Ghost of Tsushima se ukazuje v celé kráse. Prohlédněte si průzkum ostrova i boj proti Mongolům
-
"která na víc už prostě nemá"
Proč mám pocit ,že tohle "odborníci z diskusních fór" říkají u každé konzole snad ode dne vydání :-D A vždy to platí jen do doby, než někdo hezčího vydá :-D
-
vypadá to fakt božsky, absolutní nádhera, pefektní setting i stylizace, za mě rozhodně nejzajímavější hra v tomto roce. Tato GAMEPLAY ukázka byla lepší, než ta hodina a něco trapného cringefestu od microsoftu...
-
Horší než RDR2 to asi je, ale to bude na PS4 už všechno, je to končící generace, která na víc už prostě nemá. Podle mě ta hra vypadá moc pěkně. Spíš mi přišlo, že tomu docela dropuje framerate, a to to určitě běží na Pro... Radši bych, kdyby se tvůrci trošku krotili a já se pak nemusel dívat na hezkou slideshow.
-
Grafický mi to přijde horší než Zaklínač 3 nebo Red Dead Redemption 2 . Jinak takovej klasickej open world. Možná radši počkám na PS5 verzi.
-
No ak by som nikdy o Ghost of Tsushima nepočul a niekto mi povedal, že sa pozerám na nov´ý Assassin's Creed, tak mu absolútne nemám dôvod neveriť.