Přejít na výpis diskuzí
Ghost Recon Future Soldier chce působit jako Modern Warfare 3
2.2.2012 | Petr Poláček
115 příspěvků
-
Smutne ale je,ze cim dal vice her se tomu cod podoba vice a vice. *3*
-
Mas pravdu, znacka je velmi dulezita, protoze hlavne maldi lide ji bezmyslenkovite podlehaji, a to bohuzel nejen ve hrach. Investor nejsem, jsem technik, ale s utvarem investic (v jinem oboru, ale radove stejnych castkach) uzce spolupracuji, znam ty lidi, vim jak uvazuji a chapu je. Pokud rozhodujes o takovych castkach, tak ti nic jineho nezbyva, ten system te semele, takze jistotu jak bys uvazoval mit sice nemohu, vzdycky muzes byt vysinuty, ze, ale to nepredpokladam, takze pravdepodobnost toho je velmi vysoka.
-
Ne, jejdasek projevuje znacnou davku samostatneho kritickeho mysleni, akorat to stado zdejsich vymatlanych piratu nechape, protoze se nedokazi prehoupnout pres primitivni uvahu "dobre je to, co je dobre pro me".
-
Nie je vam ani trocha divne ze ten vas prispevok je v podstate oda na vas sameho jakozto cloveka prezieraveho a inteligentneho ktory sa na rozdiel od nas mediami ovladaneho stada zamysla nad svetom hlbsie a tak objavuje vzrusujuce pravdy o ktorych iny nemaju ani ponatia?Cim to je ze hlasatelia tychto "hlbokych pravd" sa akosi radi nechaju opajat pocitom ze vyzrali nad tupu masu ? Vy sa doslova kupete v pocite jedinecnosti.Nemoze to byt nahodou tak ze sa pod vplyvom tochto omamneho pocitu hlboko mylite a svet nieje jedno velke spiknutie a ludia nie su ovce ovladane ultratajnimi korporaciami ?
-
hele chlape .. to zas nevim .. rozhodne se ve svym veku (maturoval jsem kdyz uvadeli PS2 :) ...) za dite nepovazuji, ale arkadovou strilecku si rad obcas zahraju (aktualne BF3) a nechci predbihat, ale nejspis zkusim i tohle .. ne vzdy ma clovek cas, chut, energii poustet se do neceho narocnejsiho .. pr u s e r je, ze tech narocnejsich FPS serii je (bylo) tak 5 a jeste i ty jedna po druhe konvertuji .. at si klidne udelaji 10 konzolovych jednoduchych strilecek, ale proc tim hned zrusit serie s nejakou tradici .. FPS muze byt perfektni aniz by mela pribeh, rozsahle open world lokace, milion fancy vychytakek .. uplne staci rozumna AI, dobry pocit ze strelby, jeden barak nebo komplex, cil mise, k tomu ruzne skalovanou odolnost hrace (od jedne kulky=smrt az po arkadovejsi pojeti) ..
-
Jakmile se v novince objeví něco společného z CoD hned se zjeví banda ko.otů co pořád dokola kňučí jak je to cod trapné. To ten trailer vypadá tak špatně nebo co?
-
a takhle chlapci a devcata bude vypadat i novy Rainbow Six .... patriots tusim nebo tak nejak uz nevim nesleduju to z jistych duvodu, myslim ze vsichni vime z jakych :))
-
Trailer je pěknej, bude asi i hra, ale podle tohoto videa nevypadá ghost recon jako....ghost recon, ale jen jako banda týpků, která jde přes mrtvoly a to moc moc moc moc moc moc moc mrtvol, snad to bude chyba traileru a hra bude opravdu taktická
-
oprava: to se nehraje, na to se jen kouká a občas vás to nechá něco udělat ala interaktivní film
-
Na dřívějších videích byla nádherně vidět taktika a strategie, ale co jsem viděl videa z poslední doby tak je to jen rychlá akce a scripty, oni tu hru snad celou předělali, no co ubisoft jsem už zavrhl před delší dobou, tohle hrát nebudu
-
TRAPNA hra pro trapny deti. preju ubi at se hodne proda konzolove verze abych mel co hrat na pc zadarmo dekuju .
-
"Ta hra vznikla na konzolich stejne jako na PC"
GR vznikol na PC primárne pre PC, na konzolách vyšiel GR1 v mierne zkryplenej podobe až o rok neskôr. GR2 už bola orientovaná na konzole a ako séria vďaka tomu dopadla vidíme dnes... -
Dobrá odreágovačka, toť vše ;)
-
on to není ani tak spin-off, spíš něco jako udělal Lucas Indiana Jonesovi posledním filmem - ohnutí přes stůl a opakovaný násilný znesvěcení zadních partií..viz. south park.
Jestli bude furious coop nebo ne je vedlejší, ta hra nikdy neměla vůbec nikoho napadnout. -
Pokud myslis tedy ten spinoff k Brothers in Arms tak: 1. Nejsem fanousek Brothers in Arms tak mi jeji 'znesveceni' nevadi, 2. jsem schopny akceptovan spin-off v seriich a tedy i odlisnou hratelnost narozdil od jinych hracu a 3. Furious bude kooperativni zalezitost takze nemam zajem. *3*
-
jj a teď ještě zjistit kdo je to ten Štefan Špilberg, Jirka Lukáš a další UG borci...
-
CoD zije ze znacky .... kdyby se MW a novejsi jmenovali jinak, tak se neprodavaj takovym stylem jako se prodavaj *4* ale to uz se nikdy nedozvime *1* ty si nejakej chytrej to ze pises jak se rozhodujou investori.. ok muzes byt jeden z nich, ale psat jak bych uvazoval ja, to uz znis jako vestec *1*
-
Amen
-
To taky docela nechapu, proc to ty lidi vlastne kupujou *1*
-
A příkladem takového zhuleného tvora je jejdasek. *6*