Přejít na výpis diskuzí
GOG rozdává Aliens vs Predator Classics 2000 za účast v betatestu GOG Galaxy
15.10.2014 | Adam Homola
37 příspěvků
-
no my vime ze jsi. *15*
-
No tak v době kdy ty jsi byl ještě na houbách tohle mělo super grafiku ;)
-
ty budeš jiste panic
-
za marinaka, director cut obtiznost, a BEZ SAVU. kterej z dnesnich Justinu Bieberu to da ? no zadnej, dnesni deticky jsou rozmazleni fakani, nedohraje to zadnej. Tohle je hra pro poradny chlapi. *4* , a jen pro skutecny parmeny, co to smazili v roce, kdy to vyslo. Vsichni vostatni jdou jen tupy sraci, ktery si na to, co jsem napsal, ani netrofnou, natoz to dokoncit. Ve hre neexistoval ani jeden save, nekonecny alieny, a museli jste dohrat kazdou z 5 misi solo na jeden zatah.
Kdepak dnesni sraccky co vychazej. -
ty debile, to je nejlepsi aline hra ever. Imbecile. *15*
-
to ma strasne hnusnou grafiku nechapu jak lidi mohli hrat nekdy neco tak hnusneho
-
Ty vole...ta nostalgie, těch nervů za mariňáka, tuším, že tam nebyl save během levelu a ukládalo se vždy po dokončení levelu...naprosto dokonalá záležitost, kam s na to hrabou ty dnešní srágory
-
Není to radar, ale detektor pohybu.
-
A co si takhle přečíst popisek pod videem a komentáře?
Pak by si se tak blbě neptal jak na tom ten remake je.... -
Parádní, strašidelná a jedna z nejlepších her vůbec. Těším se, klidně zahraji znovu. Za Mariňáka opět můžu přijít fajně o nervy. Jinak nevíte jak je na tom FAN Remake, který běží na CryEnginu 3 ? Tady je video:
https://www.youtube.com/watch?v=Y7m5cRX3q2M
Kdyby tohle vyšlo... Asi bych měl týdenní erekci. Vypadá to úžasně, ale nezbývá mi nic víc než věřit, že to někdy v budoucnu vyjde. -
Za predátora byl člověk mašina a skoro bůh, za mariňáka pak zažíval neskutečná psychická muka, no a za aliena si mohl konečně vyzkoušet trochu toho teroru sám rozsévat.
Dodnes se nenašla hra, která by toto veledílo v tomto ohledu překonala. Každou herní seanci jsem končíval slovy "Ty trenky mi zaplatí" *1* -
jj Director's Cut za mariňáka nez sajvů... nebo facehugger na ksichtu.. to bylo fakt o nervy..
Nevým jak bude kompatibilní s mulťákem, ale doporučuju tenhle mod na lepší textury http://www.moddb.com/mods/aliens-versus-predator-classic-redux. Grafiku upravuje decentě a tak jí to prospívá. -
tak toto je úplne prvá hra ktorú som kúpil za na študenta nehoráznu sumu 1750Kčs...našporených z vreckového,a dodnes ju mám a nelutujem,naj atmosféra naj všetko..100a viac krát opakované niektoré levely na najtažšej obtiažnosti...ale hrdo ôžem prehlásiť že som to dal za všetkých troch aj s bonusovými misiami...a na to ako ma vyhodilo na stoličke ked skočil na monitor ten "cuciak" nikdy nezabudnem...:)).a to zakaždým aj ked som vedel že tam je ..nikdy som nevedel z ktorej stany skočí.:))..tá panika a chaos čo spôsobil.. *1*
-
moje svedomie mi nedovolí za tak dobrú hru nezaplatiť... Až bude na gogu za normálnu cenu tak ho zase rád podporím.
-
Tak já to dohrál jen za predátora a i u toho jsem se málem jednou přebaloval. Mohl za to facehugger. Ale za mariňáka to byl fakt záhul a když si člověk pustil vetřelce moc k tělu, tak se utopil v kyselině. A když zabloudil tak se v ní rovnou roztavil :) To jsem pak byl rád za každou lékárnu. Ale pulserifle je top zbraň!
-
Tak ono ta obtížnost byla roubovaná i tím, že se nedalo ukládat (to myslím změnili v nějakém patchi), ale to nic nemění na faktu, že se jedná o jednu z nejatmosferičtějších a nejstrašidelnějších her. Pípání radaru při hře za mariňáka klidu rozhodně nepřidá, ale já byl nejvíc vystrašený, jak jsem slyšel klepání noh facehuggera- ono jak mi poprvé skočil na monitor, tak bych byl radši, kdybych tu hru vůbec neinstaloval.
-
Jedna z nejtěžších FPS. Hlavně to jsou nervy to vůbec dohrát. Teda za mariňáka určitě. A věřím, že hlavně v mulťáku to bude mít pořád tu správnou atmosféru! *9*