Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • TheGGG

soubojový systém samozřejmě stejně nepůsobí, asi by to chtělo si ty assassiny fakt zahrát, když něco, tak trochu připomání starší assassiny a shadow of mordor, rozhodně né nové díly. Že to nebude RPG jako noví assassiny je už dost zřejmě z combatu.

Grafika vypadá pořád stejně luxusně, jako z posledních trailerů, stačí sledovat stream v dobré kvalitě.

Na čištění kempů jako vedlejší aktivita není nic špatného a kor v této hře to dává dost smysl, vzhledem k ději.

Unikátní je na tom řada věcí, zasazení, stylizace, mechaniky s větrem atd. atd. proč lžeš?

• Nevím, jestli jsi hrál Odyssey, ale ten souboják působí úplně stejně, včetně třeba typů nepřátel.

• Lukass

No jenze ono to pripomina posledni Assasiny. 

Me to zklamalo,  soubojak pusobi divne,  budou tam kempy ktery bude muset clovek cistit,  celkove to vali na sablone AC a Far Cry. A nikde neni psany ze tam rpg prvky nebudou,  coz je asi tak to posledni co me trapi.  Jeste teda oproti posledni ukazce je tam downgrade jako krava,  pustil sem si to po sobe a rozdil je brutalni

A unikatni natom bohuzel nebude vubec nic. 

• Unikátní a zajímavá hra z prostředí Japonska byl Sekiro. Tohle je přeskinovanej Assassin.

• TheGGG

a jako obvykle se zde vyjadřují PC chytrolíni, co si to stejně nikdy nezahrají... a mají plnou pusu keců, jak je to špatné (jako u každé PS exklusivity). Konečně vyšla unikátní a zajímavá hra z prostředí japonska, na kterou lidi čekaly celé roky, takže pro mě je toto okamžitě hra roku. Skutečně nevidím jinou hru, která by byla tento rok jen z poloviny tak zajímavá. Obrovské množství liků na YT svědčí o tom, že toto se lidem líbí...

a že to připomíná assassina z dob, kdy tam nebyly trapné RPG prvky, tak to je jedině dobře, to totiž byly ještě dobré hry.

• TheGGG

proč? obě jsou to hodně slušné hry, takže proč ne

• Lukass

Celkem zklamani,  cekal sem vic nez okopirovane system z AC a Far Cry. 

Grafika bude fajn,  ale to nasviceni je prepaleny. 

Celkove je smutny ze vsichni vyvojari kopirujou system z Far Cry 3 ktere vysel pred 7 lety. 

Jenom RDR2 nato slo po svym

• Přesně.. 😬

• mr.clayman

Musím říct, že tohle mě docela nadchlo. GoT jsem zatím v hledáčku měl jen okrajově, ale ta japonská poetika s poletujícími listy a nádhernou hudbou mě uhranula. Určitě ještě pořádně zvážím, jestli do ní půjdu už při vydání.

A sakra doufám, že Sony vydá pořádně macatý oficiální soundtrack tak jako to udělala u H:ZD a DS. 😍

• Jak tam za jízdy sbíral ten bambus. 🙂

• Corvus

"Některé pasáže vám zaručeně připomenou jiné hry s otevřeným světem, například Assassin's Creed nebo Shadow of Mordor..." - být koznolista, což nejsem, tak se v tuhle chvíli rosím :-D

• Assassin's Creed Samurai

• medveddd

Odborník určitě nejsem, ale že kusu hardwaru začne po sedmi letech docházet dech, mi prostě dává smysl :)

• Knifer

Třeba půjdou vypnout

• TheGGG

snad to nebude tak úmorné a zdlouhavé jako RDR2

• Kabutops

prvni trailery nabudily vic na styl sekiro, ted v tom clovek vidi assassin creed a far cry (coz se dalo trochu cekat, ale nevim jestli je to dobre ci spatne), kontrastni stylizace je fakt nadherna, ale u modelu travy bylo obcas videt jejich naockovani na teren jak ve skyrimu

• Právě. Uvidíme no. Je možné, že zdání klame (a úplně se jim nevydařilo ukázat reprezentativní část hry). Takový Hozizon Zeor Dawn vypadá na první pohled taky jako tenhle typ hry. A přitom věží a táborů má úplně minimum (takže nejsou otravné jako v jiných hrách), questy má celou dobu příběhové (žádné copy+paste) a ta hromada ikonek na mapě jen seznam bonfirů a info o otm kde jej jaká potvora (takže nic k vyzobání).

Nezbývá než doufat, že tohle bude podobné. Ale zatím mi to z ukázky přišlo jako další Ubi hra. :-/

• uher

Spíš mi to připadá, že to bude prolezlé nepřátelskými tábory a to zrovna nadšení nebudí. I když je fakt, že Sucker Punch nikdy neuměli dobře využít openworld a po této ukázce začínám mít strach z jejich pro ně typického copy-paste obsahu 😐

• iSpirit

Ach bože, další otaznicky na ceste. Mor tenhle typ her.

• Bohužel no :-/

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit