Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Je mi ctí bobku.
  • Jen to ze sebe dostaň Bobe.. Takovej závistivej asociál jako jsi ty, bez přátel, bez ženské, s nulovou vidinou na zlepšení životní úrovně, jen celej den čumící do internetu a slintající nad životy jiných...
  • po chvilce googleni jsem si to zjistil a pochopil to je ale prekvapko co? haha ty kokotko doufam že tvoje rodina chcipne na rakovinu *11*
  • docela rude koment, pridávám si te do seznamu svych nepratel
  • DWORKIN: To je správnej přístup.
  • Nic co bys mohl pochopit Bobe, takže se tím nezatěžuj.
  • Co je to reklamni referer?
  • Borderlands mi to teda nepripomina ani trochu a strilecku jen velmi vzdalene. Mimochodem todd taky potom rekl ze si je vedom chyb co f4 ma. Jinak by jsi to mel zahrat na survival obtiznost, mozna bys to po 300 hodinach hrani pak videl uplne jinak.
  • Pořád mi vrtalo hlavou, proč je tu článek o milionkrát zlevněných hrách... pak jsem si všiml těch reklamních referrerů v odkazech na GOG. Skrytá reklama. *12*
  • nekromant33
    ano, i toto je způsob, jak říct: jsem elitář bez kontaktu s realitou
  • Žádnej Fallout nemá uvěřitelnej svět. Ale zrovna trojka je relativně střízlivá co do obsahu a to ji dělá o chlup realističtější. Ukazuje postapo svět v jeho běžné bezútěšnosti, šedivosti, špinavosti. Taky bych řekl, že klade větší důraz na vyprávění prostřednictvím prostředí. Třeba jak jsou v domech umístěné kostry, co mají v rukou, kam se dívají... Člověk může jen tak bloumat a domýšlet se, jak strašný to muselo bejt, když spadly bomby, a dny a měsíce potom. U ostatních dílů mě tohle nenapadalo. Mám proto trojku rád. Ale s chutí jsem si zahrál všechny díly a kromě čtyřky mám taky všechny dohrané minimálně třikrát. *4*
  • Fordzy
    Tobě bohužel není pomoci...
    Jestli prezentaci Fallout 4 nepovažuješ za lež, tak si natvrdlý nebo slepý.
    Neberu ti, že si fanoušek Bethesdy a baví tě jejich hry. Mě taky bavil Fallout 3 i když to není Fallout.
    Ale nemůžeš popírat fakta, že Fallout 4 byl prezentován jako nejlepší "RPG" všech dob..., což ve finále fakt nebyl. Je to jen "dobrá" openworld střílečka ve stylu Borderlands a nejzábavnější věcí je stavění osady pro hloupé postavy. Fakt revoluce...
    A nevím o tom, že by Fallout 4 vypadal jako na prvním traileru. ,)
    https://www.youtube.com/watch?v=EHUbjEV4ycw

CDprojekt v žádném traileru cíleně nelhali, ukázali jak hra bude přibližně vypadat a hrát a ve finále vypadala pořád úžasně a hrála se tak jak byla prezentována už od začátku. Takže kecy o downgradu a lhaní si strč do....
    Je velký rozdíl když ukazuješ hru 2 roky před vydáním nebo jí oznámíš pár měsíců před vydáním a cíleně lžeš prakticky o všem a ještě hráčům prodáš předražený plastový Pipboy vyrobený Čínskými dětmi.
    Nebo se vytasíš s ručně malovanou soškou za odpovídající cenu. *5* https://www.youtube.com/watch?v=ckbtwLK4hds
  • Stejne nikdy nezapomenu na to, jak jsem při úplně prvním hrani NV omylem sel na sever od Goodsprings....Lol *3*
  • Zalezi na uhlu pohledu. Pro me a pro mnoho dalsich je fallout komplexni hra. Takze u me todd nelhal. Kdezto oblbovani hezkym trailerem ktery pak neodpovida skutecnosti je lhani pro vsechny. A hry od bethesdy nejsou primarne pribehove hry, takze brecis na spatnem hrobe.
  • Fordzy
    To že dva roky před vydáním ukázali trailer, který vypadal o něco lépe než finální hra, je běžná praxe, víš hry se během vývoje dost mění a u openworld her to platí dvojnásob. A dlouho před vydáním ukázali dost trailerů ve kterých Zaklínač 3 vypadal přesně tak jako v den vydání, takže nikdo nebyl podvedený a všichni věděli co kupují.
    To se o prolhaném Toddovi řici nedá. Ten lže jako když tiskne a asi si neviděl nafouknutou prezentaci Fallout 4 o tom, že to bude nejkomplexnější RPG...a ve finále to byla jen tupá openworld střílečka...
    Tady máš příklad jak se má dělat komplexní quest.
    https://www.youtube.com/watch?v=yM1yR7WYqgM&t=

Až Todd přestane dělat frajera a uzná, že Obsidiani dokázali s jeho enginem udělat nejlepší hru vytvořenou na Gamebryu a nechá je udělat všemi chtěný New Vegas 2, tak ho možná přestanu hejtovat. https://www.youtube.com/watch?v=yvGXCisAaR4
  • No ja nevim, ja si spis pamatuju jak polaci lhali o tom jak bude w3 vypadat . A nejak si nevybavuju ze bych se pri hrani bethesda her citil obelhanej, spis naopak protoze u nich vzdycky stravim stovky hodin
  • Na hlavní linii se vyprdni a bloumej světem. Pak je to super.
  • Tak pokud můžu přispět svou troškou do mlýna ( nezaměnit za Zdendu Trošku), tak se mi Fallout 3 taky nelíbil a ani jsem ho nedohrál. NV bylo naopak přesným opakem, ale po pár letech jsem se k Falloutu 3 vrátil a musel jsem změnit názor, takže za mě oba dva díly skvělé i když NV je jednoznačně povedenější.Nicméně Fallout 2 bude pro mě navždy nepřekonatelný *3*
  • aaa: Space engineers nejsou od Bohemky. S Carrier Command máš pravdu, po technický stránce byl fakt pekelnej.
  • no co bych si predstavoval, ze mi to patri(ale stale to neni moje), tak kdyby to bylo napriklad pod jednou z tehlech licenci BSD license, MIT license nebo Apache license.
    Ve zkratce, muzes s tim nakladat jakch chces, upravovat, preprodavat jen musis zminit autora nekde v kreditech.

Jinak co si ty myslis, ze hraj je tvoje, je ve skutecnosti jen licence na jeji pouzivani jak uz tu nekdo nademnou psal.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit