Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Duncan66

A jak je to s tim bojem na koni?

• Coffin.Corner

A v čem bude Flight Simulator na XBoxu lepší než na PC?

• Mozna tomu este pomuze, ze si clovek zvoli ty ceske titulky, potom tam alespon nebude ta kolerace anglickeho textu a mimiky, kterou je s textem o to lehci odezirat.

• triptich

nenachádzam vhodné slová,tak to skúsim obyčajne - perfektná recenzia. klobúk dolu a tvárou na zem pred autorom. a to je mi hra "ukradnutá", nakoľko sa tak rok-dva k PS4 nedostanem.

• nightborne

Mapa je menší, kondenzovanější. K dispozici budeš mít jenom meč a luk, tedy co se týče "velkých" zbraní. Jsou promakaný do detailů, očividně na ně padlo fakt mraky práce a tipuju, že prostě nebyla kapacita na týhle úrovni ještě dodělávat třeba naginatu. Ačkoliv bych si s ní bejval zabojoval taky, to ne že ne. Města jsou, ale spíš hromada menších vesnic, opravdu velká metropole ne.

• Werewius

Tak to je docela škoda, že jsou ústa postav naanimovaná podle angličtiny... Umím totiž odezírat ze rtů, takže nesesynchronizované rty mi asi budou vadit o dost víc... Snad to nebude tak okaté.

Každopádně podle recenzí to vypadá, že mi hra jinak sedne a moc se na ni těším.

• Carnage666

Spidey je podle mě jedna z nejlepších her na PS4 :) nevím co je na něm přeceňováno. Možná jen nejsi cílová skupina, superhrdinové? Komiksy? Nebaví? No asi tě nebude bavit hra o superhrdinovi. Mě taky nebaví např. Uncharted ale že bych to běžel napsat k recenzi o samurajích mě do teď nenapadlo. 

• Maxianimal

Tak tohle je opravdu informace hodná napsání na diskuzi.

• Opravdu jedna z mála her, kvůli kterým stojí za to mít Playstation. 

Druhý je God of War. 

Např. Spiderman je podle mě jedna z nejpřecňovanějších her na PS. 

Zbytek je buď na PC, nebo mě neba. 🤷🏻‍♂️

Takže nový Xbox koupím první 😃 (kvůli Flight Simulatoru). 

Ale věřím, že za životnost Ps5 vyjde ještě nějaká exkluzivní hra, kvůli které si nějakou pozdější "pro" verzi koupím. - nechci opakovat zkušenost, že první revize bude zas nevychtaná, jako v případě Ps4..

• jindra.veliky

Ještě by mě zajímalo jak je to s velikostí mapy proti Zaklínači 3 / RDR2, jestli se dá použít kopí, sekera, atd. Jaký je boj na koni a jestli je celkový dojem z příběhu lepší či horší než již zmíněný hry. A jestli je ve hře nějaký větší město.

• nightborne

Jo, k tomu opravdu dochází. Sem tam je možný si všimnout, že otevírání úst prostě nesedí k tomu, co postava japonsky říká, a vypadá to zvláštně, ale upřímně, děje se to tak minimálně, že jsem se tím nenechal rozhodit.

Ale i přesto tu japonštinu musím znova doporučit, kvalitativní rozdíl mezi jí a anglickým dabingem je vcelku zásadní.

A jste hodný, díky. Jeden jak druhej jak třetí =).

• Otazka na autora: Vam mimika obliceju animovana na Anglicky dabing nekazila dojem z Japonstiny? Je to jedna z veci, kterou se jim v trailerech podarilo dosti maskovat, ale kdyz si toho clovek vsimnul, pusobilo to fakt divne, pro me tedy alespon natolik, ze bych si sam nebyl jisty volbou mezi jazyky.

Jinak diky za skvelou recenzi.

• dworkin

Slavík opět potvrdil, že je nejlepší recenzent na domácí scéně. Vynikající recenze.

• Zypoman

Musím kolegu veřejně pochválit. Je to naprosto skvělej, fundovanej text. Masakr. Klobouček pane!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit