Přejít na výpis diskuzí
Gemini Rue - recenze neobyčejné adventury
21.3.2011 | Martin Bach
39 příspěvků
-
Hry, jako je tato je třeba podporovat. Kvalita tu je bez diskuzí přítomna, teď aby to tvůrci pěkně sypalo, aby se s chutí pustil do dalších projektů. Všichni, co neustále skuhrají na "staré dobré časy", zde máte možnost své chuťové pohárky nechat pěkně vyřádit. A to, že nejste zrovna příznivci adventur vůbec nevadí. Dobrá hra nezná žánrů.
-
Bože, ta grafika je luxusní! Konečně něco vkusného. Rozhodně si poznamenám.
-
Super hra, a není vůbec potřeba 100 000 000 USD. Hanba EA.
-
Chjo! To tady ta recenze uplne zapadne pod navalem dnesnich clanku. Sup s tim nahoru nejak :D
-
Na tuhle hru jsem byl po všemožném hypu hodně zvědavý. A musím říct, že mě to nijak zázračně nenadchlo. Příběh jako takový není špatný (hlavně svým námětem), ale tak nějak mě to moc nebavilo hrát. Hlavně úkoly mi přišly takové nic moc - soustředilo se to hlavně na chození po barácích a hledání, kde kdo je, případně se ve vězení pořád přesouvat mezi ubikací, jídelnou a zkušebníma místnostma... Plus samozřejmě grafika, kde není poznat, co je "umělecká čmouha" a co už je předmet... Ano, dýchla na mě atmosféra starých her, za zahrání to stojí, ale že by to byl nějaký extra zázrak vyčnívající z průměru (kromě grafiky)...
-
a tam neni cestina?????
-
-
v současnosti není. Možná se do toho někdo pustí po tom, co se to tady objevilo. Pokud ne, mám v plánu se do překladu pustit po státnicích.
-
Nejni, čoveče.
-
-
vynikajuca hra, bohuzial primitivne jednoducha (ale logicka, ziadne vsetko na vsetko sa nekonalo, ale ani nikde som si mozog nepotrapil), pribeh zaujimavy, bohuzial od takej polovice hry mate vsetky potrebne indicie na to aby ste zistili co sa deje v skutocnosti a uz hra nicim neprekvapi, finalny "twist" je uz davno odhaleny a koniec... potesia vyvojarske komentare ktore sa daju zapnut aj pri prvom prechadzani hry
-
adventura je to paradni ale mam problemy s ovladanim - konkretne se mi po zmacnuti praveho mysitka neotvira inventar - nevite co s tim?
-
-
Inventář se otevře jen right-clickem na nějakej objekt. Ze začátku jsem si na to musel taky chvíli zvykat.
-
-
Zatím zkouším demo a atmosféra výborná. Absence kombinování předmětů a logičnost toho co tam děláte pokládám za velké plus. Tedy hlavní je příběh a ona atmosféra - na rozdíl od zkoušení všeho na všechno a zákysy na každém kroku...
-
Chtel jsem si to koupit a zahrat, ale rekl jsem si, ze si nejdrive stahnu demo. A heleho, zasekne se na obrazovce Wadjeteye, tzn ani nenajede do menu. Tak jsem na velkych vazkach, zda do toho jit, nebo ma nekdo nejaky napad. Cim by to mohlo byt?