Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Kouknul jsem se na videa z postupu hrou a, vážení, tohle je snad ještě hroší než novodobé zabité Rainbow Six. Panďuláci tu pobíhají nekrytí mezi střelami, kupují jich klidně celý pytel a stejně se za rohem nadechnou, oklepou a jedou dál. To je naprosto.. až zrůdné. Normální Call of Duty, tohle nemá s GR nic společného, to je čirý Serious Sam *9*
    • no a? je to jen hra. delate jak kdyby advanced warfighter byl kdovijak uspesny a mel širokou zakladnu fanoušku. skoro nikdo to nehrál a všichni pcňkari zavideli konzolistum jejich verzi. tak se poučili a ja jsem spokojenej.
      • Zavideli, to si me rozsekal. *2*
      • Cypri
        Hej co vsechno je v ty konzolovy verzi oproti ty PC verzi jiny v tom AW?? jako ja ted nedavno koupil obe hry na steamu ve slevě a tohle mě dost zaráží...
        Proč mám jinou hru se stejným nazvem teda??
        To fakt nechápu, co to je za joke od UBI sakra??
        • Jednoduchy PC verzi delali GRIN a byla z pohledu prvni osoby, takze u me dobry. Tohle pusobi jako third person konkurence pro Black Ops 2 napric platformami. Bohuzel. *13*
      • AW byl saka odklon, ale oproti tomuhle se tomu ještě dalo jakž takž GR říkat. Tohle je ale mimo i herní realitu, standardní masová střílečka bez spojistosti s GR, nutností být nepozorován, pečlivě plánovat za běhu a jedna dvě kulky = KIA.
        Mimochodem, kde mluvím o široké fanouškovské základně? Navíc, když to nikdo nehrál a byl to supr propadák, nemyslím, že by ve značce dál pokračovali. A PCčkářskou závist konzolistům ani komentovat raději nebudu :)

PS: 3rd person u GR ... *1*
  • ak chce niekto prejst somnou kampan v coope na ELITE obtiaznosti pripadne Guerilla mod a klasicky multak , tak si ma pridajte na XBOX LIVE moj nick paganSVK
    mam malo friendov co maju tuto super hru
    • mínus ?
  • Nechapu jak nekdo tomuto vyplodu muze dat 8... Pokud je clovek soudny a hral predchozi dily, hlavne jednicku, tak tato hra ma jen stejny nazev nic vic... Taktika nulova, grafika par let dozadu (takze priserna) a mozna se to dobre hraje kdyz od toho clovek nic neocekava... Pro prehled si staci zahrat prvni misi v jednicce a pochopite o cem mluvim... Moje hodnoceni za znehodnoceni znacky max 3-4/10
    • Tak podle mě hodnocení nemá být založené na předchozích dílech. A Cod také dostává vysoké známky, oproti němu je Future Soldier úplná taktická pastva. Já chápu tvoje zklamání z úbytku taktiky, ale zase nevidím žádný důvod, proč by ta hra neměla osmičku dostat.
      • Ano mas recht ale COD je porad jen stejnej nebo vylepsenej (lip nascruiptovanej) COD a vis co od toho cekat a to te taky potka... Kdyz reknes ghost Recon cekas neco co je davno zajety jako je to zajety u COD ale necekas ze z Ghosta se ti stava COD coz je smutny... Proto s hodnocenim nesouhlasim... A CODu co do grafiky to nesaha ani po paty... O BF3 ani nemluve...Ja bych to nazval jednim z nej zklamani posledni doby... Jeste muzou s R6 udelat mestky COD a svete zblazni se... :(
      • protože hodnocení 8/10 pro téměř dokonalou hru, s propracovaným systémem, vysokým fun faktorem, šikovně vymyšleným herním světem....

8/10 zaslouží hry jako FEAR, BioShock, Hitman BM, Thief 3, SWAT 4
        ale ne tohle! (protože vychází samé blboviny a tahle je o něco lepší blbovina, tak si zaslouží 8/10? trochu nefer při porovnání s hrama, které si dřív tu osmičku vysloužily)
          • Trol.diskuzni
            Líbí se mi, jak si redakce (tipuju pan Smutný) ohvězdičkuje příspěvek, který naráží na doprovodný text 8ky na hodnotící číselné škále, kterou s železnou pravidelností ve svých recenzích stejně nerespektujete. *4*
  • Veskoslav
    A zvlášť pro trolíka seznam her, co mají 7/10 a nižší a vyšli během minulých let v žánru FPS a TPS a to do roku 2009 zpětně:

7/10: CoD MW3, B2 BC, CoD BO, nový AvP, James Bond 007: Blood Stone, nový Medal of Honor, Mafia II,Lost Planet 2, nový Wolfstein,Battlefield 1943, Prototype, Silent Hill: Homecoming atd.
    6/10: Prison Break: The Conspiracy, Sniper Elite V2, Prototype 2, I Am Alive, Syndicate, Men of War: Vietnam, Alice: Madness Returns, Hunted: The Demon's Forge, SOCOM 4: U.S. Navy SEALs, The Godfather II, F.E.A.R. 2 Project Origin atd.
    5/10: King Arthur II, Afterfall: Insanity, Warhammer 40,000: Space Marine, Shadows of the Damned, Brink, TRON: Evolution, Star Wars: The Force Unleashed II atd.

Další hodnocení se mi už vypisovat nechtějí. Chci jenom poukázat na to, že opět meleš z cesty. Jako obvykle.
    • Trol.diskuzni
      7+ -> včetně hodnocení číslem 7. Jak sis jistě všiml, v podstatě všechny ratatatata hry se značným komerčním potenciálem v tvém seznamu mají právě hodnocení 7. *3*
      • Btw. Koukal jsi na hodnocení těch her na metacriticu? Většinou se (alespoň přibližně) shoduje. Takže zas tak subjektivní a hrozné to hodnocení her tady na games zas nebude, ne?
        • Trol.diskuzni
          Tak pokud distributoři dodržují ono královské dělení, tak každý dostal stejným dílem a ještě jim zbylo do rezervy... *3*
          • Tak a já ti zas můžu tvrdit, že na Venuši žijí zelené opice - vždyť pro svoje tvrzení nemáš žádný důkaz, takhle je to jen výkřik do tmy.
            Navíc pochybuju, že tak 80% hráču CoDu čeká na nějaké hodnocení a prolézá herní weby. Vždyť je to masovka, po které skočí miliony hráčů hned v prvním týdnu prodejů. Spíš bych v tom viděl dobrý marketing a popularitu značky než nějaké uplácení redaktorů.
            • Trol.diskuzni
              Nikoho jsem nenařkl - pouze vyslovil spekulaci... Nicméně si myslím, že řešit tohle na internetové diskuzi je naprosto bezpředmětné, neboť se tady vzájemně lidi častují nadávkami a obviněními s železnou pravidelností.
            • To Trol: To máš sice pravdu, já bych jenom nikoho nenařkl z přijmutí úplatku, když pro to nemám žádný důkaz.
            • Trol.diskuzni
              O tom přece spekulace jsou - ty tomu nevěříš, já tomu věřím... Vítej na internetové diskuzi. *4*
            • To Trol: Tak spekulací je třeba ve světě fotbalových přestupů také spousty a kolik z toho je pak pravda? Tohle máš stejné, jsou to jen spekulace. Já tomu nevěřím, vždyť tohle už by přece muselo někde prasknout, tajemství neudržíš pod pokličkou navěky.
            • Trol.diskuzni
              Důkaz samozřejmě nemám, spekulací na toto téma je však nemálo.
          • Veskoslav
            Špatně pokažená deska.
            • Trol.diskuzni
              Každý rozumný uživatel si svá data digitalizuje, a tedy by tě to nemělo nějak zásadně negativně ovlivnit. *4*
      • Tak protože to asi nebyly tak špatné hry, ne? Nemůže to být tím, že udělat kvalitní střílečku je jednodušší než pořádné RPG? Navíc hry jako Brink, Godfather II nebo (a hlavně) Syndicate, které určitě mají (nebo spíš měly) komerční potenciál, hodnocení 7 nemají.
      • Veskoslav
        Třeba takové CoD : World at war s 5/10.....
        • Trol.diskuzni
          "...v podstatě všechny..." *3*
          • Veskoslav
            Ano a Protothype 2, Fear 2 Project Origin, Warhammer 40k Space Marine, SW atd. jsou nekomerční hry od naprosto neznámých studií. Prostě konečně přiznej, že jsi naprosto, ale naprosto mimo ohledně her. Jdi si proboha hrát Fifu a to Diablo II, i když ani tady bych si nebyl jistý, že to hraješ.
            • Trol.diskuzni
              Neřekl jsem, že jsou nekomerční... Jen se nedalo čekat nic přerodového, co by herní průmysl nějakým zásadním způsobem odrovnalo. Tedy minimálně já to neočekával. *3*
    • Ty si dáš tu práci a vypíšeš tu seznam her s jejich hodnocením, a on ani není schopný napsat těch pár her, co v posledních letech dohrál. Svět je nespravedlivý *15*
  • Veskoslav
    Takže stojí za to investovat? Přišla výplata, tak se rozhlížím po titulech na pc. Podle recenze jde o nadprůměrné FPS kombinované s TPS, kde člověk musí používat mozek.
    • Na vejšce už teď dostáváte i výplaty,jo?
      • Veskoslav
        No to víš, kdyby jsi měl hlavu i na něco jiného než aby ti teklo do krku, tak by jsi veděl, že všechny VŠ mají zkouškové. Tudíž povětšinou máme "volno" a tudíž většina studentů pracuje.
    • Cypri
      Podle gameplayů mi to moc nepřijde.
  • celkem jsem se tesil ale co z toho nakonec udelali .... vliv CoD a podobně je tam videt až až skoda
  • Cypri
    Nevim jestli jsem to v článku přehlédl, ale jsou na výběr obtížnosti prosim?
    • ales.smutny
      Jojo, jsou, tradičně tři.
      • Cypri
        Díky. A s jakou obtížností byla hrána vůbec hra když se recenzovalo?
        Já totiž vím, že normal obtížnosti jsou u multiplatformových her na PC až moc lehký. Asi je to daný tím že s myškou má prostě člověk lepší reakční dobu. Zatím mě to láká. Je nutnost tam být stále online i když chci hrát singl? To jsou taky věci co mě zajímají.
        Jinak teda díky.
        • Mechwarrior_bw
          veteran : http://goo.gl/VY9nk *1*
          • ales.smutny
            Hmm, tohle mi skoro příjde jako ta nejlehčí, podle počtu zásahů, které vydrží, než se mu vůbec začne zatmívat obraz. Ale ruku do ohně za to nedám, já tyhle pasáže prošel plížením a potichu...:) Ale jak říkám, vydrží toho podezřele hodně, já už při takové náloži ležel :)
            • ales.smutny
              Je napsan i support PS Move, ale bude to asi stejne uzitecne :)
            • Cypri
              hele a ten kinect (to ovladani gesty či co to je) to bude jen u Xboxu kinect, nebo to pujde i u PS3 na ten jejich Move co oni maj. V těch konzolich se nevyznám tak mě nebijte *1*
        • ales.smutny
          Hrál jsem to klasicky na normal (no, tady je Veteran myslím), jako všechny recenzované hry. Online pro kampaň není třeba být, tedy alespoň co vím, přiznám se, že odpojovat WiFinu mne kvůli tomu nenapadlo :) Ale tohle DRM by nemělo pro konzole moc smyslu.
  • Maximalni zabava, opravdu tato hra predcila Call Of Duty a to jsem do ted byl hrac jen CoDka.
    Hlavne postava z treti osoby je vychytana, takojvej filmovej zazitek ze hry jsem uz dlouho nemel !
    • Mechwarrior_bw
      USER47: vidíš ? *1* ja som ti to vravel...
  • A ted Vás všechny na****
    GR je šunt, já jdu znova instalovat Rainbow six, Raven shield. Na grafiku házím bobek.
    • Keyz
      Je fakt,že po dohraní Rainbow six, Raven shield a Rogue Spear jsem si řekl "Dohrál jsem to" a oddechl jsem si jak to bylo HC. Demence spolubojovníků byla obrovská a plánování všeho naprosto vyčerpávající.
      Ale prostě dohrál jsem to!Kdo to může dnes tvrdit? :)
      • Ja som pred nedavnom dohral Raven Shield aj s datacmi a demencia spolubojovnikov sa vyskytla len obcas ale neviem jak je na tom Rogue Spear. Obavam sa ze ovela horsie. Rozbehol som aj prvy Rainbow Six a tam bola demencia velmi velka tak som to nechal plavat. Ale Raven Shield je super hra - skoda tej obcasnej demencie.
        • Je vtipné jak spolubojovnící hazí granát do místnosti.Přijde ke dveřím,otevře dveře,podívá se jesti tam opravdu je terorista a hodi tam granát.Pak kouká jeste ten granát opravdu bouche a následne tam vběhne :)
          • a pak tu máme druhý extrém v podání BF3, CoD a jejich klony. Vojáci si filmově wow efektem stoupnou ke dveřim a za pokřiku hurá se rozběhnou před hlavně kulometů, přičemž naštěstí protivník je slepý a není schopný nikoho trefit. Pak sniper odstřelý tvého nejlepšího kamaráda a místo, aby se každý běžel schovat, tak začnou střílet všude okolo a hráč se obětuje a jde svého zraněného kámoše odvléct do bezpečeí..... úplnej HC co? :-D
            • šuline
      • Já dohrál nedávno první Commandos, všech 20 misí. Kdo tohle může dneska říct? Chytlo mě to jako dlouho nic...
        • Cypri
          Já to koupil na steamu ve slevě, ale ten UPLNE prvni commandos mi proste beha nejak zrychleně. Ten datadisk uz ne, ale ta puvodni hra jo, a neda se to pak v tech pozdejisich misich hrat
          • Jinac tady odkaz na program co to umi..... http://www.cpukiller.com/
          • Me osobně s touhle rychlosti hry dost pomohlo reseni podtaktovani cpu..
          • Já se přiznám, že originál nemám, ale paradoxně mám úplně opačný problém, tj. zpomaleně mi běží datadisk. Ten první díl běží možná malinko rychleji, ale nijak to neovlivňje hratelnost a dohrát se dá každá mise bez problémů. Jinak pokud máš 4jádro, tak zkus hru spustit jen na dvou jádrech, případně pouze jednom. To uděláš tak, že spustíš hru, vyskočíš do "Správce úloh" aplikací (Ctrl+Alt+Delete) v "Procesech" si najdeš ikonku Commandos, klikneš pravým, dáš "Nastavit spřažení", zaškrtneš počet jader, potvrdíš a hraješ. Podle mě to půjde.
  • prosim poradte, nainstaloval sem patch 1,1 a pak 1,2 a pouzil prilozeny crack , ale hru uz sem nerozjel , porad mi vyskakuje prihlasovaci tabulka nechce me to pustit dal , poradte prosim co s tim ? predem dik.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit