Přejít na výpis diskuzí
GOG rozdává Aliens vs Predator Classics 2000 za účast v betatestu GOG Galaxy
15.10.2014 | Adam Homola
37 příspěvků
-
Jedna z nejtěžších FPS. Hlavně to jsou nervy to vůbec dohrát. Teda za mariňáka určitě. A věřím, že hlavně v mulťáku to bude mít pořád tu správnou atmosféru! *9*
-
-
Tak ono ta obtížnost byla roubovaná i tím, že se nedalo ukládat (to myslím změnili v nějakém patchi), ale to nic nemění na faktu, že se jedná o jednu z nejatmosferičtějších a nejstrašidelnějších her. Pípání radaru při hře za mariňáka klidu rozhodně nepřidá, ale já byl nejvíc vystrašený, jak jsem slyšel klepání noh facehuggera- ono jak mi poprvé skočil na monitor, tak bych byl radši, kdybych tu hru vůbec neinstaloval.
-
-
Sice přidali možnost savu, ale tuším, že to byl omezený počet uložení podle obtížnosti, takový 2 savy za misi stejně nebyly samospásný :)
-
-
je to tak, tusim to bylo 5 3 2, dle obtiznosti.. cili na director cut , byl tusim 2 pokusy. Snad tam nebude savy kdykoliv pristupny, tim by to znicili...
-
-
Není to radar, ale detektor pohybu.
-
Tak já to dohrál jen za predátora a i u toho jsem se málem jednou přebaloval. Mohl za to facehugger. Ale za mariňáka to byl fakt záhul a když si člověk pustil vetřelce moc k tělu, tak se utopil v kyselině. A když zabloudil tak se v ní rovnou roztavil :) To jsem pak byl rád za každou lékárnu. Ale pulserifle je top zbraň!
-
-