Přejít na výpis diskuzí
Ghost Recon Future Soldier chce působit jako Modern Warfare 3
2.2.2012 | Petr Poláček
115 příspěvků
-
No vidis a tys ho presto neznal a myslel sis, ze se jedna o PC znacku :-).
-
Ne, nerikam, neni to to jedine co se prodava, ale je to to, co se prodava nejvic a to dlouhodobe. Takze neni divu, ze COD silne ovlivnuje zanr FPS a zanry jemu blizke. Kdybys byl investor, ktery do vyvoje takove hry investuje desitky milionu $ a nese za to zodpovednost, tak bys tak uvazoval taky.
-
tohle napíšeš i do příští diskuze o Furious4, úplně to vidim :)
-
nekecej, vážně? Tom Clancy je spisovatel, fakt? Tak to je novinka, ten týpek je neznámej, asi jako.. stephen king.
-
LOL A ty herni principy znacky Tom Clancy's jsou jake? Rekl bych, ze netusis, ze Tom Clancy's je v prvni rade knizni znacka :-).
Krome toho zkus tedy vysvetlit, proc si myslis, ze touhle hrou jsou poskozeny vsechny Tom Clancy's herni serie :-). -
Trailer se mi docela libi. Pokud se jim podari propojit taktickou slozku s rychlejsi akci a podeprit to kdyz uz ne nejak propracovanym pribehem alespon nejakou zajimavou zapletkou a pridaji nejaky ten dramaticky zvrat, ktery je pro takove hry potreba, verim, ze by se vysledek mohl povest.
-
Ghost Recon nikdy nebyla stealth akce, ale takticka akce a efektni trailer ala COD na tom stale jeste nic nemeni. Gameplay ukazky byly porad takticke a ty pro me zatim stale rozhoduji.
-
ty trubko on mluví o značce Tom Clancy's...
*double facepalm* -
To bude zasa super hra *5* .
Dobry vecer.Volam sa Andy a pozdravujem vas z Vysokych Tatier.Ano som to ja ten slavny admin.Som presvedceny ze to bude skvela hra tak ako MW3.Pri BF3 sa krasne cheatuje, ale MW3 je o niecom inom je to kralovska hra.Moj priatel Ciprian to hra tiez.Ved vcera bol krasny vecer.Ja a moj priatel *14* Cipriško sme si urobili teply caj s medom a hrali sme MW3 az do bieleho rana, a potom sme sa muchlovali *14* U nas v Tatrach je kosa jako na Sibiru.Uz vam napisal ze som najvatsi Admin na svete.Caro mojich prispevkov je v tom, ze za kazdou vetou davam smajla *3* .Proste saom taky.Vela ludi hovori ze som Chuj *13* ,co uz.Ked som bol malicky mamina mi nechala narast dlouhe vlasy, a ja sem stratil identitu.Potom je jasne ze sa mi pacili viacej chalani ako dievcata.Ved najdite si ma na battlelogu mam nick @ndy2305.Som priatelsky mam sice vazny vztah ale peknemu chalanovy neodolam.No k veci.Teraz som pozeral na teplomer. Omfg - 21 stupnov.O tak to by som priatelovy do konecnika nedal *2* .Co teraz hravate ? Ja hram casto Solitaire a tak.
Neviete kde sa daju zohnat nove cheaty do BF3 ? -
V cim zajmu by melo byt redukovat lidstvo? Lespi je ho ovladat, udelat z lidi "nemyslici" tvory a to se dari. Priklad takoveho nemysliciho tvora je softwarovy pirat.
-
A dalsi hloupe reci o konzolich :-).
http://en.wikipedia.org/wiki/Tom_Clancy%27s_Ghost_Recon
Studuj ty PC znacko :-). Ta hra vznikla na konzolich stejne jako na PC. A to jakym zpusobem se vyviji hry neni dano konzolemi, ale hraci, tim co chteji a za co plati. Dneska velkorozpoctove mensinove zanry (treba hardcore RPG Dark Souls) vychazi na konzolich, protoze maji vetsi trh a snaze se tam zaplati. -
jen bych ještě dodal, pokud by opravdu probíhal ''program na redukci světové populace'', tak jenom dobře, lidí je jako sra*ek... ty už to nehul
-
další konzolová bitchovina, jejíž značka získala slávu díky PC a jejíž herní principy jsou nenávratno pryč.
RIP Ghost Recon
p.s. mw3:mp = sh*t -
Proc asi. Protoze se jim to libi a protoze to chteji. Protoze to videli u kamarada, protoze to hraje polovina tridy, protoze nic jineho poradne neznaji a nechteji se tim zabyvat a ucit se neco noveho. Typicky priklad masove konzumace.
Tim to neobhajuji, jenom to vysvetluji. Osobne jsem si treba CoD poprve koupil az loni, byl to MW2 v obrovske sleve a koupil jsem si ho jen proto, abych se ujistil, ze opravdu o nic neprichazim, kdyz ho na zaklade recnzi ignoruji, ze masove oblibene neznamena kvalitni (spis naopak). Jenze ja jsem hrac ze sare skoly a hry o ktere mam zajem jsou uz davno pase. _Vetsina_ masovych hracu je ale tezce povrchni, o hrach skoro nic nevi a kupuje jen to, co je popularni. -
Hele víte co nechápu ? Každej nadává na MW 3 ale stejěně to kupujete :D ale nemyslím všechny samozřejmně. A neberte to jako že MW 3 vychvaluju. :D
-
tak to je parádní sra*ka tohleto - nemá vůbec nic společnýho GR... starý dobrý časy sou už pryč... sbohem jednotko Ghost Recon... *7*
-
Gameplay z téhle nové verze už bylo před půl rokem.
-
To je tezka demagogie. Nikdo nepise o smirovani se se vsim, proti spatnym vecem, treba piratstvi, je nutne bojovat. Ale je zbytecne a hloupe narikat nad tim, ze komercni hra podleha komerci. Krome toho uvadim jedine mozne reseni, osveta mezi hraci.
-
Mě se líbilo to první video, jak byli na tej pláži, jak jsem to viděl na E3 , tak sem si říkal že je to nějaký divný, nicméně, zase jsem ještě neviděl žádný gameplay video který ukazuje doopravdy jak se to hraje a ten trailer, no ten mi přece nemůže říct jaká ta hra bude. Tedy chci říct že jsem asi mentálně na níži, že nepoznám z traileru, jak velký CoD klon to je. *3*
-
metal je už moc "cheesy", dneska se to maskuje Jendou Zimrou a dalšíma orchestrálníma pseudo vypalovákama :).. Zrovna ten patos v CODku už je fakt nesnesitelnej.. Na druhou stranu když se to udělá s citem (Assassin' s Creed série 100%), tak hudba může hru posunout na úplně jinou kolej)