Přejít na výpis diskuzí
GOG nabízí Fallout 3, New Vegas a Oblivion s padesátiprocentní slevou
1.6.2017 | Václav Pecháček
70 příspěvků
-
Bohemka jim solidně konkuruje. Takový space engineers jsou stabilní asi jako opilec s jednou nohou a carrier command byla první hra, kterou jsem na steamu refundoval.
-
a zase, keby z nejakeho dovodu ti steam blokol ucet, tak uz nikdy nic legalne nenainstalujes. na gog to neplati, vsetko co mas stiahnute mozes instalovat kolko chces
-
sa mi to asi myli, potom tam boli len glass ale ja som to bez pluginu riesil tak, ze som neleveloval :) staty sa mi zvysovali, a konecne to nebolo o tom ze musim kazdu jednu daedru pizlat 20min.
-
Já jsem to měl trochu podobně a vyřešila to survival obtížnost. Dejte Falloutu 4 třeba 60 hodin na survival obtížnost a ono to všechno zapadne do sebe - design světa, perky, herní systémy atd. Je to super, ale nemusí to samozřejmě každému sednout. A samozřejmě - jak to bývá u her od Bethesdy - příběh samotný moc neřešte, není to úplně to hlavní. Podle mě je Fallout 4 hodně o pronikání do herních mechanismů a zkoumání světa. Questy a příběh jsou tentokrát na vedlejší koleji.
-
SKAVEN: Tak, v Oblivionu žádné adamantium zbraně nebyly, ale obecně máš pravdu, že banditi a spol. levelovali v Oblivionu moc rychle a moc vysoko a bylo dobré, to srazit pluginem.
-
Fallout 3 mají většinou radši hráči kteří nehráli první Fallouty nebo jiná kvalitní RPG a dávají přednost jednodušším hrám bez pořádného příběhu, kvalitních postav, uvěřitelného světa, komplexních questů a takový často vyhlašují Skyrim za nejlepší RPG všech dob. Holt každý máme jiný vkus a tak je to v pořádku.
-
Podobne, tiez som vyskusal pocas free weekend a nakoniec som to aj kupil.
Nie ze by to bolo zle, to by som nebol vcera pri tom do 3 rana. Prostredie vyzera uzasne, teda aspon exteriery, naozaj sa s tymi lokaciami designero vyhrali, kopec povalujuceho sa bordelu a predmetov, posobi to velmi uveritelne. Trochu som sklamany z interierov, tam je model nasvietenia uplne otrasny a vyzera to hrozne. Zatial ma tiez neocaril pribeh a vseobecne rozhovory a questy su take, ze to ani nevnimam a vobec ma nezaujima co po mne ti ludia chcu. Dufam, ze sa to aspon trosku zlepsi v Diamond city. -
Ja tedko hraju (no tezko rict, mam tam 3 hodiny a premyslim jestli pokracovat) Fallout 4, ktery jsem koupil ve sleve pocas free weekendu. Ale musim rict ze FNV mne bavil a tohle mne skoro nebavi. Imo v Bethesde nemaji talentovane dizajnery, nebo spisovatele co pisou pribeh a questy. Nebo je to zamer delat hry tak ze na co nejmensi prostor naplacaji co nejvic obsahu bez ladu a skladu, pres ktery je nutne se akorat prostrilet?
Nutno ale rict ze nektere nove prvky, jako treba radioaktivni boure, staveni zakladny a modovani zbrani jsou fajn. -
To je pravda
-
Hry a obecne software jsou pouze licence na dany program, a jeho uzivani. Takze hra samotna ti nemůže patrit.To zasadni rozdil. Rozdil mezi GoG a Steam je jen ta DRM ochrana. Ale uprimne tu hru muzes hrat i na steamu bez steamu a offline.
Zasadni rozdil muze byt opravdu max, ze by jsi to chtěl nainstalovat na zarizeni, které je nekde v divocine bez pripojeni k internetu a i tam to musí byt hra, která nevyzaduje pripojeni k netu (a nemyslim tim ochranu). -
haha a já to mám naopak, mě se trojka strašně líbila new vegas uplne nesnasim. ale vim ze vsichni ostatni ji maji radsi. holt mám prostě, spatnej vkus. co nadelam.
-
Souhlas. New Vegas byla moje první Fallout hra kterou jsem kdy hrál. Rozhodně jedna z nejlepších her kterou by měl každý vyzkoušet. Po dohrání New Vegas jsem si zahrál Fallout 3 a nemohl jsem uvěřit jaká neuvěřitelná sr***a to byla.
-
levelovanie okolia bola blbost, ale prebytok daedrickych veci sa dalo zdovodnit ako dosledok invazie.
-
podla mna bol Oblivion otrasny s levelovanim. Ukazalo sa to najma na konci, ked bolo treba zatvarat tie brany, ale viditelne to bolo celu hru(goblini s adamantiniovymi/daedrickymi zbranami)
-
Když se tak ohlížím za těmi roky hraní RPG, tak mně osobně se Oblivion líbil možná nejvíc ze všech RPG, co jsem kdy hrál (víc jsem hrál snad jen Wizardry 7 v devadesátkách). Oblivion jsem hrál kolem 400 hodin, což nelze říct ani o Falloutech ani o Zaklínačích. Takže ano, pro mě osobně je Oblivion možná nejlepší RPG všech dob.
Tím pádem mě samozřejmě akce tohoto typu nezajímají, ty hry dávno mám, vesměs v krabicích z doby, kdy vyšly.
PS: Pokud někdo od Oblivionu odpadl po třech hodinách, tak na něj nemůže mít kvalifikovaný názor. -
Takže chceš říct, že máme děkovat Bethesdě za to, že tu dnes máme předražená DLC... ala brnění pro koně za 2 doláče. Fakt díky...
-
Jo, super, teď si mi to natřel... Ti vidláčtí Poláci se svými dřevěnými kalkulačkami teď vládnou hernímu průmyslu, jejich hra má největší user score na metacritic, mnohými je označována za nejlepší hru všech dob a zvládli v mrzkých podmínkách za 10 let to, co Todd nezvládl za 20 let a dokonce se jejich hry časem zlepšují a je tam vidět nějaký pokrok v kvalitě a nesnaží se hráčům prodat koňské brnění za 2 dolary.
Todd se bohužel zasekl v dobách Gamebrya, nechal si ujet vlak, utápí se ve lži a při pohledu na Iwinského přebírajíc ocenění mu jen zbyli oči pro pláč.
Ale dál si můžeš nalhávat, že Todd je borec a všemu vládne...
Když už se chceš ohánět legendami, tak Richard Garriott je mnohem důležitější a ocenění hodný a v době kdy on programoval Ultimu, tak prolhaný Todd ještě tahal kačera a přemýšlel koho všeho v budoucnu obelhá. -
Oblivion rozhodne nejslabsi dil TES a to pocitam i Daggerfall.
Jak tu dole nekdo napsal - wow efekt trval zhruba 3 dny, nez clovek zjistil, ze to neni open world, ale empty world, kde nejvetsi vzruseni za 10 minut chuze predstavoval vlk honici srnu, obcas genericka jeskyne nebo dungeon, kam vas ale po vycisteni poslali jeste jednou, protoze nebyl zadan quest.
Postavy a rozhovory naprosto ploche, scaling lootu a nepratel podle levelu - prisernost.
Lore texty a slepa nadeje me nakonec u hry udrzely, ale jen tak tak.
Pisu samozrejme o dojmech ze hry pri vydani, ne s modama. -
A ceho jsou soucasti?
-
Kdyz Todd delal hry polaci orali brambory a misto pocitace meli kalkulacku a v drevenym hajzliku na dvore meli spatne vytisknutej plakat Dagerfallu z polskyho casopisu o hrach za 5 zlotych. proc by mel tleskat, on tam je pan.
PS: nj, to je typicke video fanouska W3, je jich spousta, hanlive, vysmesne a brko honici si. Lidi co hrajou hry od bethesdy se takovyma kktinama nezabyvaji. Ve zkratce, komunita mladych blbecku co teprve hledaji svuj nazor vs inteligentni zkuseni starsi hraci kteri vedi co bethesda pro herni svet znamena ( zalozena 1985, tedy v dobe kdy se tvoji rodice jeste neznali)