Přejít na výpis diskuzí
Gemini Rue - recenze neobyčejné adventury
21.3.2011 | Martin Bach
39 příspěvků
-
Tohle mam prejdene, 9/10.
-
no jasne, koukam, ze nejsem sam koho napadly (uz v demu) Future Wars.
...a martin bach je koukam stejne poznameny cervenym trpaslikem...jako treba ja. jinak se presna formulace "s lumpama zatočí a pohrdá autoritami" neda rozumne vysvetlit. no, doufejme ze po nocich nechodi s hypermodernim kondomem na hlave a nerika si Jake Buchar...a taji ze je z dopravniho. -
looool rofl to co je za blbost a ta grafika lmao jak z roku 123 lol omg dawam 0/10 *11* *11* *6* jdu si zahrat CoD *5*
-
-
Obvious troll is obvious...
-
-
Takys ho před pronesením téhle věty odstřelil? *1*
-
-
Jsem mile prekvapeny, ze takovych prispevku je tu v diskuzi minimum ... a ten tvuj navic vyzniva jako ironie
-
-
no jasne, todle je poctivy troll.
-
-
-
Úplně na mě z videa na youtube dýchla nostalgie. Doufám že si ji každý kdo ji chce zahrát koupí. Za v přepočtu 250kč není co řešit. Člověk to kolikrát uvalí za nějakou blbinu a tohle má opravdu smysl podpořit.
-
jsem rád, že opravdové hry ještě existují :)
-
Vyborna adventurka, atmosfera a pribeh naozaj na urovni. Len skoda, ze nie je dostupna cez Steam(je dobre mat veci pekne pokope), ale kupa rozhodne za to stala. Hned po dohrani som mal sto chuti si zahrat Beneath the Steel Sky (co som aj urobil :) ).
-
Zdar lidi, mam menší zásek nemohl byste mi někdo poradit? Pozor teď přijde SPOILER: sem ve fázi, kdy jsem odhalil pilota lodě, která šlohla náklad drog pro mafii, Paula Ericssona, mam jeho číslo, adresu, ale nemůžu se mu ani dovolat ani se s nim spojit. Adresa kde je vypadá jako v Districu 7 kam nemam přístup (nebo nevim jak se tam dostat), asi to má bejt hotel v kterym sem našel jeho poštu, ale tam prostě nevim jak dál...za každej typ...dík :)
-
-
Musis pouzit picklock na jeho byt, 2. patro, byt A
-
-
Taky chválím, parádní atmosféra... Hra není úplně jednoduchá což jedině cením..
Jedna velká nostalgie a ta 32bit grafika to jen podtrhuje..
Mě se moc líbí, má svoji hloubku a určitý kouzlo :)
Opravdu doporučuju všem kteří nehrajou hry jen díky tomu jak vypadaj. -
tohle si na 30 monitoru asi nezahraju, skoda :/
-
-
Testováno na FULL HD tv :) Hra je dělaná v 21. století :) ZAhraješ si na čem chceš, grafika se dynamicky přizpůsobí screenu .)
-
-
parada, tak to rad slysim, poradnou adveturu sem nehral ani nepamatuju
-
-
Není problém, necháš to v okně, potažmo okolo budeš mít černou obrazovku, ne?
Mimochodem za zmínku stojí i předchozí adventury tohoto autora. -
-
Heleho..:D
Ty jeho hry jsou tady http://www.wadjeteyegames.com/geminirue.htm -
-
Žádná jeho další hra tam není.
-
-
-
-
Tyjo, taky mě ta fráze připadala že je z Trpaslíka. :) Co se týče hry, tleskám. A jak tu někdo podotknul že je to jednoduchý a rychle to prošel....no...ruku na srdce, nebejt v moderních adventurách často nesmyslných akcí které končí tupým klikáním všeho na všechno, dojel bys je ještě mnohem rychleji.
-
-
To potěší, když člověk potká lidi, kteří mají taky tento seriál rádi. Dokonce, když jsem tady listoval těmi komenty a viděl jem "Červený trpaslík", chvíli jsem si myslel, že se bavíte o nějaké hře :)) To by mě celkem zajímalo, protože jsem právě o tvorbě hry ČT dost přemýšlel :)
-
Je to z trpaslika, samozrejme :) Jsem rad, ze se tady pohybuji znalci :)
-
-
dokud velkeho martina bacha nenacapem se zubni protezou ve stavu beztize tak nemam namitek!
-
-
maly trivialni testik: "ktery dil?" :)
no a pozor. ja si moc dobre pamatuju, jak kdyz jsem byl male robe, jsem zkousel vsechno atp. to neni jen u modernich adventur :). -
-
Zpátky do reality? (tušim a sem línej se podívat :) )
-
-
presne tak :).
-
-
-