Přejít na výpis diskuzí
GOG nabízí slevu na tajemné hry a pozadu nestojí ani Steam a Humble Bundle
10.10.2014 | Adam Homola
51 příspěvků
-
no a čo si nám tým chcel vlastne v celkovej podstate veci povedať, či to bol len taký tradičný výkrik do tmy?
-
1 mutátor stojí 2 dolary...
-
co to jsou za skratky?
-
Wolfenstein The New Order, Middle Earth The Shadow Of Mordor a Alien Isolation, mala to byť sarkastická poznámočka, aspoň tak som to pochopil ja *2*
-
Ha ha, jsem presne cekal, ze se tu nekdo takovy objevi. Forum snese vsechno, ze :D.
-
GoG je mě volný, jsem koupil Ryse a Shadow of mordor a paření je dost.
-
to co su za skratky?
-
Nechtěli byste dát třeba odkaz na každé slovo?
-
Tak to dej vedet na forum gogu. Lidi se tam snazi dat dohromady seznam vsech moznych mutatoru a tvoje stastna vyhra je bude urcite velice zajimat protoze zatim o zadne z tech tvich her neni znamo ze by kdy nekomu padla.
http://www.gog.com/forum/general/mystery_mutator_game_list/page1 -
mne padlo WTNO, MESOM a AI, takže za mne spokojenost
-
Beyond Divinity- pro doplnění sbírky ; Fahrenheit- díky jedinečnosti na PC a Carmageddon2 - z nostalgie ... ale mutátory .. no nevím :/
-
koho zajima jestli mu veris nebo ne
-
Tak mne vyslo In Cold Blood, Legend of Grimrock a Canon Fodder 2*10* *10* . Ticho zavidim, inak v tych mutatoroch odporucam Fahrenheit, uzasna detektivka od tvorcov Heavy Rain a Beyond:Two Souls.
-
Hmm tři hry , tři mutátory ... jestli oni náhodou nedělí rovnou podle objemu nákupu a nelámou tak hůl nad většinou co okusí jen jeden mutátor ..... *12*
-
daj sem nejaký dôkaz, ináč ti neverím *5*
-
Ale pravdivé .... *3*
-
Nedalo mi to a koupil jsem tři hry a tři mutátory a padlo mi:
Zaklínač 3
FTL: Advanced Edition
RCT 3: Platinum
Za 9 eček takový luxusní bonusovky :D. Já musel být nedávno na někoho moc hodný že se štěstí otočilo zrovna na mě :D. -
to je ale rasistické *15*
-
to je hrozná tržnice ten GOG, co se to s nim stalo? maj filmy, teď ruletu, co chystají na léto, budou prodávat sandále a trička? "Tšista pane tšista, zkusit ruletu, vyhlát, vyhlát zadalmo!"
-
Díky, to jsem nevěděl.