Přejít na výpis diskuzí
Gemini Rue - recenze neobyčejné adventury
21.3.2011 | Martin Bach
39 příspěvků
-
Super hra, a není vůbec potřeba 100 000 000 USD. Hanba EA.
-
maly trivialni testik: "ktery dil?" :)
no a pozor. ja si moc dobre pamatuju, jak kdyz jsem byl male robe, jsem zkousel vsechno atp. to neni jen u modernich adventur :). -
Tyjo, taky mě ta fráze připadala že je z Trpaslíka. :) Co se týče hry, tleskám. A jak tu někdo podotknul že je to jednoduchý a rychle to prošel....no...ruku na srdce, nebejt v moderních adventurách často nesmyslných akcí které končí tupým klikáním všeho na všechno, dojel bys je ještě mnohem rychleji.
-
Žádná jeho další hra tam není.
-
no jasne, koukam, ze nejsem sam koho napadly (uz v demu) Future Wars.
...a martin bach je koukam stejne poznameny cervenym trpaslikem...jako treba ja. jinak se presna formulace "s lumpama zatočí a pohrdá autoritami" neda rozumne vysvetlit. no, doufejme ze po nocich nechodi s hypermodernim kondomem na hlave a nerika si Jake Buchar...a taji ze je z dopravniho. -
Tohle mam prejdene, 9/10.
-
Zatím zkouším demo a atmosféra výborná. Absence kombinování předmětů a logičnost toho co tam děláte pokládám za velké plus. Tedy hlavní je příběh a ona atmosféra - na rozdíl od zkoušení všeho na všechno a zákysy na každém kroku...
-
Chjo! To tady ta recenze uplne zapadne pod navalem dnesnich clanku. Sup s tim nahoru nejak :D
-
v současnosti není. Možná se do toho někdo pustí po tom, co se to tady objevilo. Pokud ne, mám v plánu se do překladu pustit po státnicích.
-
Nejni, čoveče.
-
vynikajuca hra, bohuzial primitivne jednoducha (ale logicka, ziadne vsetko na vsetko sa nekonalo, ale ani nikde som si mozog nepotrapil), pribeh zaujimavy, bohuzial od takej polovice hry mate vsetky potrebne indicie na to aby ste zistili co sa deje v skutocnosti a uz hra nicim neprekvapi, finalny "twist" je uz davno odhaleny a koniec... potesia vyvojarske komentare ktore sa daju zapnut aj pri prvom prechadzani hry
-
a tam neni cestina?????
-
Heleho..:D
Ty jeho hry jsou tady http://www.wadjeteyegames.com/geminirue.htm -
parada, tak to rad slysim, poradnou adveturu sem nehral ani nepamatuju
-
Testováno na FULL HD tv :) Hra je dělaná v 21. století :) ZAhraješ si na čem chceš, grafika se dynamicky přizpůsobí screenu .)
-
Není problém, necháš to v okně, potažmo okolo budeš mít černou obrazovku, ne?
Mimochodem za zmínku stojí i předchozí adventury tohoto autora. -
tohle si na 30 monitoru asi nezahraju, skoda :/
-
Taky chválím, parádní atmosféra... Hra není úplně jednoduchá což jedině cením..
Jedna velká nostalgie a ta 32bit grafika to jen podtrhuje..
Mě se moc líbí, má svoji hloubku a určitý kouzlo :)
Opravdu doporučuju všem kteří nehrajou hry jen díky tomu jak vypadaj. -
Vyborna adventurka, atmosfera a pribeh naozaj na urovni. Len skoda, ze nie je dostupna cez Steam(je dobre mat veci pekne pokope), ale kupa rozhodne za to stala. Hned po dohrani som mal sto chuti si zahrat Beneath the Steel Sky (co som aj urobil :) ).