Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jsem jedinej komu v recenzích chybí screenshoty přímo ze hry ? Třeba takový, který by se vázaly k textu ?
    • Ten problem tu vidavat castejsie.. a popravde mam casto pochybnosti ze tu hru autor vobec hral ked tam su same trailer a ine screenshots....
      • Problém bude asi spíš se snímáním screenů na konzoli...
        • To problém není, je na to jak software tak hardware
          • sleepless
            Ani jedno zatim nemame, natipane screenshoty jsou u PC recenzi vzdy, pokud se nevyskytne nejaky problem mezi hrou a programem.
            • Díky za reakci :) Určitě by to nebylo na škodu, screeny přímo ze hra mají mnohem větší vypovídací hodnotu než reklamní obrázky...
  • Při pročítání diskuze mě v hlavě vyvstala otázka, která se netýká přímo téhle hry, ale spíš celé diskuze - proč sem vlastně chodí hráči jako třeba Trol.diskuzni (promiň, že si beru na paškál zrovna tebe, určitě tu nejsi sám)?
    Neberu nikomu z diskutujících právo na svobodný názor, pokud je tedy vyjádřen slušně a s nějakými argumenty. Já jenom nerozumím tomu, proč člověk chodí na stránky, kde s ničím nesouhlasí, a už vůbec nechápu, proč se tam zapojuje do diskuzí. Vždyť každý racionálně smýšlející člověk bude přece chodit tam, kde ho to baví a kde mu názory redakce přijdou blízké a zajímavé. A v dnešní době internetu je přece z čeho vybírat.
    • Doprdele!! už se to nauč...!! komu čemu..3:pád..se píše mně!!!!!
      • ales.smutny
        Tak se už uklidníme a budeme komunikovat slušně a k věci, hm?
        • lol toto mi tu chybalo *1* ale važne *2*
    • Pro mě je vlastně celá tahle diskuze ohromné zklamání - já si o hrách fakt rád povídám a speciálně na Future Soldier se hrozně těším. A místo řešení kvalit hry a diskuze se zapřísáhlými hardcore pařany starých taktických her, kterým se vývoj série nelíbí, kde bych mohl rozebírat, co mě se na tom naopak líbí, tak tu řeším problémy gramatických chyb, spekulací na téma podplácení herních redaktorů a že dneska je všechno podobné CoD. Sakra, není to trochu škoda?
    • smejki
      http://cs.wikipedia.org/wiki/Asperger%C5%AFv_syndrom
      • Bože, považovat "internetovou diskuzi" za "sociální interakci" a ještě k tomu dávat příspěvky magorů do souvislosti s Aspergerovým syndromem, to zavázní mimózou.
      • To by mě opravdu zajímalo, cos tímhle chtěl říct? To měl být vtip?
        • smejki
          mnozí aspíci mají obecně problémy:
          - považují se za nadřazené
          - postrádají empatii
          -> poučování, vnucování názorů, povýšené chování, arogance, sprostota, urážení (se) atd. atd.

          ovšem vůbec se nesnažím tvrdit, že by problémovými byli jen aspíci, mnozí lidé jsou prostě jen <>hovada. *4*
    • Cahir
      Někdo sem chodí diskutovat o hrách a záležitostech s hrami spojenými a někdo tady z toho má chat, místo, kde může ventilovat svoje vlastní pochody a vnucovat sebe sama, své pracně budované internetové alter ego - "seberealizovat se"... Vím, že to bude znít jako klišé, ale většinou jde o osoby v reálném životě přehlížené a mdlé.

      Jo, ta druhá skupina mě taky s*re... Už proto, že se občas nechám vyprovokovat, a tak jsem toho také součástí.
    • při tomhle jejich neustálém dohadování o hovně akorát kopou hrob přidávání komentářů pod článek
      • Veskoslav
        Je to i moje chyba, že prostě mi to nedá nereagovat:( Zbytečně se nechávám vyprovokovat. Omlouvám se, že jsem ti zničil diskuzi.
  • Hmm..váham, veľmi váham, videl som pár video recenzií a popozeral som si pár gameplay videí , no stále nie som presvedčený či si to predobjednať pre PC...
    • Keyz
      Kdyby tohle slyšel borec Jack O'Hara kterého máš v profilu tak by kroutil hlavou :) Takovej borec z pořádný hry by nechápal jak vůbec můžeš uvažovat o něčem takovém :)
      • haha, vidím že si pamätáš staré dobré commandos :)
        no neviem či sa oplatí investovať, lebo momentálne idem kupovať zberateľskú max payne 3 spolu s rockstar pass, asi zainvestujem aj do battlefield premium a tým pádom mi chechtáky na túto hru asi neostanú , no každopádne dám tomu čas a uvidíme :)
        • Keyz
          Je zase pravda,že kdyby měl člověk soudil podle Jack O'Hary tak by dnes nemohl hrát nic :)
      • Odulin
        *1*
    • cool story
      • bro
  • Trašně se těším, až to vyjde na PC. Vždyť i v Bad Company 2 jsem běhal s poloautomatickou puškou a vyzobával nepřátele... Hry, které mají prvky taktiky, ale nepřehání to, teď naprosto chybí, reprezentuje je snad jen nový Rainbow Six - a to je přesně to, co od Future Soldier očekávám. Pocit, že umřít můžu za každým rohem, možnost řešit přestřelky i potichu a Chytré parťáky, co nemusím vodit za ručičku. Chápu, že oddané fanoušky a taktiky tahle hra zklame, ale pro mě jednoznačně posun kupředu.
  • tak, trošku pridám do mlyna *3* ..výborná recenzia ktorá presne vystihuje hru!ako občasný hráč nezasiahnutý predchádzajúcimi GR ani MW - sice odohrané, ale nezaujalo, BF - odohrané, singl nezaujal, multi chvíľu bavil, má táto hra veeelmi príjemne prekvapila..nič som od toho neočakával, a výborne som sa bavil...AI super, ako sa píše v recke jedna z naj. AI spolubojovníkov..rambo štýl Vám tu nepomože, hi-tech hračky sú nutnosť a trošku aj taktiky...grafika na x-ko priemerná, cut scény otasné..zvuky super..som zvedavý na PC verziu a DX 11..hrateľnosť - recenzia, to modovanie zbraní som bohvie ako nevyužíval, skôr mi to liezlo na nervy hra vám v brífíngu aj tak vyberie naj zbraň pre danú misiu a zbytočne to meniť *4* a ešte jedno plus 12 hod. pre mna super zábavy, čo je pri dnešných hrách luxus *4* takže na koniec, zaslúžená 8.
    • Mechwarrior_bw
      k tej AI a tejto vete v recenzii "AI parťáků je jedna z nejlepších, jakou jsem ve střílečkách zažil. Umí se krýt, neblbne pathfinding, ví kam střílí."

      len toľko : akoby to mohlo blbnúť, keď sú ich presuny a zaujímanie pozícií z väčšej časti dopredu naplánované a predscriptované autormi hry ? :) .., hráč im preto ani nemôže prikázať aby sa posunuly o pár metrov ďalej na 100x lepšiu pozíciu. Sry ale sú to skôr dobré loutky na špagátikoch ako dobrá AI.
      • ales.smutny
        No to prave neni predscriptovane. Oni musi v kazdem momentu reagovat na zmeny situace hracem. Na to kudy jdu ja, koho jsem zameril, komu jsem dal za cil ktereho protivnika, jestli lezim na zemi a chcipu...:)

        Jednu sekvenci jsem hral trikrat a pokazde AI vzala jiny pristup, jednou me prijemne prekvapila, ze na vzdaleny cil vylezl vojak skrz dum do okna, dalsi obesel budovu a cekal. Jednu lajnu nemaji, je videt, jak ma program k dipozici spoustu reakci.
        • Mechwarrior_bw
          ale je to všetko predscriptované človeče, pozície sa iba menia podla tvojej polohy, na rovnakom mieste zvolia vždy rovnakú pozicíu rovnakým spôsobom, to že majú podla situácie na výber z 2-3 možných variant na tom nič nemení. Keby si otvoril editor, natiahol do neho niektorú z máp tak by si tam videl stovky nodov po ktorých sa pohybujú a ktoré sa aktivujú podla tvojej polohy. Nehovoriac o on-rails pasážach typu cod http://goo.gl/np5JV kde je to scriptami prešpikované odhora nadol.
          • A to, že si několikrát dohrál FC, HL a Fear, z tebe jako dělá odborníka na umělou inteligenci ve hrách? Nebo co si tím chtěl říct? *7*
            • Mechwarrior_bw
              skús si to prečítať ešte raz
          • ok...hral si to už?a nikto ťa tu nepoučuje, to sa práveže ty tu snažíš silou mocou presadiť svoj názor, samozrejme z tvojho pohľadu ten jediný správny a najlepší, že ta hra je blbosť lebo som to videl na youtube /ak si to hral tak sorry, názor ti neberiem/ tiež už mám niečo odohraté, takže mi tiež nemusíš vysvetľovať ako funguje AI a najmä v posledných hrách ako CD:MW A BF..a ani v takom GR:AW *3* ..už vážne end..je to stále dookola, niekomu sa páči niekomu nie *3*
            • Mechwarrior_bw
              neviem prečo ten tón, nikde nepíšem, že je tá hra blbosť alebo že môj názor je jediný správny ... takže klídek *3*
          • ok človeče *4* možno je to script, ale urobený véééééľmi dobre..ak si to zahráš uvidíš ten rozdiel medzi scriptami v CoD, BF a iných hrách...parťáci ti tu fakt pomáhajú, nie sú len do počtu aby si nebežal vpred sám ako napr. v CoD..ak sú to scripty tak sú jedny z naj čo som v takýchto TPS a aj FPS videl..ale je to len moj názor..hra bavila, pre mňa príjemné prekvapenie...end
          • ales.smutny
            AI obecně se skládá z řetězce skriptovaných reakcí. To není nic nového pod sluncem. Umělá inteligence není inteligence, je to jen série řešení, které programátoři postavám dají.

            A já říkám, že tady je spektrum opravdu hodně, hodně široké. Nic víc současná AI není, odlišuje se to jen rozložitostí stromu a řetězce možností, jíž mají NPC k dispozici. A zrovna tady je to hodně široký a rozložitý strom a komplexní řetězce. Plus je to programátorsky skvěle odladěné, AI nedělá kiksy jako u spousty jiných.
            • Mechwarrior_bw
              autosugescia je potvora :)
            • ales.smutny
              "alebo si AI dokáže sama vyhladávať pozície a sama reagovať na vzniknuté situácie, napr. tým že bude svojvolne meniť možné pozície v rôznych časových intervaloch podla pozícií protivníka a vždy to vyzerá inak"

              A o tomhle mluvím ;)
            • Mechwarrior_bw
              nemusíš ma poučovať o AI, v HL1-2, feare, fc, crysis som na nej zabil pekných pár týždňou života v editoroch... ono je trochu rozdiel keď AI donúti k určitej činnosti tebou nevedomky aktivovaný nod alebo si AI dokáže sama vyhladávať pozície a sama reagovať na vzniknuté situácie, napr. tým že bude svojvolne meniť možné pozície v rôznych časových intervaloch podla pozícií protivníka a vždy to vyzerá inak. Ale v dobe keď sú hráči schopní označiť scénku v ingame animácii za geniálnu AI ma už neprekvapuje nič. OK nebudem sa tu zbytočne hádať, ak je to podľa teba dobrá AI tak budiž.
            • ales.smutny
              Já na mýtus "normal na konzoli, růžová zahrada na PC" nevěřím, vzniká to většinou ze strany lidí, kteří vlastně ani gamepad moc neznají, neumí s ním apod. Už jsem "pár" multiplatform her na obém hrál a ačkoliv je odklikávání soupeřů jednodušší, není to tak markantní rozdíl, aby pohřbil systém hry. A vždycky je tu nejvyšší obtížnost, že ;)
            • Cypri
              Super. Takže teď řeším poslední otázku. Nebude to moc lehký na tom PC?
              Já se stále bojím že to bude prostě procházka napříč mapama. To je můj největší strašák - vzhledem k tomu kolik to stojí.
      • ešte by som doplnil.. nemotajú sa ti pre chlavňou, dokážu efektívne pomáhať a oživovať ak to schytáš..a pozície si nájdu fakt vždy dobré *3* takže neriešiš kde ich poslať...
  • XorxoxTalarius
    Hru jse si koupil na strankach UBI v predprodeji i s budoucim DLC k tomu za 5 Euro ... takze i kdyby to byl 1000% procentni COD klon, tak se budu naramne bavit ... prece jenom za tyhle penize kvalita prekonava cenu nejmene 4x :D
    • FeebeEWN
      jojo měli tam nějakou chybu :D dva kamarádi se toho chytli a hru hned takhle koupili :)
  • Ja chci novej SWAT *14*
    • Mechwarrior_bw
      si pozri kto dnes vlastní práva na SWAT... možno ťa chuť prejde.
      • tragické *1* čekal jsem to ještě než jsem si to našel
    • Pravda, SWAT 4 byl naprosto skvělej. Kooperace s kamarádama neměla chybu.
    • Souhlas! *14*
    • *14* Za něj bych zabíjel
    • fúha, toto nie je vôbec špatná myšlienka :)
  • BoB.2
    už se těším až to vyjde na PC mam rad pěkný plíženíčko a přepadávání ze zálohy............
  • Všim jsem si, že každý, kdo tu nekráčí s masou je automaticky nazván trolem, ne-li hůř. To Vás kritika tak bolí? Pro srovnání, 8/10 dostal Starcraft i Half-life, chcete tuhle ptákoviny postavit po jejich boku?
    • Veskoslav
      Nemůžeš sorvnávat tu dobu a dnes. Např. Swat 4 měl hodnocení 7,5/10-8,5/10 a dneska by stěží dosáhl na 5/10. A mimoto HL dostával povětšinou 9/10 a 10/10. Sc nabídl to, co se v té době nabízelo AoE. Vytěž, postav znič. Naopak Sc II nemá bohužel v této době konkurenta, proto dostala 9/10. A GR: FS v dnešní době je slušný nadprůměr. Proto si myslím, že 8/10 z roku 97 není to samé jako dnešní hodnocení. GR: FS je slušně odvedená hra, n katerou se nejspíš časem zapomene, ale teď nabízí slušnou porci zábavy, hraní, AI je slušná a člověk musí i přemýšlet.
    • Ja nechapem, čo všetci žblnkate, ked ste to nehrali, take vykriky do tmy, ja by som bol tiež najradšej, keby na starom koncepte GRAW nemenili nič, len trochu grafiku a nasekali nova misie, ale dam tomu šancu a potooom...MDFK *1*
    • Tak a není to spíš tím, že třeba ty starší hry byly podhodnoceny? Není problém v tom, že tebe spíš nebaví tenhle žánr her, než že hodnotíš jejich (ne)kvalitu?

      Jinak k té kritice - mě třeba nevadí, že má někdo jiný názor, ale spíš prezentace toho názoru. Proč je podle tebe ta hra tak špatná?
    • Trol.diskuzni
      Dokud budou existovat elitáři typu Cahir, Amaroun či Veskoslav, tak se musíš smířit s tím, že jiný názor než ten jejich je nepřípustný a tedy ti to dají patřičně najevo... *3*
      • Tady jde o to, chlapče, že tvé názory jsou pořád stejné a všem už dávno velmi dobře známé (rozhodně víc než seznam her, které jsi v posledních letech dohrál), a ty je přesto budeš cpát v míře větší než neúnosné do každé diskuze. TOHLE je tvůj problém.
        • Trol.diskuzni
          Pouze svobodně vyjadřuji svůj názor. Pokud s tím máš problém, není to můj problém. *3*
          • Svobodně? Vždyť to děláš pořád dokola jako nějakej porouchanej stroj, až si člověk říká, že za to nejspíš nemůžeš, holt porucha*7*
            • Trol.diskuzni
              Aleš.
            • Smutný.
            • Trol.diskuzni
              Ano, svobodně. *3*
      • Veskoslav
        To říká někdo, který většinou kritizované hry ani nehrál......To je mi úroveň. Ještě lepší. On je tvůjproblém, že jsi trol, co se snaží hrát na normálního diskutéra. Ale nejde ti ani jedno.
        • Trol.diskuzni
          To je možná tak tvoje mylná představa... Rozhodně si na nic nehraji. *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit