Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • PLuto.petr
    Na tuhle hru jsem byl po všemožném hypu hodně zvědavý. A musím říct, že mě to nijak zázračně nenadchlo. Příběh jako takový není špatný (hlavně svým námětem), ale tak nějak mě to moc nebavilo hrát. Hlavně úkoly mi přišly takové nic moc - soustředilo se to hlavně na chození po barácích a hledání, kde kdo je, případně se ve vězení pořád přesouvat mezi ubikací, jídelnou a zkušebníma místnostma... Plus samozřejmě grafika, kde není poznat, co je "umělecká čmouha" a co už je předmet... Ano, dýchla na mě atmosféra starých her, za zahrání to stojí, ale že by to byl nějaký extra zázrak vyčnívající z průměru (kromě grafiky)...
  • Chtel jsem si to koupit a zahrat, ale rekl jsem si, ze si nejdrive stahnu demo. A heleho, zasekne se na obrazovce Wadjeteye, tzn ani nenajede do menu. Tak jsem na velkych vazkach, zda do toho jit, nebo ma nekdo nejaky napad. Cim by to mohlo byt?
  • Musis pouzit picklock na jeho byt, 2. patro, byt A
  • Zdar lidi, mam menší zásek nemohl byste mi někdo poradit? Pozor teď přijde SPOILER: sem ve fázi, kdy jsem odhalil pilota lodě, která šlohla náklad drog pro mafii, Paula Ericssona, mam jeho číslo, adresu, ale nemůžu se mu ani dovolat ani se s nim spojit. Adresa kde je vypadá jako v Districu 7 kam nemam přístup (nebo nevim jak se tam dostat), asi to má bejt hotel v kterym sem našel jeho poštu, ale tam prostě nevim jak dál...za každej typ...dík :)
  • janchor
    Inventář se otevře jen right-clickem na nějakej objekt. Ze začátku jsem si na to musel taky chvíli zvykat.
  • adventura je to paradni ale mam problemy s ovladanim - konkretne se mi po zmacnuti praveho mysitka neotvira inventar - nevite co s tim?
  • Úplně na mě z videa na youtube dýchla nostalgie. Doufám že si ji každý kdo ji chce zahrát koupí. Za v přepočtu 250kč není co řešit. Člověk to kolikrát uvalí za nějakou blbinu a tohle má opravdu smysl podpořit.
  • jsem rád, že opravdové hry ještě existují :)
  • To potěší, když člověk potká lidi, kteří mají taky tento seriál rádi. Dokonce, když jsem tady listoval těmi komenty a viděl jem "Červený trpaslík", chvíli jsem si myslel, že se bavíte o nějaké hře :)) To by mě celkem zajímalo, protože jsem právě o tvorbě hry ČT dost přemýšlel :)
  • Takys ho před pronesením téhle věty odstřelil? *1*
  • Obvious troll is obvious...
  • Black_Hand
    no jasne, todle je poctivy troll.
  • posila
    Jsem mile prekvapeny, ze takovych prispevku je tu v diskuzi minimum ... a ten tvuj navic vyzniva jako ironie
  • looool rofl to co je za blbost a ta grafika lmao jak z roku 123 lol omg dawam 0/10 *11* *11* *6* jdu si zahrat CoD *5*
  • Bože, ta grafika je luxusní! Konečně něco vkusného. Rozhodně si poznamenám.
  • Black_Hand
    presne tak :).
  • Zpátky do reality? (tušim a sem línej se podívat :) )
  • Black_Hand
    dokud velkeho martina bacha nenacapem se zubni protezou ve stavu beztize tak nemam namitek!
  • Hry, jako je tato je třeba podporovat. Kvalita tu je bez diskuzí přítomna, teď aby to tvůrci pěkně sypalo, aby se s chutí pustil do dalších projektů. Všichni, co neustále skuhrají na "staré dobré časy", zde máte možnost své chuťové pohárky nechat pěkně vyřádit. A to, že nejste zrovna příznivci adventur vůbec nevadí. Dobrá hra nezná žánrů.
  • blixak
    Je to z trpaslika, samozrejme :) Jsem rad, ze se tady pohybuji znalci :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit