Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Corvus

    Dva měsíce a KONEČNĚ si to na plnej céres užiju na PC! Ultra, 4K, žádné kompromisy. Občas se sny plní!

  • uher

    Teď jsem to dohrál a vůbec nechápu co jsi tam do druhého aktu těch 60 hodin dělal. To jsi snad musel zapomenout vypnout hru 😀

    A to jsem taky vyzobával úplně všechno...

  • Od specialnej protagonistky, co v dnesnom svete sposobuje, ze je lepsie hru nekritizovat, aby kritik nemal vazne (i pracovne) problemy, cez cenzuru a rozne ohovaracske kampane voci ludom, ktori verejne povedali, ze hra zas tak uzasna nebola, po otvorenu manipulaciu hodnoteni. To je mala ochutnavka.

    Ja som do toho vhupol nahodou, ked som sledoval nejake videa, potom sa tomu nedalo uplne vyhnut a aj ked som sa tomu specialne nevenoval, bolo to naozaj vyzivne.

    Toto si davam na zoznam, TLOU2 som na dlhu dobu vyskrtol.

  • Jack1947

    Nejsou, třeba ten tenchu byl lineární ale dneska a tehdy by to dalo hodně málo lidí... když je něco open world tak se to vždy natáhne viz Assassins creed:Odyssey příběh na 15hodin má přes 40. Ke konci už se jede defakto na setrvačnost.

  • Samuraj v brnění a stealth? Samuraj a zbabělé přepadávání ze zálohy? Kde žiješ? Lineární hry jsou nesmysl, svoboda otevřeného světa je k nezaplacení.

  • Tahle hra mě vážně baví, moc se povedla, skvělý soubojový systém.

  • ghost of tsushima je masterpiece po všech strankách  fakt sem nečekal takoudle jízdu ! i po 60 hodinách sem u 2 actu  a velká čast hry stále předemnou  !

    4k 60fps ? nevim jestly u  ps4/ ps4 slim ale PRO  ANO ,  mám ps 4 pro a ve hře zapnutý režim perfomance  a 4k 60fps bez problemu s lechce osekaným ambientem , v resolution modu  který používam pak nekomprimované 4k textury při stabilných 50 fps ...

     Sucker Punch udělal nemožny , hra vypadá nejlepe ze všech her na ps4 jako jedina umí využít 3d zvuk z tv , a Nekomprimované  4k   sem čekal že uvidim až na Ps5 !!!

    Kdokoli hejtuje Grafiku / zpracovaní Tsushimy neví o co  go žadná hra na ps4 není takle optimilizovaná jako Tsushima !! 

    Nejlepší Ps exluzivita a vůbec hra na PS ever !!!

    Sucker Punch ukázal jak by měla vypadat next gen akorat na PS4 !

  • Před dvěma dny Dreams VR. Otom se nějak moc nepíše, ale taky docela zásadní věc - ještě před pár lety by znělo nerealisticky, že by i dítě mohlo vytvořit a publishnout VR hru na herní konzoli. Dnes je tohle naprosto reálné. Ty vývojové nástroje a možnosti jdou hrozně dopředu.

  • Jack1947

    Stačí si udělat obrázek o tom, no jo jenže NAughty Dogs se nelze divit viz třeba Unbeatable "BOSS" Nadine z Uncharted4.

    Prostě se mi tohle rozhodnutí nelíbí, dost to ztrácí ale ne jiný názor je podle už některých zdejších nemocnějčích lidí TROLLING, nepopírám kvality hry ( i když to je natažené ale která hra není že) není to nepřekonatelné, ale prostě se mi to nelíbí a nesouhlasím s tím, MGSV už tady bylo a nebylo to taky úplně nejlepší. Kdybych měl PS4 asi už bych to dopařil ale nemusím s tím souhlasit být to příjemné.

    Takže mám čekat že pokud bude The last of US3 už to bude za Abby nebo úplně jinou postavu ?!

    Normální konstruktivní debata prostě tobě to nevadí a mě jo, ale přežiju to jako všechno a jsem rád že jsem si o tom přečetl nicméně to nezmírnuje o tolik zklamání z takové jejich volby. Za mě to ztrácí body no.

    Možná to chce kouknout na reakce ostatních fandů a z troho vyvodit že to nebylo úplně chytré rozhodnutí.

    Já bych to ještě bral kdyby byla možnost volby je to možná lineární hra a tak to většinou není ale radši  bych kdyby ta možnost byla.

  • Než něco napíšeš , dvakrát přečti naco reaguješ 😜

  • Derp_1337

    Trololol


    Tady diskutuješ, jak je to "dizarnejskej" fail. Jak moc tě to šokovalo. Bla bla bla.

    A přitom jsi to vůbec nehrál a nevíš o čem mluvíš. Přečíst si nějaké spoilery fakt nestačí k tomu, aby jsi mohl posoudit hru.

  • TheGGG

    poctivá práce? Tak bych druhořadý revenge příběh se špatně napsanými postavami vůbec nenazýval.

    btw: nikdy jsem nepsal, že by snad sony uplatila redakci games. lol ona sony jednak nemusí uplácet nikoho, stačí pohrozit nedodáním kopie předem na recenzi, druhak games je příliš malá rabka aby jim kdokoliv cokoliv nabízel a za třetí, vzhledem k tomu, že tlou 2 byl levicový aktivistický manifest, tak měl dobré recenze zajištěné skoro všude tak jako tak. Alespoň v japonsku měli rozum a poukázali na to, že to je v podstatě sedmičková hra. a Angry joe a jeho legendární recenze, to taky dobře vystihla.

  • Jack1947

    Ne takhle aby šokovali a ne moc sem podobných nehrál tohle je prostě dizernejskej( tedy spíš scénaristickej FAIL. Jo jo zmířit s tím, za Ellie bych hrál radši ale tobě to nevadí tak super, nemám PS4 takže mě to vlastně trápit nemusí. Je to dost rozdíl kdi se postava zabije aby to mělo vliv na hráče.

  • Sledoval sem to hodně , a hlavně sem tomu věnoval 30 hodin abych pochopil jak skvělej Tlou2 počin je. Proto mne udivuje ta nestydatost , třeba tvoje , který skoukneš hru na YouTube . Zhazuješ poctivou práci lidí z redakce a teď se ti to hodí tak běžíš do krámu ? Ponevač gamesáci umí a dá se na ne spolehnout ? WTF?

  • Derp_1337

    To jako myslíš vážně? LOL


    To jsi nikdy ještě nehrál hru, kde byla zabita jedna z hlavních postav??? A to jsi ještě nikdy nehrál hru, kde v druhém díle jsi hrál za jinou postavu než v prvním díle???

  • Jack1947

    Proč vypichuješ jen to co mě beztak nezajímá když jde o jiné věci, může to být dobrá hra ale takovejhle OSer! nezvládli a nemyslím si že ti co hráli několikrát první díl a LEft behind jim za to budou trhat ruce jací jsou pašáci.

    Jenže je to jako v seriálu, prostě se s tím smířím. Je to pro mě ale něco dost nepřijemného. Spíš takový experiment, LGBT propagandou di někam. Tady jde o příběh. Možná i ta líbačka byla jen na trochu rozproudění krve u hráčů. Jo, prostě nejsem sám komu tro dělá problém, skoro by se dalo říct že kdyby tam bylo více žen ( protože muži byli zabiti zmizeli za nevyjasněných okamžiků) zkousl bych to lépe.

    Ted mi napiš jak se mám ztotožnit s tím že zabijí jednu hlavní postavu a druhá někam odejde... hraju za někoho jiného úplně. Defakto polovinu hry?!


  • Speciální čím?

  • TheGGG

    tlou 2 byl speciální případ, asi jsi to moc nesledoval co?

  • Sony svýma exkluzivitkama pořád dělá radost . A až do konce ps4 přesvědčuje , že z nových konzolí bude ps5 ta lepší volba . Tohle léto miluju . TLOU 2 a GoT .

  • Co máš ty chlape v palici za odpad? Kolem recenze TLOU2 pliveš jak sou lidi z redakce uplácení či zmanipulovani samotnou Sony a u další recenze si tu bereš doporučení?  

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit