Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Hele víte co nechápu ? Každej nadává na MW 3 ale stejěně to kupujete :D ale nemyslím všechny samozřejmně. A neberte to jako že MW 3 vychvaluju. :D
    • To taky docela nechapu, proc to ty lidi vlastne kupujou *1*
      • Dobrá odreágovačka, toť vše ;)
        • Masa-san
          ale za ty prachy ? nechápu... *2*
          • no záleží kde to kupuješ ;)
  • tak to je parádní sra*ka tohleto - nemá vůbec nic společnýho GR... starý dobrý časy sou už pryč... sbohem jednotko Ghost Recon... *7*
  • Mě se líbilo to první video, jak byli na tej pláži, jak jsem to viděl na E3 , tak sem si říkal že je to nějaký divný, nicméně, zase jsem ještě neviděl žádný gameplay video který ukazuje doopravdy jak se to hraje a ten trailer, no ten mi přece nemůže říct jaká ta hra bude. Tedy chci říct že jsem asi mentálně na níži, že nepoznám z traileru, jak velký CoD klon to je. *3*
    • rancor1223
      Gameplay z téhle nové verze už bylo před půl rokem.
  • Mayuri12
    no měli na výběr: buď zůstanou věrní sérii a ve hře budou taktické prvky což podle názorů nějakých kravaťáků stejně dnes nikoho nebaví a nebo to udělaj ve stylu CoD to hrajou všichni. A vůbec koho by bavilo namáhat mozek při pomalém postupu městem když ho může proběhnout za doprovodu metalu a výbuchů nemluvě o tom že kvalita hry zřejmě stoupá s počtem zabitých nepřátel??
    • metal je už moc "cheesy", dneska se to maskuje Jendou Zimrou a dalšíma orchestrálníma pseudo vypalovákama :).. Zrovna ten patos v CODku už je fakt nesnesitelnej.. Na druhou stranu když se to udělá s citem (Assassin' s Creed série 100%), tak hudba může hru posunout na úplně jinou kolej)
  • Tohle jsem jeste ochoten překousnout. Ale chci hru, kterou když si dám na obtížnost "těžká" nebo "expert" ať to tomu odpovídá. Ze kdyz mě někdo jednou dvakrát trefí ať mě to opravdu zabije. Ať se protivníci VŮBEC TREFÍ! Jedině tohle pak donutí hráče trošku používat hlavu aby nepřišel o tým. Pamatuju si jak jsem hrál H&D 1 a 2, Ghost Recon 1 s datadisky a fakt se snažil najít nejlepší cestu k tomu jak splnit cíl a minimalizovat nebo nemít ztráty.
    Takhle má vypadat hra která chce být vojenskou hrou.
  • Můžu se zeptat,máte někdo kromě mě problém s tím přehrávačem videí?Od tý doby co máte nový(měsíc) se mi ty videa strašně sekaj,a to mám standartní internet(8Mbit\s,na vesnici cca 3 km od ústředny).Předtím mi to normálně šlo
  • Tak to už hej! Konzole a PC hry, to je ako Hitler a židia *9*
  • Whoossain
    Škoda, že ubisoft neumí držet slovo. Podle traileru to mohli klidně nechat jen na konzole, PC hráči by o nic zvláštního nepřišli. Je škoda, že herní série, které si získaly jméno zejména díky své kvalitě, takhle ničí nenažranost vydavatelských studií...
  • hm dalsi serie zkoncila
  • Jej, to vypada strasne consoloidne :/
    • Vzdyt to chteli, je to i v nadpisu *15*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit