex MOD, tak už jináč nechce. *4*
  • The mothership has cleared the scaffold. We are away.
    • KronosDeret
      Homeworld byla prvni hra u ktere jsem pochopil, ze hry muzou vyvolavat adekvatni emoce. Ze muzou vypravet skvele pribehy, ktere v cloveku neco zmeni, zpusob jakym vnima zbytek veci. Credits byly naprosto vyborne a naucili me poslouchat psychedelic rock nejen od Yes. Zatracene i pdf manual se cetl jako skvela scifi.

Doufam ze HD remake vyjde na jednicku, urcite si ho poridim. Pokud mi na stole bude moct stat mothership nebo skvely kushansky Interceptor, klidne si priplatim.
      • Díky Homeworldu jsem objevil právě Yes a celý progressive rock :)
      • no nevim, ja kampan nebyl schopen dohrát protože mi to prislo jako naprosto kyčovity mišmaš sci-fi a fantasy jak do toho zamichali nejake proroctvi, spiritualitu a pod. naprosto nejhorší lore ktere jsem ve hre zažil
        • Takže se ti asi nelíbyla ani Battlestar Galactica, co?
        • No tak ne kazdymu se to musi libit. Ja si taky z kampane odnasim jen to nejlepsi a mel jsem ty stejne emoce co kuci nademnou. Atmosfera cele te epicke cesty domu byla tak neuveritelna!

Tvrzeni o nejhorsim loru je pak bohapusta a trapna provokace a svatokradez na kterou nema cenu nijak vic reagovat.
          • byli tam nejaki "tvurci" a pak nejake tajemne disky nebo co, ktere umoznili se ve vesmiru teleportovat, proroci a dalsi veci. k čemu tam davali takove kraviny do sci fi? vis coznamena slovo KÝČ? tak to je presne ono
            • Prave ze vim co je slovo kyc ale pocitam ze ty s tou definici budes mit docela problem jak to tu ctu :D
      • walltar
        Já sem měl tohle poznání ve dvojce (hrál jsem ji dřív,než jedničku). Je to jedna z mála her, u které jsem se rozbrečel ... v předposlední misi. The Mothership is standing down.

Nemůžu se dočkat co udělají s Homeworld: Shipbreakers.
  • walltar
    Hmm tak sběratelku s modelem Battlecruisera ze dvojky bych si klidně nechal líbit. *14*
    • otázka je, jestli bude reedice lepší, než zmodovaná 2 ve "vanile". Jinak jedničku s novými modely bych si teda nechal líbit rád.
      Tohle jsou hry, proč mám PC a ne konzoly (a ne Battlefieldy)
      • 2Walltar: To by byla asi jedna z mala takovejch edic do kterych bych sel...

Koko: No tak ze bude dvojka neco jako HW2 s complex modem bych rozhodne necekal. Ja pevne doufam ze zachovaj to co ve dvojce fungovalo ale hodi to do hezci grafiky. To je vsechno co od nich chci.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit