Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Inquisitor
    Kdo by si byl tenkrát, když přišel první Call of Duty pomyslel kam až to dojde. To jsem si řekl, tady někdo kopíruje Medal of Honor :)
    • Ono to je tím, že první CoD dělali vesměs titéž lidé, co Medal of Honor: AA :)
      Ale je pravda, že tyto dvě hry jsou prakticky stejné...
  • Jakmile se v novince objeví něco společného z CoD hned se zjeví banda ko.otů co pořád dokola kňučí jak je to cod trapné. To ten trailer vypadá tak špatně nebo co?
    • Myslím, že kdyby se autor článku nezmínil o CoD a prostě jen sem umístil ten tralier, nikoho by to ani nenapadlo. Naskriptované zcény můžou totiž hře dodat velkou část atmosféry...akorát to nesmí být na úkor ostatních herních prvků, jako v případě MW3...To už je bohužel jen interaktivní film s nic moc dějem...
    • Masa-san
      sou dvě možnosti bude nikdo nemá důvod to psát,všichni to tedy píší to iracionálně, nebo to asi opravdu hodně lidem vadí a tak to má opodstatnění... která možnost to asi bude ? *2*
    • Smutne ale je,ze cim dal vice her se tomu cod podoba vice a vice. *3*
  • a takhle chlapci a devcata bude vypadat i novy Rainbow Six .... patriots tusim nebo tak nejak uz nevim nesleduju to z jistych duvodu, myslim ze vsichni vime z jakych :))
    • tenced
      ubisoft je v poho.. dela dobry hry, bych to nehrotil.. asi je to zbytecny
      • Veskoslav
        Poslední dobrá hra byl Prince WW. Pak to šlo do kopru.
  • Trailer je pěknej, bude asi i hra, ale podle tohoto videa nevypadá ghost recon jako....ghost recon, ale jen jako banda týpků, která jde přes mrtvoly a to moc moc moc moc moc moc moc mrtvol, snad to bude chyba traileru a hra bude opravdu taktická
  • Na dřívějších videích byla nádherně vidět taktika a strategie, ale co jsem viděl videa z poslední doby tak je to jen rychlá akce a scripty, oni tu hru snad celou předělali, no co ubisoft jsem už zavrhl před delší dobou, tohle hrát nebudu
    • oprava: to se nehraje, na to se jen kouká a občas vás to nechá něco udělat ala interaktivní film
  • TRAPNA hra pro trapny deti. preju ubi at se hodne proda konzolove verze abych mel co hrat na pc zadarmo dekuju .
    • hele chlape .. to zas nevim .. rozhodne se ve svym veku (maturoval jsem kdyz uvadeli PS2 :) ...) za dite nepovazuji, ale arkadovou strilecku si rad obcas zahraju (aktualne BF3) a nechci predbihat, ale nejspis zkusim i tohle .. ne vzdy ma clovek cas, chut, energii poustet se do neceho narocnejsiho .. pr u s e r je, ze tech narocnejsich FPS serii je (bylo) tak 5 a jeste i ty jedna po druhe konvertuji .. at si klidne udelaji 10 konzolovych jednoduchych strilecek, ale proc tim hned zrusit serie s nejakou tradici .. FPS muze byt perfektni aniz by mela pribeh, rozsahle open world lokace, milion fancy vychytakek .. uplne staci rozumna AI, dobry pocit ze strelby, jeden barak nebo komplex, cil mise, k tomu ruzne skalovanou odolnost hrace (od jedne kulky=smrt az po arkadovejsi pojeti) ..
  • Amen
  • Trailer se mi docela libi. Pokud se jim podari propojit taktickou slozku s rychlejsi akci a podeprit to kdyz uz ne nejak propracovanym pribehem alespon nejakou zajimavou zapletkou a pridaji nejaky ten dramaticky zvrat, ktery je pro takove hry potreba, verim, ze by se vysledek mohl povest.
    • on to není ani tak spin-off, spíš něco jako udělal Lucas Indiana Jonesovi posledním filmem - ohnutí přes stůl a opakovaný násilný znesvěcení zadních partií..viz. south park.

Jestli bude furious coop nebo ne je vedlejší, ta hra nikdy neměla vůbec nikoho napadnout.
      • Je to spin-off, ne regulerni ctvrty dil serie. Nechapu, co na tom hracum vadi kdyz to ma s tou puvodni hrou spolecny pouze nazev (a to jen proto, aby se hra snaz dostala do povedomi hracu) a nijak neovlivnuje dalsi dil serie. Maximalne se tak prodlouzi jeho vyvoj. Tyhle vecne stiznosti fanousku ke spin-offum jejich oblibenych her asi nikdy nepochopim.
        • no nejspis nam vadi prave to ze to mas s touhle serii spolecny jen ten nazev ;)
          • Ale vzdyt nazev hry nikoho nenuti tu hru hrat. Zvlaste kdyz vyvojari hned hlasi, ze jde o spin-off a odlisnou hratelnosti. Me obcas prijde, jako by si fanousci serie mysleli, ze to snad musi hrat nebo co. A co se tyce nazvu... Napriklad ja jsem fanouskem Falloutu a presto mi pritomnost Fallout Tactics jakozto spin-offu k puvodnim dvema dilum nevadi. Nikdy jsem FT nedohral a nikdy ho uz hrat nebudu, ale fakt, ze vznikl mi nevadi.
            • zkus se na to podivat z hlediska fanouska teto serie .. jasne nikdo ho tohle hrat nenuti, ale nikdo mu nenabizi prime pokracovani, ktere by ho uspokojilo .. pocitu, ze misto toho aby udelali to co fanousci chteji, udelaji tohle se proste tezko ubrani (i kdyz to tak byt nemusi a prime pokracovani by nevyslo nezavisle na Future Soldier)
    • tohle napíšeš i do příští diskuze o Furious4, úplně to vidim :)
      • Pokud myslis tedy ten spinoff k Brothers in Arms tak: 1. Nejsem fanousek Brothers in Arms tak mi jeji 'znesveceni' nevadi, 2. jsem schopny akceptovan spin-off v seriich a tedy i odlisnou hratelnost narozdil od jinych hracu a 3. Furious bude kooperativni zalezitost takze nemam zajem. *3*
  • To bude zasa super hra *5* .
    Dobry vecer.Volam sa Andy a pozdravujem vas z Vysokych Tatier.Ano som to ja ten slavny admin.Som presvedceny ze to bude skvela hra tak ako MW3.Pri BF3 sa krasne cheatuje, ale MW3 je o niecom inom je to kralovska hra.Moj priatel Ciprian to hra tiez.Ved vcera bol krasny vecer.Ja a moj priatel *14* Cipriško sme si urobili teply caj s medom a hrali sme MW3 az do bieleho rana, a potom sme sa muchlovali *14* U nas v Tatrach je kosa jako na Sibiru.Uz vam napisal ze som najvatsi Admin na svete.Caro mojich prispevkov je v tom, ze za kazdou vetou davam smajla *3* .Proste saom taky.Vela ludi hovori ze som Chuj *13* ,co uz.Ked som bol malicky mamina mi nechala narast dlouhe vlasy, a ja sem stratil identitu.Potom je jasne ze sa mi pacili viacej chalani ako dievcata.Ved najdite si ma na battlelogu mam nick @ndy2305.Som priatelsky mam sice vazny vztah ale peknemu chalanovy neodolam.No k veci.Teraz som pozeral na teplomer. Omfg - 21 stupnov.O tak to by som priatelovy do konecnika nedal *2* .Co teraz hravate ? Ja hram casto Solitaire a tak.
    Neviete kde sa daju zohnat nove cheaty do BF3 ?
    • Veskoslav
      Kouříš ptáky přes tepláky často?
    • Trapné *7*
  • další konzolová bitchovina, jejíž značka získala slávu díky PC a jejíž herní principy jsou nenávratno pryč.

RIP Ghost Recon

p.s. mw3:mp = sh*t
    • A dalsi hloupe reci o konzolich :-).

http://en.wikipedia.org/wiki/Tom_Clancy%27s_Ghost_Recon

Studuj ty PC znacko :-). Ta hra vznikla na konzolich stejne jako na PC. A to jakym zpusobem se vyviji hry neni dano konzolemi, ale hraci, tim co chteji a za co plati. Dneska velkorozpoctove mensinove zanry (treba hardcore RPG Dark Souls) vychazi na konzolich, protoze maji vetsi trh a snaze se tam zaplati.
      • Kdybys už u prvního Ghost Reconu, potažmo u R6 dříve vlastnil PC namísto Sega Mega Drive II, tak bys věděl, že tyhle série byly primárně pro PC. tečka
        • Jsi spadl z jahody. Moje prvni konzole je PS3, na PC hraju uz od casu XT (jestli vubec vis co to je) a na vsech nasledujicich generacich. Na rozdil od tebe ale nejsem zaslepeny pc fanatik, abych hru, ktera je doma na vsech platformach vydaval za pc hru. Tecka.
      • Mechwarrior_bw
        "Ta hra vznikla na konzolich stejne jako na PC"

GR vznikol na PC primárne pre PC, na konzolách vyšiel GR1 v mierne zkryplenej podobe až o rok neskôr. GR2 už bola orientovaná na konzole a ako séria vďaka tomu dopadla vidíme dnes...
        • Ano souhlas, prvni dil vysel na pc a portoval se na konzole. Od prvniho dilu je to multiplatformni znacka. Pro velky uspech druhy dil vysel uz jen na konzole. A ano, budeme-li konzole personifikovat, tak diky konzolim tato serie dopadla dobre, nezanikla a vychazi dodnes.
      • ty trubko on mluví o značce Tom Clancy's...
        *double facepalm*
        • LOL A ty herni principy znacky Tom Clancy's jsou jake? Rekl bych, ze netusis, ze Tom Clancy's je v prvni rade knizni znacka :-).

Krome toho zkus tedy vysvetlit, proc si myslis, ze touhle hrou jsou poskozeny vsechny Tom Clancy's herni serie :-).
          • nekecej, vážně? Tom Clancy je spisovatel, fakt? Tak to je novinka, ten týpek je neznámej, asi jako.. stephen king.
            • jj a teď ještě zjistit kdo je to ten Štefan Špilberg, Jirka Lukáš a další UG borci...
            • No vidis a tys ho presto neznal a myslel sis, ze se jedna o PC znacku :-).

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit