Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Neni pravda nelze najit chyby... je to mozna muj problem ale u techto her treba mireni na otevreni truhlic a dana pismena, kdy se musi rychle zamirit se dela na gamepadu proste blbe :( A to mam na PS5. Je to pomalejsi, takze nekdy to vyzaduje dost cviku. Stejne jako kdyz neco chci pouzit, staci se spatne postavit a nedava to nic.

• Asi jsem vůbec nepochopil co přesně máš za problém? Jakože máš problém se natočit k truhle aby šla otevřít?

• Tak nekdy trefit ty veci jako zamerit a nebo proste kdyz prijde nekde ke kolu ci pace, postavis se a proste nic ti nedava. Ustoupis, znova zpet packou a porad nic a pak ejhle... ctverecek / kolecko. Jako jo tam vim ze nekde to u her tak je, blbe se postavim a neda to nic proste. Jen zamerovani na gamepadu... no kazdej PC hrac rekne ze treba strileci hry a FPS jasne na mysi :) Nejhorsi je tak cokoliv na cas. Pokud to nespecha, tak je to jedno.

• uher

Já s tím teda nikdy problém neměl. Vlastně jsi první od koho slyším, že mu to dělalo potíže.

• sugyn

Ted jsem to dohral na “spravny” konzoli. Jako dobry no. Jen bych tu formuli otocil misto 30 minut bloumani prazdnou mistnosti a reseni hlavolamky s nasledujicim 2 minutouvym soubojem udelal bych to obracene 30 minut bitek pak 2 minuty bloumani. Misty jsem byl z toho docela otraveny. Grady to melo az na konci ve vezi k velikanum kdy to na vas vychrli spoustu potvor. Takhle to melo byt celou dobu. 

• nightborne

To si ale do jistý míry můžeš přizpůsobit =). Hraj to na give me god of war (nižší obtížnosti jsou imho možná až moc lehký) a nevynechej muspelheim, niflheim a valkýry. A na nedostatek boje si nebudeš moct stěžovat =).

• Firingo

Takže podobný případ jako Horizon Zero Dawn. Na to jsem se hrozně těšil a koupil jí hned po vydání na PC. Hra byla skvělá ale nedobrovolně jsem se vracel na plochu tak jednou za hodinu minimálně první půlku hry, pak už to s hromadícími se patchi bylo lepší ale stejně jsem měl raději pár měsíců počkat až to zcela vyladí. V případě God of War už si počkám.

• Corvus

Horizon padal/zamrzal fakt hodně. Dnes běží spolehlivě jako hodinky (mimochodem identický případ Red Dead Redemption 2). Na druhou stranu ve videu od indiana se tvrdí, že borec pády prakticky vůbec nezažil a optimalizace je na tom tak, že i se slabým PCdlem se dá v pohodě hrát na solidní vizuál. Takže uvidíme... Snad to bude lepší případ než Horizon v začátcích! Naděje žije :-D

• 0011

Já jsem HZD kupoval a hrál na PC už vyladěné (nebo jsem měl štěstí) cca po půl roce od launche a naprosto bez pádu, je ale ostuda že musíme čekat, ale GoW rozhodně nebudu kupovat teď a čekat až to opraví, mě fakt nebaví dělat betatestera za plnou cenu hry. Jediná rozbitá hra na kterou jsem za poslední roky nevydržel čekat byl CP 2077, ale ten, i když byl dost zabugovaný mi taky nespadnul. Na druhou stranu pokud hra nemá technické problémy nemám problém jí koupit hned při vydání.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit