-
Tvrdit o konzoli Xbox, že přinese "luxusnější vizuální zážitek" než PC, může opravdu jenom troll.
A pokud jsi to myslel vážně, tak by ses měl zamyslet nad hloupostí "běžných koncových uživatelů" jako jsi ty.
Vždy se objeví nějaký "chytrák", který si koupí HDR 4K televizi za 20000 nebo 40000Kč a pak srovnává vizuální zážitek s monitorem u PC, který si koupil za 3000kč. Jestli nemáš prachy na pořádný monitor, tak si připoj počítač k televizi. Zas tak velký problém to není. Dokonce si můžeš přes Bluetooth připojit Gamepad k počítači a "pohodově" hrát z gauče, když na tom trváš.
-
Buď rád za jen smazání, taky bys mohl dostat ban na 7 dní za to že si se zeptal.
-
Možná by to chtělo udělat si nějaký research nebo nějakou si zahrát. Takhle ze sebe delas opet neinformovaného pitomce. Jsi politováníhodny. Dodám, ze se ztrapnujes neustále, protože lezeš do diskuzi absolutně neinformovaný, vystupujes jako machr, jenže skutek utek. Chce to dospět Tomáši konečně.
-
Ano, ztrapnil jsem se u Epicu. Moje blbost a v té chvíli i omezenost. To ale nic nemění na tom, že tady meleš blbosti o GoW a přitom obhajuješ neexistující příběhy. Asi něco jako příběhy v Lolku. Stejný dosah jako v Soulovkách. A o tom dokazování. Myslím, že ty máš už tolik důkazů na svou hlavu, že by na to nestačil ani památník se jmény, co byl v posledních Avengers.
A zatočila hlavinka? Chlapečku, to že každý, kdo má jiný názor než ty a neuctívá božské Sony a cokoliv, co udělal FromSoftware, neznamená, že neocení hru jako Sekiro...Takže si dej hadr na hlavu a klidni hormon.
-
jdi do..... např. Sekiro filozofií a japonským folklórem má takový přesah, že by se ti hlavinka zatočila nad tou hloubkou. Jinak, ano, víme, že jsi blbec, nemusíš nám to pořád cpát. Pořád pamatujeme na tvůj epický fail pod Epic článkem.
-
Protože včera se tu mazalo za jakýkoliv prd. Těch komentářů bylo mnohem víc a když jsem se slušně zeptal, proč se smazali a jaký k tomu byl důvod (jejich obsah jsem bohužel nestihl přečíst) tak mi ho smazali taky. Na games se zase děje cosi prohnilého😐
-
Máš úplnou pravdu. Trefil jsi to. Hra je to hodně dobrá, ale když počkáš
(třeba rok) na slevu, o nic rozhodně nepřijdeš. Furt je to jen hra. 🙂
Dělám to často taky, protože prostě není čas hrát všechny hry, co bych chtěl hrát..
-
jo, koukal jsem na nejake streamy MaB2 a boj na koni je uplne jine kafe, nez v KDC.
-
Děkuji za recenzi, počkám na slevu, krapet to na mě působí jako lepší AC v nádherných lokacích Východu, ale doháním letošní resty a bohužel TLou se tam vecpalo, ale zatím škoda, že to nevyšlo před tou "hrou". Podle recenze to bude skvělá hra končící konzole.
-
Někdo tady mele o příběhu a přitom obdivuje "skryté" příběhy v Soulovkách....
-
Podle mě zrovna God of War je selhání game a level -designu v plné parádně. Hra s naprosto přitroublým příběhem našroubovaná na mytologii, kterou doslova znásilňuje. Tu hru bych se nebál hodnotit 3/10. Do teď nechápu, jak God of War získal takové hodnocení a vlastně čím. Do teď mám osypky z útěku z Hellu, kde je takový respawn, že by i Dragon Age 2 zbledl závistí. Ve finále 100 lidi 100 chutí, ale je to zcela zbytečné psát tady pod tuhle hru.
-
Lepší asi v ničem. Jen očekávám luxusní vizuální zážitek, takže u televize to bude ideální na to "pohodové" instantní létání z gauče.
Na "opravdové" létání mám pc s trackir a hotas, čemuž konzole nemůže konkurovat, ale jsem čím dál tím línější to vyndavat na stůl. ☹
-
Díky za názor. Ironii obzvláště oceňuji. 😀
Jsem upřímně rád, že mám důvod po dlouhé době oprášit PSko a důstojně se s konzolí rozloučit. Tak jsem to vyjádřil do zdejší diskuse a k tomu jsem dodal moje asi největší zklamání ze hry, v poslední době.
Diskuse je od vyjadřování názorů - dokonce jsi se vyjádřil v odpovědi, takže to plní účel, ale jestli jsem tě nějak urazil, tak mě to mrzí.
-
A proč by měl být smazán?
-
Jo, v KCD je boj z koně na tři věci. Jestli jsem za 100 hodin hraní jednou někoho trefil mečem tak je to hodně :( A to ještě na PC s myší. Na PS s ovladačem to je bez šance. Kůň se to dá použít jen v kombinaci s lukem, kdy solíš nepřátele a poodjedeš si aby tě nedostihli. Když si chce člověk parádně zabojovat z koně, na to je výborný Mount & Blade, tam je to vyřešené naprosto perfektně.
-
Taky diky za info, bohuzel jsi potvrdil moje obavy, ze podobne jako v KDC bude boj na koni spatne vyresen a jakoby se s nim ani nepocitalo.
-
Zase jednou super recenze, díky za ni! Mám z toho mírný pocit, že Honza je mírně zapálený do japonské kultury, ale to se mi možná jen zdá😀
-
No hlavně mě překvapuje, že jeho komentář nikdo nesmazal...
-
Super, díky za informace
-
Existuje, ale upřímně neni moc prakticky využitelnej. Z koně jde sekat Mongoly, ano, ale zásah od nich tě shodí dolů, a to většinou přijde velmi brzy. Za celou hru sem zkusil něco ze sedla zabít tak jednou, dvakrát, a pak už koně využíval jenom jako dopravu, případně pro nájezd do nepřátel, protože z hřbetu můžeš seskočit speciální schopností a nasolit velký poškození jednomu cíli.
Pak za tebou sesednou i nepřátelé, což, pravda, vzhledem k síle mongolský jízdy a zejména jízdních lučištníků je úplnej nonsens, ale... tvůrci potřebovali, aby se to taky dalo hrát. Na jízdní boje se hra soustředí naprosto minimálně, prakticky vůbec. 99.9% bitek je pěšmo =).