Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • nightborne
    Je jenom dobře, že tě baví =).

Snad ti to vydrží až do konce - mně se to nepovedlo, ale jestli ti je tematika bližší, tak tobě by třeba mohlo ;).
  • nightborne
    Máš nový ovladače?

Totiž, známýmu to jelo pod 10fps s počítačem, co to měl zvládnout líp. Nakonec jsme zjistili, že má asi rok starý ovladače, stáhnul nový, a najednou to běželo 40.
  • Jsou tam zvláštní obtížnosti...

Člověk by čekal, že na "střední" to bude nějak normálně jak to chtěli a jak to sedí do hry a ono to je zcela lehké a ai vidí prd. Na "nízkou" to je naprosto pro nehráče seinory a na "hard nebo tak něco" to je jak na střední u jiné hry.

Většinou ta "hard" je extra výzva a "střední" jak to mělo být. Případně hra nemá obtížnost a je to rovnou tak, jak to chtěli.
  • "One does not simply like Ubisoft game!"
  • z Rozpadu? Těžko...
  • Máma je na dovolený :)
  • jo věřím, bob a jack jsou stejná "krevní" skupina
  • jak souvisí hraní her s tím, že ty čekáš, až firma, která není z herního průmyslu, začne prodávat nějakej produkt?
    hele, v grw je i jídlo. oznámíš nám, že my si můžeme hrát tuhle blbou hru, zatímco ty čekáš, až ti máma udělá večeři?
  • Omluva se neprijima, budes zbit
  • Je to jazyk dávné civilizace Ubi. Její území se rozkládalo zhruba v okolí řek Seiny a Loiry a z Tacita víme, že civilizace proslula v celém antickém světě hrami a zábavami, které byly k uzoufání nudné a nikdo je nechtěl hrát.
  • h0p3
    Spustil jsem to na nejtěžší obtížnost, vypnul veškerej HUD, krom teda ukazatele munice. A zatím se bavím.

Jen si pořád říkám, že jestli Ubi nemá v plánu Battle Royale mod pro Bolívii. Tak promarněj brutální příležitost, jak téhle hře prodloužit životnost.
  • Neviem preco, ale stale v tom Wildlands vidim Division, jediny rozdiel je asi v tom ze to je "viac otvorenejsie" ine oblecenie, a trocha viac moznosti taktizovania ... inak mi to pride ako to iste ... takze po par hodinach urcite stereotypna nuda, co je skoda
  • Coffin.Corner
    Seržo?
  • I7 2600K + GTX 1080, nehratelné na Ultra v blbých 1080p.
    Jinak je hra nudná sračka, takže to vlastně nevadí.
  • Už to tak funguje třeba u RB6 Siege.. Se Seasonem máš dřívější přístup k jednotlivým OP.Ostatní je dostanu později. Stejně tak Season u Wildlands.
  • Já si hru koupil na PS4 a musím se přiznat, že mě hra velice baví. Po dlouhé době titul, který mě nutí těšit se, až si večer v klidu sednu a hru spustím. Prosím nebijte mě, ale military tématika je mi blízká a zde dostanu vše co potřebuji. Rozlehlý svět, mnoho zbraní ke customizaci a rovněž tak vzhled avatara. Ikdyž se mise opakují, tak mi to vůbec nevadí, protože svět je tak velký a příslusná místa na dané úkoly odlišná, že pokaždé je postpu jiný. Někdy proběhne vše hladce, kdy jsem na sebe pyšný, že jsem nespustil alarm a někdy kvůli malé nepřesnosti se strhne přestřelka se zběsilým útěkem na čemkoliv co má aspoň 2 kola. Technické problémy tam jsou a na řízení aut a pilotování jsem si po čase taky zvykl. Ubisoft neubisoft , tahle hra mě baví, pardon.
  • Tak, tak... *1* Hlavně, ať je to hezký, o to přeci všem jde... Hra nemusí bejt zábavná, hlavně, že můžu pohonit nad tím, jak mi jede na mým ultra-brutal kompjůtru na 60 fps... *1*
  • A proč si ji nezahraješ hned? Jo vlastně, až ji odladěj *1*
    Ale jinak gratuluju za kvalitní výběr zbraní.
  • No vídíš, aspoň se tu trochu rozproudila smysluplná diskuze *4*
  • Ještě tu chybí názory od Bíbra (The GayGayGay) a bude vymalováno. Pak už jen počkat na cenzora a poslední zhasne *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší