Přejít na výpis diskuzí
GOG rozdává Aliens vs Predator Classics 2000 za účast v betatestu GOG Galaxy
15.10.2014 | Adam Homola
37 příspěvků
-
Když v některých recenzích nadávají na příliš vzdálené budky kde se dá hra uložit v novém Alienu. Tak jak by to zde asi dopadlo *3*
-
Já bych ještě doplnil, že když si to dohrál za nějakou rasu, třeba za mariňáka. Tak si pak moh hrát mise třeba pro aliena, ale za mariňáka a šel si třeba z jiný strany. Takže ve finále jsi moh každej z těch levelů (15 asi) proběhnout s každou postavou a vlastně úplně jinak.
-
dovolim si opravit.
6 za marinu (6ka byla jen vycucnuti), 5 za predyho a 5 za aliena. -
jasnacky..
-
zavri pysk..... *10*
-
Jo jo děcka, takové to tehdy bylo. Zkuste to bez ukládání, jak to bylo při vydání :)))
-
chlapi? snad chlapy jako pány
-
Až na to, že těch misí bylo 18 (za každou postavu vždy 6 - mariňák, vetřelec, predátor). Jinak celkem souhlasím :-)
-
Je to tak, až později patch přidal možnost několika savů během levelu (počet se lišil dle obtížnosti), ale to už jsem měl hru celou dohranou a nutno dodat, že jsem se během hraní několikrát posral.
-
to jo ty kryple starej
-
nebo co ? nejsi zadnej petr zverina z vaclavaku, tak tahni, ty buzno. *10*
-
ten tvuj zblebt, nema hlavu ani patu. trhni si.
-
Omluvte mě, ale v dobách, kdy konzolov trh ovlivňuje ten PCčkový, stač jenom malý náznak a někoho to může poměrně nas*at.
Cituji:
"Aliens vs Predator Classic 2000 podporuje i ovladač z Xbox 360, pokud je tento způsob hraní váš šálek čaje. I když popravdě nevím, jestli pro tak rychlou střílečku je gamepad nejvhodnější řešení."
Domnívám se, že redaktor na herním webu, který píše o článku k PC verzi hry, by měl vědět, že FPS se gamepadem fakt ovládat pohotově ani pohodlně nedá. Buď je odkojený na krabičkách (v pohodě, ať klidně je) nebo ať prosím pěkně nepíše takové zbytečné úvahy, které vyzní tak, že možná i ten gamepad by vhodný být mohl. Stačí to podat jinak. Něco ve smyslu, že ta fce tam je, ale je pro PC hráče zbytečná. A na základě toho přidat nějakou úvahu, že škoda, že něco na ovládání nebylo vylepšeno, případně přidáno nebo upraveno. -
Neber si mě do huby !
-
kdepak v tom 640x480, relativne ok. zadny sekani, krasne plynule.
-
To se sekalo jak blázen ne? *1* Si pamatuju, že jsem měl taky 4mb grafárnu a rok na to mi naši tenkrát kupovali dalších 32mb ram a grafárnu RIVA TNT 2 32mb pamět, aktualizace asi za 8500 *1*
-
je to tak, tusim to bylo 5 3 2, dle obtiznosti.. cili na director cut , byl tusim 2 pokusy. Snad tam nebude savy kdykoliv pristupny, tim by to znicili...
-
je to tak. snad zustane zachovana obtiznost directors cut, bez savu. (doufam)
-
Sice přidali možnost savu, ale tuším, že to byl omezený počet uložení podle obtížnosti, takový 2 savy za misi stejně nebyly samospásný :)
-
Dnes by už taká hra vzniknúť nemohla, rýchlosť hry by sa musela uspôsobiť páčkárom, prdli by tam autoheal, otravné ingame animácie, nejaký ten QT event a samozrejme kopec scriptov ... normálne som rád, že som si vtedy avp mohol zahrať ako čistokrvní fpsku, dnes by z nej urobili Otíka.