Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Haha 12ti hodinová kampaň *1* viděl jsem Walkthrough na kanálu SSoHPKC, hráč je naprostá lama a trvalo mu to 8 hodin. Recenzent to musel pařit děsně... Takže kampaň spíš 6-8 hodin max. Další hra za kterou bych fakt neplatil, jako Battlefield 3 a CoD: MW3 apod. Pokud Vám teda nejde o mulťák, to je jiná *3*
    • daj si to na max obtiaznost a mozno sa ti tam tych 12h objavi ;)
      jj BF3 kupovat koli SP sa neoplati..ved ono to ani nieje primarne pre SP vytvorene...je to pre MP tak ako vravis resp pises ;)
  • Trol.diskuzni
    Je to lepší než COD? To asi ne, že...
    • Veskoslav
      I na trolling slabé......
      • Trol.diskuzni
        Já se s tím srovnám. *3*
    • Všichni už dávno víme, že za posledních 5 let hraješ jen Diablo II a FIFu 12, tak proč se ptáš na CoD? *7*
      • Trol.diskuzni
        Všichni víme = na jedné diskuzi sis to sám pro sebe prohlásil a bereš to za všeobecnou pravdu? *3*
        • tedy nejdo o to kdo všechno to ví *3* spíš že to nikoho nezajímá *3*
        • Však jsi to taky nevyvrátil. A ptalo se t na to víc lidí *7*
          • Trol.diskuzni
            To Teo: Tvůj názor respektuji. *4*
            • Trol.diskuzni
              Jsem rád, že alespoň v tomhle jsem byl pochopen. *3*
            • Však že si jedeš pořád tu svou nezávisle na všem a všech, je ze zdejších diskuzí dávno jasný *7*
            • Trol.diskuzni
              Názory internetových anonymů si zásadně k srdci neberu. *4*
            • Škoda, že si ho nevezmeš taky k srdci.
          • Trol.diskuzni
            Proč bych to měl vyvracet - pouze jsem tě odkázal na seznam her, který jsem tady již dvakrát postoval... Znova to vypisovat nehodlám. *4*
            • Je to poprvý, co něco takovýho napíšu, ale ty jsi neskutečnej id*ot *7*
            • Trol.diskuzni
              Ano, ptal jsi se mě a já tě odkázal na zdroje, kde můžeš tebou žádanou odpověď nalézt... Nemám žádnou motivaci k tomu ty hry vypisovat znova. *4*
            • Ne, můj dotaz jsi nezodpověděl, protože jsi mě odkázal na nějakej seznam v nějaké diskuzi, jako kdyby od té chvíle měl každej vědět, co jsi hrál za hry. Já jsem se tě neptal na nějakej blbej seznam ani kde ho najdu, ptal jsem se zcela konkrétně a jasně, tak ze sebe nedělej blbečka a možná se pak změní i můj nepřívětivý přístup.
            • Trol.diskuzni
              Já ti tvůj dotaz zodpověděl -> odkázal jsem tě na diskuze z časů minulých...

Mimochodem - Proč bych se ti měl snažit vyhovět, když ani tvůj přístup ke mně není zrovna... přívětivý? *3*
            • Klasika. Hovadiny mlít pořád dokola ti nevadí, se zodpovězením dotazu máš problém. Čemu se divím *7*
    • Skoro všechno je lepší než CoD :-)
      • Trol.diskuzni
        Ale jen Sk... skoro. *4*
    • Don't feed the troll :)
    • nic neni lepsi než cod.

zalez :D....
      • Trol.diskuzni
        To jsem potřeboval slyšet, alespoň ušetřím peníze. *4* Letos se šetří velmi dobře, neboť vycházejí v podstatě jen samé propadáky či slabé odvary - za všechny ME 3, Diablo 3... *6*
        • Obávám se,že budeš šetřit dlouho :(
          • Trol.diskuzni
            Nevadí, rád investuji do hudby. *4*
  • Ahoj vojáci budoucnosti. *5*
    Neměl by někdo chuť zahrát kampaň, guerilla mod popřípadě multiplayer v teamu?
    Hra mě neskutečně baví, rád taktizuji proto bych byl raději hrál s hráči co mají headset.
    Muj nick na PSN je petrlik tak se někdo ozvěte ať můžeme ty ruský hovádka zabíjet společně. Ghostu zdar. *1*
  • Hru hraju od včerejška a paráda, taky mě to baví (SP samozřejmě).
  • Hraju to az ted, na ps3 a bavi me to hodne. Neni to vylozene takticka hra, ale ani akcni ve stylu GoW. A jestli to tak nekdo hraje a stezuje si, jeho problem. Ja to hraju na obtiznost elite a zakladem je stealth postup, aniz by doslo ke spusteni alarmu. Zakladem je se vsude nepozorovane proplizit nebo nepratele tise odstranit. AI je natolik inteligentni, ze reaguje na mrtvoly, takze to neni tak jednoduche a je potreba premyslet, zvazit kdo kudy chodi a koho kdy a kde a v jakem poradi odstranit. Ve hre je par naskriptovanych mist, kde script hrace odhali a ten pak musi prezit do prichodu posil, ale to spis ozivuje hratelnost a rozbiji stereotyp a i u toho je potreba premyslet, jinak clovek rychle chcipne. Alespon na obtiznosti elite. Takze za mne velka spokojenost.
  • must have. bez debaty. kdo není fanouek serie at tahne nekam *3* už se nemuzu dockat az to vyjde na pc
    • Mám takový tušení, že zrovna fanoušci série z toho moc nadšený nebudou...
      • Mechwarrior_bw
        ja ti neviem, táto séria sa postupne s každým dielom už tak moc odklonila od pôvodnej myšlienky, že jej dnešná fanúškovská základna vyzerá úplne inak a má skôr bližšie k hrám typu MW ... takže imho páčiť sa im to určite bude *3*
        • Na GRAWy se hodně nadávalo, ale pořád si zachovaly dost taktiky a volnosti. Co jsem četl na pár cizích fórech, tak většina fandů GR (a to i těch, kterejm nevadil GRAW), je z tohohle dost znechucená, protože v kampani nemáš možnost nijak pořádně velet společníkům a ještě je to občas prošpikovaný pasážema, co jsou doslova a do písmene on-rails, oproti kterejm je i CoD sandbox.
          • Mechwarrior_bw
            tie "on-rails" pasáže vyzerajú fakt strašne http://goo.gl/np5JV
            • lol, to vyzerá fakt otrasne :D
            • Cypri
              lol to co je za fóry???
          • Cypri
            ooooooooooo whaaat? :D
            Ono tam nejde velet??
            Tak to je konec :D
            Tak to ne, to neni Ghost Recon :D
            Tak je to jasny do tohohle nejdu.
            • Mimochodem, tohle jsou dojmy jednoho dlouholetýho fandy GR (dokonce zmíněnýho v titulcích:-D)
              http://forums.ubi.com/showthread.php/676335-Ghost-Recon-Future-Soldier-feedback-Do-Not-Post-Spoilers!?p=8339395&viewfull=1#post8339395
            • Prej nejde ovládat přímo pohyb tvejch parťáků, maximálně jim můžeš zadávat ty cíle na synchronizovaný střílení. Přičemž to prej občas vedek nasrávacím situacím, že ti tvrdí, jak ze současný pozice nemůžou střílet, a ty je nemůžeš nijak nakomandovat do pozice lepší.
          • tak tohle me ted prekvapilo, tam nepujde velet? *8* to byl prece typickej znak pro tuhle serii *9* ale zas tam bude co-op
        • ja ti nevim jestli se advanced warfighter až tak odklonil od prvniho ghost recon, podle me ne. ja to neberu jako simulator, pokud to bude fungovat a bude to zabavne, proč ne. treba advanced warfighter me moc nebavil (ale to zas melo jine duvody ktere zde nechci rozebirat)
    • Ringwraith
      Tak než to vyjde si dáš nějaký matche v CoDu a jsi ok, ne?
  • Cosi
    První Ghost Recon Adwance Warfighter jsem bohužel nedohrál, v mém případě fungovala komunikace tak na půl. Některé příkazy vojáci splnili, ale třeba na příkaz k přesunu na místo, při pohledu z vlastních očí, voják vůbec nereagoval. Při použití mapy ano, ale na delší vzdálenost se rozhodl jít opakovaně oklikou a tudíž územím plným vojáků. Zkoušel jsem to nainstalovat i u kamarádova PC a zkusit to po Lance. Jemu v singlu fungovalo všechno, ale mě i po opakované reinstalaci ne. A to jsem měl opachovanou hru z Levelu, a podle názorů na fórech jsem nebyl jediný. Což neznamená, že pokud hra vyjde a já budu mít peníz, rád si jí po této recenzi koupím. (Nebo až bude ve slevě)

Ta: "synchronní střelba, při níž nacvakáte cíle a pak se třemi kolegy sundáte čtyři protivníky jedinou salvou." Byla už používána u R6: Las Vegas, a fungovala ta, taky parádně. Tam mi mimochodem vše fungovalo jak mělo.
  • Dobrý den jde propojit mulťák pc s xboxem 360 děkuji
  • Videorecenze PC verze hry http://www.youtube.com/watch?v=ojWl13zjuDU
  • btw nevite proč musí byt v konzolovkach pres pul obrazovky zada vaseho avatara? jeste navic v strilecce. alespon bych to dal jako možnost se prepnou do fps *7*
    • A možnáí právě proto je to 3rd person akce *3*
      • Mechwarrior_bw
        gratulujem k fantastickému poznatku ... otázka ale znie prečo to v minulosti išlo a dnes už nie.
        • I přes ten sarkasmus děkuji :D To je celkově problém dnešních her, která hra se drží původního konceptu ? Opravdu jich moc nebude, všechno se zjednodušuje a dobrou hru s konceptem původních dílů aby si pohledal, jak dopadl Dirt, Splinter Cell, Resident Evil a další a další, všechny prošly obrovskou změnou, ale proč když původní koncepty sklízely takový úspěch ?
          • Pretože v tej dobe neboli majoritnou časťou hráčov vyžraní leniví tlstoprdi, ktorým sa nechce pri hre trochu snažiť, či nebodaj premýšlať *15*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit